banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Nem akarom megnyerni a vitát, befejezni akarom ...

Tökönlőttem magam, igen, írtam is, hogy nem ismerem ezeket ... Viszont gonolom az a 40 vs 40 nem 7/24-ben megy ... A többi pedig igaz Wow-ra és Aionra is csak sajnos ezt elfelejtetted a magasröptű mondandódhoz hozzátenni, hiszen a kollégáim akik ezekkel játszanak, nem egyszer mutatták.

Tőlem adhatsz akármennyi wiki linket meg mindent, lehet félremagyarázni meg példálózni, de a WoT-ban nincs single, online játék, csak a neten működik és csak multiplayer ... de nem MMO ... éééértem ... taníts engem mester ... (Bár azt még nem próbáltam, hogy Training Battle-ba beenged-e egyedül ...)

De ha már sarkítás: Hun wiki:
    A MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték) interneten, online játszható szerepjáték.

A nagyon sok szereplős online szerepjáték a számítógépes játékok azon műfaja, ahol nagyszámú játékos képes egymással kapcsolatot teremteni egy virtuális világban.

Eng wiki:
    A massively multiplayer online game (also called MMO and MMOG) is a multiplayer video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously.

ehh ... öngól.

Naivitásról beszélgetünk? Nem vagyok átlag fiatal ... Átlag fiatalként, ha minősíthetelen hangnemben fröcsögtek volna rám egyszerű homoerektuszok, aztán meg sírnak mint a fürdőskurvák, nagy valószínűséggel úgy hajtottam volna el őket a jó édes ... hogy valszeg az unokáimat is bannolták volna ...

Lehetséges, hogy Te vagy az öregebb, viszont azt nem értem, hogy folyamatosan engem ostorozol a naivitással, meg mindennel, mint a többi troll folyamatosan, de azt az egyszerű tényt hogy MINDENKI PÉNZBŐL ÉL azt nem tudod elfogadni.

Befejezem a vitát, elismerem hogy felülkerekedtél végig a megdönthetetlen érvekkel.

A végére pár kérdés:

Látom nem foglalkoztál még emberekkel, ezért egy alapkérdés: Szerinted a pozitív vagy a negatív motiváció az eredményesebb?

Az hogy te nem fizetsz, az senkit sem érdekel ... Ez nem motiválja a fejlesztőket sem ...

Az hogy én fizetek, az én döntésem ... A geostacionárius ívről szarok arra, hogy motiválja-e a fejleszőtket vagy nem. (Bár valószínűnek tartom, hogy amíg van fizetőképes kereslet, addig lesz fejlesztés is.)

Azért fizetek, hogy a kevés időmben ami van, jobban tudjak haladni. Ennyi.

Viszont hagy zavarjon már ha valaki emiatt kezd el nekem rinyálni!