A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #63124 Uhh, micsoda csatán vagyok túl.
Én (90mm-es ágyúval) meg a VK36-os vittük el a hátunkon a csatát, 1-10 állásról nyertük meg, 10 tankunk úgy döglött meg, hogy köze nem volt a csatához, egyet lőttek ki. Aztán mi ketten összefogtunk (13 kill összesen), meg az arty is segített egy kicsit, míg ki nem lőtték. A top tankunk egy Tiger volt, aki végig szidta a csapatot, noobozott mindenkit, aztán 5. vagy 6.-nak halt meg, aztán sztem ki is lépett egy idő után, mert elkussolt.
Egy tank kivételével az összesbe belesebeztem, 7-et kinyírtam, ebből kettőt ütközéssel és majdnem defender is lettem, csak a második foglaló hullámukból a Pz38NA úgy gondolta, hogy inkább kiáll a körből 72%-nál, mielőtt kilövöm, mert már becéloztam.
Egy részről nagyon adta alám meg a VK alá a csata a szituációkat, másrészről sokat el is vett tőlem a random faktor, több tankot is nagyon alacsony hp-n hagytam mikor kiszedték előlem, a T29-et 3, a T1HT-t 2 hp-n hagytam, simán összejött volna akár 10 kill, ha picit kegyesebb a random sebzés.
E-peen ON
Imádom a T25 AT-t, egyik legjobb fun tankom örök garázsbérleti hellyel, de szigorúan csak a második 90mm-es ágyúval, a 105-öst túl lassúnak és pontatlannak találtam és pár csata után visszacseréltem, így is 142 csata, 195 killnél járok vele, ez a tankjaim közül a negyedik legjobb kill/csata arány. :-)
E-peen OFF.