A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #63135 Köszi. Hát igen, nem is bujkáltam, fel-alá rohangáltam vele, mint egy meddel, a kezdeti scoutlanítás után felmentem a hegyre, ott kiszedtem három VK36-ot, szerencsére nem velem foglalkoztak, mert éppen akkor hullott el dicső csapatunk 65%-a, mert közben elesett a védelem is, így tűzés vissza a bázisra védeni, még menet közben eltaláltam a fő foglalót, 38%-os base defense, aztán jött a második támadó hullám, addigra már bent voltam a bázison, ott ketten a VK36-al kipucoltuk őket és legutoljára két M5 scout meg az artyjuk maradt, őket már a saját bázisukon nyírtuk ki. Fostam is rendesen, hogy mi lesz ha még kelünk át a mezőn a két scoutjuk meg megkerül minket és elfoglalja a bázist, de ott kempeltek szégyenszemre. Volt még egy hasonlóan mozgalmas csatám T25-el ENKS-en, ott oda-vissza kétszer megfordultam a pályán, kétszer kellett megszakítanom a foglalást, mert nem volt rendes védelem és egyedül foglaltam, a T25-el nagyon lehet rohangálni.
US TD ág: Nagyrészt élvezhető masinák, az M10-et imádtam, az M36-ot gyűlöltem, a T25 meg egy álomtank. T28, T95 nem érdekelnek, azokra nem mint tankokra, hanem mint korlátozott mozgásra képes bunkerokra tekintek.