banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Szép, de igazából ez a gyakori. Általában egy-két ember viszi a hátán a csapatot. Nem tudhatjuk mi volt a taktika, de úgy látszik nem jött be. A csapattársak az elején általában (nálam) a "támadjunk aztán majdcsak lesz valami" elvet alkalmazzák előszeretettel. No jó, hogy nincs megbeszélés, de amikor egyedül marad az ember az egyik oldalt védve akkor ugye az esélyek egyértelműek. Egy fecske ne csinál nyarat. Ezt jól példázza a Te eseted is. Bár a top gun azért kicsit vigasztalja az embert.:) De a csapatot nem mi választjuk, s ahogy hallom csapattal sem könnyebb.(Ural)
    Szóval az ember megpróbál, valami taktikát választani, vagy korrigálni a csapat hülyeségeit. Ez nem mindig sikerül, de akkor nem magunkat kell okolni. Lehet, hogy mi is hibásak vagyunk, de azért nem vagyok annyira elfogult, hogy magamat tegyem bűnbakká. :) Én is jártam így tegnap, hogy az elején hátra húzódtam, mert a csapat ismét szélrózsásat játszott. Ez azt jelenti, hogy szétrohannak minden irányban ész nélkül támadni, mert ugye a játék ezt jutalmazza. A társakat persze szénné lőtték 2 azaz kettő perc alatt. Akkor jött a duma,hogy noob Isu (azzal voltam), meg hasonlók.A leghangosabb a legkisebb általában. De ezekkel már nem kell foglalkozni. Végül hetet szedtem ki, adtak mindenféle medált, meg ilyenek, de egy ember írta csak be a végén, hogy nice. Persze nem az előző noobozó. Ilyen az élet.
    Tehát a tanulság tegyük a dolgunkat,s nem kell foglalkozni mások hülyeségével.