banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    reszemrol ennyi maradt meg a wall of textedbol, a tobbi az porhintes:
    Igy inditod "Nem akarom megnyerni a vitát, befejezni akarom ... "
    Es igy lessz belole ongol:"Tőlem adhatsz akármennyi wiki linket meg mindent..."
    Ha mar szemelyesre vetted regen rossz, a haverjaid nem tudom mirol meselnek, az MMO-kban van egy nagy, hatalmas, nem instance-olt vilag ahol a jatekban akkor online levo akarhany/osszes jatekossal talalkozhatsz, ettol MMO, ez az mirol a WoTnak lovese sincs. Neked attol MMO a WOT hogy kozben TS-en nyomod a haverokkal? Vagy neked az akapcsolatteremtes amit a garazsban a chat nevu kezdemeny megenged? Meg mindig nincs se platoon chat se, mas se, ezert is ugatnak be neked hogy inglish pliz, mert eselyed sincs korlatozni kivel akarnal csata kozben beszelni. Szerintem kar ebbe belemenni, MMO szempontbol a WOT egy nagy nulla...
    Nem az en korom volt a lenyeg hanem az hogy felismered magadtol is mekkora naivitas az amit irtal...
    Tisztaban vagyok a penzes vilag mibenletevel, te korulbelul ugy fested le hogy csak te fizetsz barmiert is. EN azt irtam ezert a felkesz termekert EN nem fizetek, TE csinalj amit akarsz, de ha mar TE fizetsz es minden frankon fasza, akkor megis miert panaszkodsz a jatek/termek hianyossagai miatt, hiszen tokeletesen megfelelt neked, elvegre fizetsz erte hogy olyan legyen amilyen.
    Az engem nem erdekel hogy megnyerjek egy vitat, ervek-ellenervek, nekem ennyi is eleg, de te inkabb azt magyarazod hogy miert jobb az hogy te fizetsz es mekkora tokfej vagyok amiert en nem vagyok hajlando ezeknek a penzehes amatoroknek fizetni.
    A motivacios kerdesed parhuzamos a vita targyaval, a support az azt jelenti hogy odafigyelnek a kliensre es nem azt, hogy ez-van-vedd-ezt-vagy-menjel-nyaralni...
    Akkor utoljara (reszemrol) a "rinya" azok miatt a jatekosok miatt ment, akik premium tankjukkal tonkrebasz(t)ak a tobbiek jatekat. Ha nem premium tnakos illeto csinalja akkor szimplan "lebalfaszozzak" de a "walletwarrior" az meg ezen is tul van. Tovabbi kellemes napot neked.