418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KohnBela #65673 Valószínűleg a játék elsődlegesen az orosz piacra készült, és talán másodsorban lett "nemzetközi". Ez pedig meghatározza azt is hogy csak prémiumosokkal ez a játék már nem élne.
Ha mindezt az USA-ban fejlesztették volna a saját piacukra, talán más lenne a helyzet. Ott valószínű megengedhetik maguknak hogy minden hónapban fizessenek az online játékért, és van akkora közönség, aki hajlandó is fizetni.
Nyilván a game balancing a játékfejlesztők által meghatározott "optimum pontra" törekszik.
Tehát hogy tudsz olyan tankokat definiálni meg csatákat generálni, ami azt biztosítja hogy a rendszerben minél több prémiumos user legyen, hiszen ebből van az árbevétel meg a profit.
Viszont a dilemma az, hogy a prémiumos userek száma (mint változó) egyben függvénye a nem-prémiumos userek számának. Hiszen ha nincs nem-prémiumos user, akkor élvezhetetlenül kevés játék-kombináció (csata) adódhat.
Statisztikailag a játékkal nem lehet komoly gond, mert ha lényeges "részlehajlás" lenne, akkor az üzleti modell sem működhet - vagy a prémiumosok vagy a nem-prémiumosok részaránya nőne meg, ami belátható hogy előbb-utóbb mind az elérdektelenedés irányába mutat.
-
ilsalon #65672 Nekem ebben kettős a tapasztalatom. Mindkettő előfordult már velem. Ha én lövöm a sarok mögött búvó láncát, illetve ha engem nyomnak oldalba.
Szerintem megszakítja és újrakezdi a számolást, de ugye nem minden lövésre, mint, ahogy nem minden kritikus veszi le a láncodat, csak besárgítja. Ezt sem tapasztaltam száz százalékosra, de valami ilyesmi lehet. -
Sunrider924 #65671 reszemrol ennyi maradt meg a wall of textedbol, a tobbi az porhintes:
Igy inditod "Nem akarom megnyerni a vitát, befejezni akarom ... "
Es igy lessz belole ongol:"Tőlem adhatsz akármennyi wiki linket meg mindent..."
Ha mar szemelyesre vetted regen rossz, a haverjaid nem tudom mirol meselnek, az MMO-kban van egy nagy, hatalmas, nem instance-olt vilag ahol a jatekban akkor online levo akarhany/osszes jatekossal talalkozhatsz, ettol MMO, ez az mirol a WoTnak lovese sincs. Neked attol MMO a WOT hogy kozben TS-en nyomod a haverokkal? Vagy neked az akapcsolatteremtes amit a garazsban a chat nevu kezdemeny megenged? Meg mindig nincs se platoon chat se, mas se, ezert is ugatnak be neked hogy inglish pliz, mert eselyed sincs korlatozni kivel akarnal csata kozben beszelni. Szerintem kar ebbe belemenni, MMO szempontbol a WOT egy nagy nulla...
Nem az en korom volt a lenyeg hanem az hogy felismered magadtol is mekkora naivitas az amit irtal...
Tisztaban vagyok a penzes vilag mibenletevel, te korulbelul ugy fested le hogy csak te fizetsz barmiert is. EN azt irtam ezert a felkesz termekert EN nem fizetek, TE csinalj amit akarsz, de ha mar TE fizetsz es minden frankon fasza, akkor megis miert panaszkodsz a jatek/termek hianyossagai miatt, hiszen tokeletesen megfelelt neked, elvegre fizetsz erte hogy olyan legyen amilyen.
Az engem nem erdekel hogy megnyerjek egy vitat, ervek-ellenervek, nekem ennyi is eleg, de te inkabb azt magyarazod hogy miert jobb az hogy te fizetsz es mekkora tokfej vagyok amiert en nem vagyok hajlando ezeknek a penzehes amatoroknek fizetni.
A motivacios kerdesed parhuzamos a vita targyaval, a support az azt jelenti hogy odafigyelnek a kliensre es nem azt, hogy ez-van-vedd-ezt-vagy-menjel-nyaralni...
Akkor utoljara (reszemrol) a "rinya" azok miatt a jatekosok miatt ment, akik premium tankjukkal tonkrebasz(t)ak a tobbiek jatekat. Ha nem premium tnakos illeto csinalja akkor szimplan "lebalfaszozzak" de a "walletwarrior" az meg ezen is tul van. Tovabbi kellemes napot neked. -
TDantes #65670 A duda meg igenis fontos.
