418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Így most estére én is belefutottam egy jó kis vereségsorozatba, de most én is eléggé gyökér voltam, nem csak a csapat. Pedig próbálkoztam keményen, de semmi nem ment, úgyhogy inkább abba is hagytam. -
Szakesz #63152 Ellenben érdekelne, hogy te milyen módszerrel szűrnéd ki a jó játékosokat, ha szerinted ez a statisztikás megoldás nem elég hatékony? -
Nem baj ha klánban vagy, vannak versenyek amik klántól függetlenek mint az ESL vagy a Drill is. Direkt ezért írtam, hogy nem baj ha klánba vagy, csak érdekel, hogy létezik-e ennyi jó játékos HC magyar, vagy sem. -
Ismered a véleményemet a játék "random" részeiről :) -
Nem, sajnos kocajátékos vagyok, minimális szabadidővel és borzalmas statisztikával ... (Ráadásul klántag :) )
Magát azt az ötletet viszont favorizálom, hogy legyen egy olyan magyar csapat, ami keményen részt tudna venni a CW-ken, de egyedül 20-25 játékos ehhez kevés, ide jöhetne a magyar klánok segítsége ... szövetségek, stb :) Ez sokkal nehezebb lesz mint 20-30 top játékos összeverbuválása ...
Ha belevágtok, akkor sok sikert hozzá mindenesere! -
spiczi91 #63148 Nem lenne rossz, záros határidőn belül IS7em lesz, dehát a perpill klánt nincs kedvem elhagyni. :P -
Szakesz #63147 Szóval aki átlagosan 2,5tankot pusztít el és 3,5K sebzést oszt ki csatánként, az nem skillesebb, mint aki 0,5 tankot semmisít meg és 900-at sebez csatánként ugyanazzal a tankkal? :) -
Sok a random nem kétség, de hidd el látszik azért ha valaki skillesebb az átlagnál. Nem kicsit, nagyon. -
No problem, a dps-em pl még nekem sincs meg. De dolgozok rajta és közeledek hozzá :) Ha hasonló helyzetben vagy és érdekelne a dolog, nyomjad a gombot! -
Mert mind random, amit a játék generál ... nem pedig skillfüggő ... Sajnos ez egy ilyen játék :( -
Szakesz #63143 Miért nem? -
spiczi91 #63142 Na, végre valaki úgy látja mint én. nem értem mi olyan jó abban az E-75ben. 130 úgy keresztül viszi, mintha kötelező lenne. A trollgun 400-500-600 HP-kat ver bele, az E-100 sem sokkal különb, de az olyan mint a sütiszörny, néha kinyitja magát és HAMM bekapja a lövedéket. :D Amúgy a tűzereje miatt veszélyesebbnek tartom a T34-et, mint az E-75öt. Semmi OP nincs benne. -
Jó ötletnek tartanám, de:
- A CW tankjukon a győzelmi arányuk minimum 55%, az átlag xp minimum 700, az átlagsebzés T10-2200+; T9-1800+;SPG-2500+
Ez a rész nem emberfüggő ... :(
(Mondjuk én gyakorlatilag egyik feltételnek sem felelek meg :) szóval nem kötekedés, csak észrevétel :) ) -
Tisztelt magyar HC játékosok!
Felmérést végezek arról, hogy lenne-e igény egy magyar HC csapat felállítására.
Egyelőre csak kíváncsi vagyok, van-e egyáltalán rá igény, szóval mindegy milyen klánban vagy! Nem adom ki senkinek a neveket, nyugodtan írhattok (a ROR-osok is írhatnak):
http://tinyurl.com/hcplayer
Szóval olyan játékosok jelentkezését várom akik:
- Prémium előfizetéssel rendelkeznek (esetleg szoktak másra is goldot venni)
- Legalább 1, de inkább több CW-re felszerelt tankkal rendelkeznek (T10 heavy, T9 med, T8 SPG, T95)
- Heti 5 napon tudnák vállalni a CW részvételt
- Maximálisan szeretnék kiismerni a tankjaikat és a pályákat
- Profin szeretnének felkészülni a meccsekre, kreditet és időt nem sajnálva
- Kitartóak, nem adják fel a próbálkozást, tanulnak minden vereségből és képesek építő kritikát megfogalmazni, és elfogadni
- A CW tankjukon a győzelmi arányuk minimum 55%, az átlag xp minimum 700, az átlagsebzés T10-2200+; T9-1800+;SPG-2500+
Ismétlem, nincs ilyen klán, csak kíváncsi vagyok van-e összesen 20-25 ilyen igényű / teljesítményű magyar játékos, vagy nincs. Kösz mindenkinek! -
Nazarov77 #63139 Na már 10 vereségnél járok, nem szokott ilyet csinálni, folyton kapom a gyökér csapatot akik elhullanak 5 perc után. -
Ohyner #63138 Két nap után mondom felmegyek játszani, elindul mindenki egy irányban szó szerint. Egyedül vagyok a bázison. A poén már csak az hogy félúton megálltak és megvárták, még az artyk a 14 tankból 10et kiszednek.
