A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #65647 Van egy olyan erzesem hogy ha mar nem tudsz megnyerni egy vitat akkor vagy a trollkodsz, vagy a sarkitol vagy a fene tudja mi jon. Probald ki mondjuk hogy a wikipediaba megnezed miaz MMO meghatarazosa es megnezed hogy a WoT hany pontotn nem fele meg neki. Tudod meg mit mondott a a WoT CeO, a Viktor nevu? a WOT az egy tankos Counter strike. Na akkor hogy is van?
A wow-al tokonlotted magad meg az Aionnal is, wowban van 40 vs 40 battleground, Aionban a zergek letszama 25, ehh mi a fenenek valaszolok erre ha nem is ismered de peldalozol veluk?
Azert nevettem mert az a naivitas ami az emlitett mondatodat megszulte az hirtelen nem is tudom hova tegyem, atlag fiatalnak tul ertelmesen irkalsz de ez a mondatod ...
Nagyon is jol ertem hogy idot akarsz megsporolni, azt viszont te nem erted hogy te fizetsz azert, hogy a fejlesztok ne legyenek motivalva. Mondjal nekem meg egy online szolgaltatast ahol a szolgaltato visszaszol az ugyfelnek ilyen/ez-van-ha-nem-tetszik-huzzal stilusban. Na te ezert is fizetsz...