Ami nem fontos: láthatóság
balance
arty-k normalizálása
új pályák
új tankok
fizika
bug javítás
új játékmódók
új nemzetek. -
TDantes #65669 Szerintem az eltartást úgy értette, hogy azért játszhatsz ingyen, mert más fizet érte. Mert ha senki nem fizetne , vagy csak nagyon kevesen, akkor fuccs a WoT-nak, és nem játszhat vele senki.
Amúgy én erősen gondolkodom rajta, fizessek-e eztán a WoT-ért. Még van goldom bőven, de megéri-e venni ha elfogyott, hát nem tudom. -
szólíthatsz papinak
-
Ez így van
valakinek fizetni kell helyettem, hogy motiválja a fejlesztőket.
Az okosok meg elvannak az IGN-től kapott mentőövvel ami nem kevés, ha tudod hogyan kell 200nap prémet és több mint 12k aranyat kapni vagy még többet. -
WaseK #65666 Leadhatsz vele SOS jeleket :D -
Adjunktus #65665 Na most őszintén!Ki a tököm nem szarja le,hogy ki prémes meg ki nem az?
Kurvára nem izgat!
Ha valaki fizet érte,tegye.Szíve joga.És tény,hogy ezekből a pénzekből"él"a játék.
Attól,hogy fizet még nem lesz profibb,csak megkönnyíti a saját dolgát.
Vesz prém tankot?Na és?Ha szarul megy vele,akkor ingyen kill.Ha meg jól nyomja akkor csak jól jártunk.1-1 csata elmehet miattuk,de az vissza is jön.Nem mindig a mi csapatunkba kerülnek a debilek.(még ha sokan ezt is hiszik.)
Én nem fizettem érte még egy vasat sem,nem titok.
Ha majd jobban keresek,vagy valami olyat tudnak újítani,hogy megérje akkor majd lehet,hogy fogok.Egyenlőre vannak fontosabb dolgok is amire pénzt kell áldozni.
Mondjuk én sose sírtam a prémiumosok miatt,nem is szidtam őket.
De azért ez az eltartás kicsit erős.
Engem utóljára anyukám meg apukám tartott el.:) -
óóó vétek lesz azt feltenni , csak be kell majd írni ellennek hogy nyomkodja a duda gombot pár emberke biztos kipróbálja majd Te meg fülelhetsz merre vannak . :) -
Nazarov77 #65663 remélem is -
Gunslinger #65662 Fasza, eddig úgy volt, hogy az ellenfél nem fogja hallani. Viszont korábban azt írták, hogy csak 50 méteren belül hallható, akkor mi értelme lesz annak, hogy hallja az ellenfél?
De jó érzés, hogy ha ülök az 50 hp-ra leroggyant tankomban egy fullos Maus-al szemben, akkor rádudálhatok egyet mielőtt atomjaira robbant. Dejó... -
Nagy valószínűséggel irgalmatlan gyorsan jönni fog egy mod, ami lecseréli a dudahangokat egy üres file-ra :) -
Nazarov77 #65660
Regarding horns:
1. There will be a particular radius of action (not the whole map).
2. Enemies within the range will hear it as well.
3. There will be no gameplay effect.
4. To prevent sound abuse it will be possible to use ignore function.
5. There won't be an option to disable them.
5. Ponthoz a hozzáfűznivalóm:
-
Nem akarom megnyerni a vitát, befejezni akarom ...
Tökönlőttem magam, igen, írtam is, hogy nem ismerem ezeket ... Viszont gonolom az a 40 vs 40 nem 7/24-ben megy ... A többi pedig igaz Wow-ra és Aionra is csak sajnos ezt elfelejtetted a magasröptű mondandódhoz hozzátenni, hiszen a kollégáim akik ezekkel játszanak, nem egyszer mutatták.
Tőlem adhatsz akármennyi wiki linket meg mindent, lehet félremagyarázni meg példálózni, de a WoT-ban nincs single, online játék, csak a neten működik és csak multiplayer ... de nem MMO ... éééértem ... taníts engem mester ... (Bár azt még nem próbáltam, hogy Training Battle-ba beenged-e egyedül ...)
De ha már sarkítás: Hun wiki:
A MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték) interneten, online játszható szerepjáték.
A nagyon sok szereplős online szerepjáték a számítógépes játékok azon műfaja, ahol nagyszámú játékos képes egymással kapcsolatot teremteni egy virtuális világban.
