A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #63125 :DDD azért is-4 messze nem erősebb mint az e-75, hidd el :) amúgy persze h szar a stock tank, 1 percig nem állítottam h az e-75 szárnyalna stockként, viszont míg ott stockként is legalább 1 88-sal tudsz menni( de inkább 105-s) aminek bőven 200++-s pen-je van, addig 105-s amcsi gun-nak még mindig a jó 198-s penje, és h őszinte legyek, is-4-t bármikor meglövöm szemből vele, tényleg kevés alkalommal pattogok vele (csak t29, t32, t34-el szenvedtem már, nem csak most hanem bétában is, annyi is-4-el hozott össze a sors h csak na...)
míg pl. német 105-sel lőheted a frontját a KT-nak addig amcsival rendre pattogsz onnan, ha meg be van forgatva akkor még a hasa is esélytelen, és KT "csak" 1 t8-s tank, e-75, vk45 meg hol van ahhoz képest?:D.... vk45 szemből esélytelen, még a kupoláról is pattantam amcsi 105-el, még német 105-el szemből is megtudod lőni, ha nem is mindig viszi át, de legalább van rá esély ....e-75-t is alig alig tudom szemből sebezni, tényleg nehéz falat....