Nem lesz nehéz újabb két napot nem játszanom. -
Plata #63137 Szerintem a Slugger nagyon jó. -
Nazarov77 #63136 Ezaz 8 vereség egymás után! -
Gunslinger #63135 Köszi. Hát igen, nem is bujkáltam, fel-alá rohangáltam vele, mint egy meddel, a kezdeti scoutlanítás után felmentem a hegyre, ott kiszedtem három VK36-ot, szerencsére nem velem foglalkoztak, mert éppen akkor hullott el dicső csapatunk 65%-a, mert közben elesett a védelem is, így tűzés vissza a bázisra védeni, még menet közben eltaláltam a fő foglalót, 38%-os base defense, aztán jött a második támadó hullám, addigra már bent voltam a bázison, ott ketten a VK36-al kipucoltuk őket és legutoljára két M5 scout meg az artyjuk maradt, őket már a saját bázisukon nyírtuk ki. Fostam is rendesen, hogy mi lesz ha még kelünk át a mezőn a két scoutjuk meg megkerül minket és elfoglalja a bázist, de ott kempeltek szégyenszemre. Volt még egy hasonlóan mozgalmas csatám T25-el ENKS-en, ott oda-vissza kétszer megfordultam a pályán, kétszer kellett megszakítanom a foglalást, mert nem volt rendes védelem és egyedül foglaltam, a T25-el nagyon lehet rohangálni.
US TD ág: Nagyrészt élvezhető masinák, az M10-et imádtam, az M36-ot gyűlöltem, a T25 meg egy álomtank. T28, T95 nem érdekelnek, azokra nem mint tankokra, hanem mint korlátozott mozgásra képes bunkerokra tekintek. -
bornofakone #63134 konkrétan a kv vs pz4 esetben egyértelműen kv a jobb, abban a tierbe a kv op tank, de ezt minden játékos aláírja...:) -
TDantes #63133 Milyen jó is, az, amikor egyik oldalon PZIV-ek, másik oldalon KV-k. De nem OP az orosz tank, és aki szerint a német tank gyengébb az németbuuuuuzíííííííí
-
Nazarov77 #63132 Most nem sokat, de bétában rengeteget KVztam azzal farmoltam, most nem szorulok rá, köszi Löwe :D ( bétában már úgyis nagyon meguntam a legtöbb tier 5öt amivel farmoltam ) Viszont T5ös csatákban nagyon gyakori vendég a KV és az a baj hogy az a csapat nyer akinek több KVja van. Pl mi kaptunk egy csomó medet, ellenségnek meg volt 4 KVja, semmi esélyünk nem volt, eltapostak mindent. -
Gunslinger #63131 KV ritkán top tank, elhiheted nekem, 700-nál több csatám van vele és magasabb már a matchmaking besorolása, mint a T1 HT-nak. Kb. a csaták 20%-ban top tank és legalább 50%-ban t7-ben van, tehát annyira azért a t9 csata sem gyakori, úgy kb 10 csatánként egy olyan csúszik be. -
TDantes #63130 Szerintem is. Érdekes is, Vk45-el sokkal jobb arányokat értem el, mint E-75-el, és jóval pattogósabb is a vk45.
-
bornofakone #63129 btw szép csata :) legjobb a top gun conf. kombó :) az azért mutat vmit h csak kivetted a csatából a részed :D -
TDantes #63128 Azért már én is játszom egy ideje. Nem tegnap lett tier IX-es tankom, szóval valami fogalmam van róla, és bétában az orosz és amerikai nehéz tank ágon is toltam. Csak mondom, valami fogalmam van mindegyikről .
Amit az előbb írtam, úgy értem, hogy mondjuk tier 8-as tankban ülök(mondjuk Löwe), akkor az IS4 veszélyesebb mint az E-75.
De azt továbbra sem értem, mi a nehéz falat az E-75-ben szemből? Olyan marha könnyű átlőni.