Eng wiki:
A massively multiplayer online game (also called MMO and MMOG) is a multiplayer video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously.
ehh ... öngól.
Naivitásról beszélgetünk? Nem vagyok átlag fiatal ... Átlag fiatalként, ha minősíthetelen hangnemben fröcsögtek volna rám egyszerű homoerektuszok, aztán meg sírnak mint a fürdőskurvák, nagy valószínűséggel úgy hajtottam volna el őket a jó édes ... hogy valszeg az unokáimat is bannolták volna ...
Lehetséges, hogy Te vagy az öregebb, viszont azt nem értem, hogy folyamatosan engem ostorozol a naivitással, meg mindennel, mint a többi troll folyamatosan, de azt az egyszerű tényt hogy MINDENKI PÉNZBŐL ÉL azt nem tudod elfogadni.
Befejezem a vitát, elismerem hogy felülkerekedtél végig a megdönthetetlen érvekkel.
A végére pár kérdés:
Látom nem foglalkoztál még emberekkel, ezért egy alapkérdés: Szerinted a pozitív vagy a negatív motiváció az eredményesebb?
Az hogy te nem fizetsz, az senkit sem érdekel ... Ez nem motiválja a fejlesztőket sem ...
Az hogy én fizetek, az én döntésem ... A geostacionárius ívről szarok arra, hogy motiválja-e a fejleszőtket vagy nem. (Bár valószínűnek tartom, hogy amíg van fizetőképes kereslet, addig lesz fejlesztés is.)
Azért fizetek, hogy a kevés időmben ami van, jobban tudjak haladni. Ennyi.
Viszont hagy zavarjon már ha valaki emiatt kezd el nekem rinyálni! -
Nem érted!
Pont leszarom, hogy bárki, aki nem prémes az azért játszhat mert valaki fizet...-még ha így is lenne.
Vagy nem ér neki annyit, vagy nincs a helyzet magaslatán anyagilag, tök mindegy. Nem fizet és kész, ez engem totál hidegen hagy.
Ha nálam valaki jobban útálja az artykat, az festi magát. Mentem vele pár kört, eladtam, nem jön be a stílus, ennyi.
Kifejezetten arty csemege vagyok. Erre írtam azt, hogy inkább hallgatom sokadszorra a "pszichopata arty" nótát, mint a "burzsuj prémes ne ugass"-t.
2400 csata alatt k.b. 50 afk-t láttam, ebből egy volt Löwe.
Egyébként szerintem sok ügyes játékos is bevásárolt belőle, így semmivel sincs több noob köztük mint az IS3-asok között. -
Glo #65657 Ezt meg lehetne oldani, hogy szimulátor feelingje legyen: mikor javitanak a mukik, akkor odaküldesz egy HE-t, és a parancsnokon kívül mindenki meghal
-
Ezért utálom a kis csipszar artykat is, T29-emmel rendszeres volt ha egy vagy 2 gyorslövő alacsonytier arty tűz alá vett, simán mozgásképtelenné tudtad tenni főleg az orosz kicsi az még minden mögé be is tud lőni -
Sunrider924 #65655 Feltetelezem tomve van havidijasokkal, akik beszolnak mindenkinek mert a T-com-ot merik kritizalni? :))
Ok, ez eros volt, visszavonom. -
Gunslinger #65654 Magyar Posta, vagyis Feketelyuk Zrt. -
S1mlis #65653
-
lammaer #65652 Most hogy így mondod... Igazad lehet.... -
lammaer #65651 T-com?
Csak ott el se tudsz húzni, mert hűségidőd van :) -
Sunrider924 #65650 Biztos ami biztos mindenhonnan visszavontam, de azert kosz . -
S1mlis #65649 Célkereszt
Lehet meglepődnél mert nincs nálam "Start menü".
Ubuntu alól szoktam játszani, igaz kicsit lassan megy.
2 Hdd van a gépben egyiken Ubuntu - Windows 7.
-
dehogynem, volt már hogy folyamatosan trackeltek engem, és én is szedtem ki úgy tigert hogy meg se tudott mozdulni 5-6 lövés erejéig.
Valszeg a második lövésed után reapirozott -
Sunrider924 #65647 Van egy olyan erzesem hogy ha mar nem tudsz megnyerni egy vitat akkor vagy a trollkodsz, vagy a sarkitol vagy a fene tudja mi jon. Probald ki mondjuk hogy a wikipediaba megnezed miaz MMO meghatarazosa es megnezed hogy a WoT hany pontotn nem fele meg neki. Tudod meg mit mondott a a WoT CeO, a Viktor nevu? a WOT az egy tankos Counter strike. Na akkor hogy is van?
