A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #28927 Az Is-7 a fény az éjszakában!
Főleg amikor ég! Általában 10:1 arányban ég le az elején, de CO, meg mindenféle tűzoltó berendezéssel ezt kb. 50:1 arányra lehet szorítani szerintem. Meg ugye a legénységet is leginkább tűzoltásra kell kiképezni. Ez van a német tankokkal is, csak az nagyon drága mulatság.
Az Is-7 csak addig veszélyes, míg valaki bele nem ül. Akkor már látja, hogy nem olyan kemény, mint ahogy addig hitte. Főleg amikor már az első lövésnél leég, vagy kilövik az ágyúját. S 4-5 bekapott lövés után kezdhetsz új játékot. Őszintén én már nem is nagyon merek vele menni, mert mindenki azt lövi, s azt nem nagyon szereti. Arra meg hiába alapozok, hogy majd lepattan, mert már mindenki tudja hol kell lőni. Az meg, hogy 6-7-es tankok nem nagyon tudják sebezni talán nem olyan nagy baj, bár aki azzal jön az biztosan nem így gondolja. De sebezni azok is tudják, s ha mellé, vagy mögé kerülnek bizony komoly gondot is tudnak okozni főleg robbanóval. Szóval érdekes vele a játék, bár állítólag meg lehet vele úszni a lövéseket. Nekem ez még nem nagyon sikerült, bár forgatom minden szögben, de valahogy nem nagyon használ. Pedig kinézetre nekem ez tetszik a legjobban. Kár, hogy a harcértéke nem olyan jó, mint a híre.