A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #63115 hát én nem érzem ezt a tier dolgot annyira rossznak, sztem többen átszenvedtük már ezt a részt, ki úgy ki így, de könyörgöm, top tierbe akk mi lenne az élvezet?
1 csata képe: na oké egyik oldalt 13 is-4 meg 2 e-75, másik oldalt 13 e-75 meg 2 is-4, na oké, kilőttem 1 e-75-t, ohh itt a másik, ohh megint van 1, ohh meghaltam, köv. csata ugyan az csak más elosztással....
legnagyobb élmény mikor kilősz 1 kis tankot 1 shottal, és aki azt mondja h nem az, illetve nem örül ha kilőheti a kis szutykokat az hazudik v nem képes beismerni magának sem h ez így van, ez a WOT rendje, t1-t2 adja, t3-4 szopás, t5 megint jó, t6-tól meg mikor hogy, de t9 az meg megint olyan h szinte mindig top tank vagy, igaz ahogy nő a tier úgy egyre nagyobb a felelősség...de pl cw sztem pont azért unalmas mert látsz 1 rakat ugyanolyan tankot és kész....
m6-al pl. csupa ilyen csatám volt, 3x voltam top 5-be, akkor top gun, wittman ilyesmi, de amúgy mindig t9-10-s csata utolsó v utolsó előtti tank és kész....főleg stock állapotban....1x volt 1 jó köröm, mert 2 vk45 lefoglalta az is-7-t, és én tudtam oldalba lőni, legyaktam neki 1k hp-ját, aztán ráunt és kilőtt ...
Tdantes:
ha e-75 gyenge, akk ülj át kérlek t34-be(stock-ba), kezd el grindelni, főleg prémium nélkül(ha lúd legyen kövér), és ha majd fullosra grindelted, akk kérlek gondolkozz el azon h milyen "gyenge" az e-75...
biztos vagyok benne h átértékelődne benned 1-2 dolog, ha nem akk benned van a hiba nagyon....(ennyire elfajzott szűk látókörű német buzi nem hiszem h van a Földön v mégis? bocsánat a kifejezésért, de nem hiszem el h vki még mostani állapotban is képes a német t8++ tankokat gyengének érezni....)