A wow-al tokonlotted magad meg az Aionnal is, wowban van 40 vs 40 battleground, Aionban a zergek letszama 25, ehh mi a fenenek valaszolok erre ha nem is ismered de peldalozol veluk?
Azert nevettem mert az a naivitas ami az emlitett mondatodat megszulte az hirtelen nem is tudom hova tegyem, atlag fiatalnak tul ertelmesen irkalsz de ez a mondatod ...
Nagyon is jol ertem hogy idot akarsz megsporolni, azt viszont te nem erted hogy te fizetsz azert, hogy a fejlesztok ne legyenek motivalva. Mondjal nekem meg egy online szolgaltatast ahol a szolgaltato visszaszol az ugyfelnek ilyen/ez-van-ha-nem-tetszik-huzzal stilusban. Na te ezert is fizetsz... -
Gunslinger #65646 Az tök mindegy, az IGN-en belül kell törölni a fizetési módokat, kártyát, paypal-t, ne a paypalon belül töröld a kártyádat. -
lammaer #65645 Azt más is tapasztalta hogy a trackelés nem számít akkor (nem nyújtja meg a lánctalp javítási idejét) ha akkor lövöd meg amikor még a lánc lennvan?
Tegnap pont egy JP-vel jártam így.
Lelőttem a láncát, majd meglőttem másodszor is (csiling volt). Viszont 1 másodperccel a második csiling után a lánc visszakerült rá és rám tudott fordulni.
Többször volt már ilyen érzésem, hogy a láncfelrakás idejét nem hosszabbítja meg egy következő lánctalálat, tehát nem is érdemes folyamatosan azt lőni, csak akkor amikor már visszarakta. -
lammaer #65644 Egye kukac, nálad elnézem az egocentrizmust. :D
Normális esetben szoktam FAQra linkelgetni az újoncnak a "hogy öljem meg a PZIII-al az IS4-et" jellegű kérdések témakörét :) -
lammaer #65643 Ettől kellett volna agyfaszt kapnod, ha már hibásan megemlítetted ki indította a flémet....
"Ezt magyarázd meg egy retardált t59-ben dekkoló prémes buzinak.Ki nem állhatom a prém csapattársakat.Főleg ha olyan ótvar szarral jönnek mint a kv5."
E mellé álltál ki hogy milyen igaz. Ennyi. -
Nazarov77 #65642 Amúgy most hogy szólsz lehet jobban hangzott volna úgy hogy " 4 T10 volt az ellenségnél. " -
Faboo #65641 A duplázó óta úgy megszerettem a tigrist, hogy nincs szívem eladni. Most gyűjthetek a KT-ra. Tegnap óta a legszarabb kategóriában nálam a slugger vezet. Az egy büntetés. Az m3lee ezerszer szerethetőbb volt. -
Nazarov77 #65640 Ja egyedül tartottam fel 2 T10et kb két találatig húztam :D -
bgabor #65639 Igen, mert rövid úton agyfaszt kapok a "free user nem is teljes értékű ember, ingyenélő" stb. típusú hozzászólásoktól. A tankok képességeinek taglalásához is hzzá szoktam szólni, mert az is érdekes.
De a többi hozzászólás, a páncélértékeken, átütéseken rugózás(amikor köztudottan random az egész), belinkelt csatagyőzelmek, elért XP és kredit screenshotok, CW, CW-be toborzás...nos, számomra totál érdektelen, semmi olyan, amit érdemesnek tartok a hozzászólásra. -
lammaer #65638 Na jó, ha már ennyire akarod hogy megértsem :)
Igazából az ELLENEM szón lovagoltam egy kicsit.... azért kérdeztem hogy egyedül tartottad e fel azt a sok T10-et a JPben hogy győztetek :) -
virkir #65637 Szerintem ez lesz. -
Nazarov77 #65636 Amúgy nekem szerencsére nem kapcsolódott vissza az IGN renew, de ha visszakapcsolódna is akkor se menne semmire mivel a fizetési módokból töröltem az elmentett paypal adatot. -
bodit #65635 A célkereszthez tudnàladni egy linket -
lammaer #65634 Köszi. Nem csodálkoznék hogyha leülnék a géped elé WOT-ot játszani, nem találnám meg még a startmenüben az ikont se, mert már azt is customizáltad :)