-
Nazarov77 #63127 Szemből a VK45 a legkeményebb T9, lower hulljáról 128assal és 150essel is pattogtam már. -
bornofakone #63126 amúgy Gun, t25-n mennyit rontottak patch óta? v van egyáltalán vmilyen érezhető változás? amcsi top td-ket (t28, t95) kipróbáltam teszt szerón, és beleszerettem, főleg a t28-ba, aztán kíváncsi lennék mennyire rögös odáig az út :D pl. slugger v t25 milyen? :D -
bornofakone #63125 :DDD azért is-4 messze nem erősebb mint az e-75, hidd el :) amúgy persze h szar a stock tank, 1 percig nem állítottam h az e-75 szárnyalna stockként, viszont míg ott stockként is legalább 1 88-sal tudsz menni( de inkább 105-s) aminek bőven 200++-s pen-je van, addig 105-s amcsi gun-nak még mindig a jó 198-s penje, és h őszinte legyek, is-4-t bármikor meglövöm szemből vele, tényleg kevés alkalommal pattogok vele (csak t29, t32, t34-el szenvedtem már, nem csak most hanem bétában is, annyi is-4-el hozott össze a sors h csak na...)
míg pl. német 105-sel lőheted a frontját a KT-nak addig amcsival rendre pattogsz onnan, ha meg be van forgatva akkor még a hasa is esélytelen, és KT "csak" 1 t8-s tank, e-75, vk45 meg hol van ahhoz képest?:D.... vk45 szemből esélytelen, még a kupoláról is pattantam amcsi 105-el, még német 105-el szemből is megtudod lőni, ha nem is mindig viszi át, de legalább van rá esély ....e-75-t is alig alig tudom szemből sebezni, tényleg nehéz falat.... -
Gunslinger #63124 Uhh, micsoda csatán vagyok túl.
Én (90mm-es ágyúval) meg a VK36-os vittük el a hátunkon a csatát, 1-10 állásról nyertük meg, 10 tankunk úgy döglött meg, hogy köze nem volt a csatához, egyet lőttek ki. Aztán mi ketten összefogtunk (13 kill összesen), meg az arty is segített egy kicsit, míg ki nem lőtték. A top tankunk egy Tiger volt, aki végig szidta a csapatot, noobozott mindenkit, aztán 5. vagy 6.-nak halt meg, aztán sztem ki is lépett egy idő után, mert elkussolt.
Egy tank kivételével az összesbe belesebeztem, 7-et kinyírtam, ebből kettőt ütközéssel és majdnem defender is lettem, csak a második foglaló hullámukból a Pz38NA úgy gondolta, hogy inkább kiáll a körből 72%-nál, mielőtt kilövöm, mert már becéloztam.
Egy részről nagyon adta alám meg a VK alá a csata a szituációkat, másrészről sokat el is vett tőlem a random faktor, több tankot is nagyon alacsony hp-n hagytam mikor kiszedték előlem, a T29-et 3, a T1HT-t 2 hp-n hagytam, simán összejött volna akár 10 kill, ha picit kegyesebb a random sebzés.
E-peen ON
Imádom a T25 AT-t, egyik legjobb fun tankom örök garázsbérleti hellyel, de szigorúan csak a második 90mm-es ágyúval, a 105-öst túl lassúnak és pontatlannak találtam és pár csata után visszacseréltem, így is 142 csata, 195 killnél járok vele, ez a tankjaim közül a negyedik legjobb kill/csata arány. :-)
E-peen OFF. -
Priny0 #63123 Hai! Nem tudja valaki miert tunik el a tankok korul a korvonal? Valaki tapasztalt mar ilyet? -
TDantes #63122 Vissza kérdezhetnék, és mentél már stock E-75-el? Stock-ként minden tank szar.
Nem arról van szó, hogy E-75 gyenge, vagy használhatatlan, de egyáltalán nem lett valami hű de OP tank, nem kilőhetetlen szemből.
Az IS4-et még mindig keményebb ellenfélnek tartom, ha jön szembe egy E-75 vagy egy IS4, inkább az E75 jöjjön. -
bornofakone #63121 bocs, én írtam félre, a gyengét úgy értettem h mindenki átlövi....hát azért ebbe belekötnék, és erre írtam h menj stock t34-el, na az az a tank amit tényleg minden másik tank átlő (jó pici túlzással, de sztem senki nem kételkedik abban h ha gyenge tankról beszélünk páncélzat ügyében akkor ez a tank az, és t9-ben ez már nagyon gáz...) -
Nazarov77 #63120 Ja egyet értek, KV-2höz még annyit ha kap 107et akkor én megemelném a besorolását hogy ritkábban legyen top tier mert ott túl könnyű szétlőni mindent 1-2 lövésből. -
bornofakone #63119 a trollgun csak fun-ra jó, amúgy elkezdtem hummelezni, szigorúan csak artykat lövök vele, néha ha az életem múlik rajta v már jó lenne megnyerni a duplázó kört, akk lövök minden másra, és volt 1 helyzet mikor 1on1 volt, és KV jött ellenem, trollgun volt rajta, mellém lőtt, én előtte még rálőttem 1x maradt 5%-a, aztán fogtam magam, mellé álltam és megvártam míg betöltök és kész, trollgun akkor jó ha jön 1 20%-s t9 tank, és te ott vagy full hp-val és elbírod találni, az ugyebár easy kill...de amúgy 107-s 5x jobb és használhatóbb azon a tankon :D
-
Nazarov77 #63118 Okosan használod a KVt 152vel akkor nem csak 1et fog az lőni, csináltam vele több top gunt is :D -
TDantes #63117 Egy szóval nem mondtam hogy gyenge. Szövegértelmezés! -
Gunslinger #63116 A KV jelenlegi formájában sztem is OP, a KV-1-nek tuti nem lesznek nagy fegyverei, a SU-85-től én is elvenném a 107-est, de cserébe megkaphatná a D5S-85BM-et, mert tier 5-ben a ruszkiknak nincs a német L/70-hez mérhető ágyúja, ez az ágyú kb. megfelelne annak, picit jobb, de cserébe pl. a SU-85 sokkal puhább és lomhább, mint a StugIII. Szerintem így lenne korrekt. A KV-2 meg nagyon csicska lenne ha csak 152-es ratyi lehetne rajta, el is adnám már úgy. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberek miért használják rajta a trollgunt. -
bornofakone #63115 hát én nem érzem ezt a tier dolgot annyira rossznak, sztem többen átszenvedtük már ezt a részt, ki úgy ki így, de könyörgöm, top tierbe akk mi lenne az élvezet?
1 csata képe: na oké egyik oldalt 13 is-4 meg 2 e-75, másik oldalt 13 e-75 meg 2 is-4, na oké, kilőttem 1 e-75-t, ohh itt a másik, ohh megint van 1, ohh meghaltam, köv. csata ugyan az csak más elosztással....
legnagyobb élmény mikor kilősz 1 kis tankot 1 shottal, és aki azt mondja h nem az, illetve nem örül ha kilőheti a kis szutykokat az hazudik v nem képes beismerni magának sem h ez így van, ez a WOT rendje, t1-t2 adja, t3-4 szopás, t5 megint jó, t6-tól meg mikor hogy, de t9 az meg megint olyan h szinte mindig top tank vagy, igaz ahogy nő a tier úgy egyre nagyobb a felelősség...de pl cw sztem pont azért unalmas mert látsz 1 rakat ugyanolyan tankot és kész....
m6-al pl. csupa ilyen csatám volt, 3x voltam top 5-be, akkor top gun, wittman ilyesmi, de amúgy mindig t9-10-s csata utolsó v utolsó előtti tank és kész....főleg stock állapotban....1x volt 1 jó köröm, mert 2 vk45 lefoglalta az is-7-t, és én tudtam oldalba lőni, legyaktam neki 1k hp-ját, aztán ráunt és kilőtt ...
Tdantes:
ha e-75 gyenge, akk ülj át kérlek t34-be(stock-ba), kezd el grindelni, főleg prémium nélkül(ha lúd legyen kövér), és ha majd fullosra grindelted, akk kérlek gondolkozz el azon h milyen "gyenge" az e-75...
biztos vagyok benne h átértékelődne benned 1-2 dolog, ha nem akk benned van a hiba nagyon....(ennyire elfajzott szűk látókörű német buzi nem hiszem h van a Földön v mégis? bocsánat a kifejezésért, de nem hiszem el h vki még mostani állapotban is képes a német t8++ tankokat gyengének érezni....) -
TDantes #63114 De komolyan, miben jobbak a német tankok? Basszus, nem mondom egy szóval se hogy gyengék, nem sírok hogy jaj szegény német tankok, de ez egy hülyeség hogy jobbak, meg hogy az E-75 átlőhetetlen szemből. Akkor én a hogy a bánatos pitvarba lövöm át az E-75-ösöket?
Vagy ha én vagyok E-75-ben, hogy lőnek át?
Tán csoda történik?
Német dominancia? Miben? Maus? Hű, tényleg erős, de cserébe lassú, és a Maus-nak is van jócskán gyenge pontja. Lazán kilőhető.
Harcoltam E-100 ellen is, hát rohadtul nem győzött meg, hogy hű de erős.