418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #70553 DE, pont annyira vészes.
Nincs páncélzat, nem is TD (mert bújni ugye nem lehet) de nem is tank (mert turret ugye nincs). Minden rosszat sikerült megörökölni a TD/medium brigádból :) -
Nazarov77 #70552 Igazából annyira nem vészes a Lee mert jó ágyúja van és mint a villám úgy tölt, csak hát rohadt magas és papír, végül is jó köröket mentem vele, csak hát a Lee közutálat tárgya úgyhogy azért fogalmaztam így :D -
ilsalon #70551 De hátha komolyabb ágyút kap. Az ángolok úgyis mindig feltuningolták az amcsi gépeket.
-
Oddball29 #70550 Eddig is volt annál rosszabb T4-ben. -
Nazarov77 #70549 Angoloknál se ússzuk meg a szar Leet :D
Comes the M3 Grant into the game?
Planning to include Grant to British tech tree. -
Oddball29 #70548 A mid-Tier kredit-farmolást nem érzem veszélyben. Tegnap csomót mentem T6-al és kb. ugyanolyan arányban pakolt alulra-középre-felülre.
Mondjuk ha megkapom T8-ba a T34-es premium tankot, onnantól engem hol... -
hi detto, tegnap 10 csatábol 8 bukta, az addig összegyüjtött kredit ugrot is:P -
ilsalon #70546 A tier 9-10-es MM nekem tetszik. Végre kemény meccsek mennek, aki mindenki labdába tud rúgni. Végre 10 felett tudok lőni az E75-tel, nem halnak ki olyan gyorsan az ellenfelek. Én ezért várok egy-két percet. Egy dolog nem tetszik, hogy az arty reménytelenül sok.
Tier 5-6-tal farmoltam a pénzt a hétvégén. Az M4-et folyamatosan top tanknak, vagy tier 7 alá középre rakta be. Nagyon kevésszert nagyobb csatába. Az M6-ot csak néhányszor rakta be az első harmadba, ellenben szinte mindig legalul voltam szopóba. Egyetértek, hogy a tier 6-8 tankokkal eléggé kicsesztek ezzel. Úgy tűnik, hogy ez most megint artypárti döntés, mivel megint az arty fog tudni többet lőni és többet sebezni, ergo több pénzt kapnak, ami megint csak több farmoló artyt jelent. -
lammaer #70545 Az még jobb, amikor leadja az utolsó lövést, és mivel tudja hogy reloadra már nem lesz ideje, nyomja is az exit battlét.
Mondjuk ilyet már E75-től meg zojjecttől is láttam, nem arty specifikus dolog. -
R3nton #70544 hát igen csak milyen játékélményt nyújt majd a tier5ösökkel való farmolás azért írtam, hogy el lehet felejteni. A másik meg h a dezertáló artyk bekaphatják. Hátra jutottunk is-3al, belelőttem a tigrissel egyet a 212-be erre dezertál. Na ezért férgek az artyk -
lammaer #70543 2-5 perc? Jézusom....
Én tegnap Tier8-at toltam folyamatosan cirka 3 órán át, mindig instant dobott csatába.
-
Glo #70542 Èn azt vettem észre, hogy ha a Hummellel megyek, akkor általában van bent 4-5 Arty (GW-Tiger és hasonszörüek), míg ha mondjuk KV-val vagy Pz4-el megyek, akkor 3-ból 2-szer nincs is arty... na nem mintha hiányoznának :) -
Nikosi #70541 t8, t9, t10, t7 környékén lehet érezni főleg a magasabb tierekbe. Van amikor egyből berak de minden második csatában e-50-el 2-5 perc között kell várakozni pedig vannak fen vagy 20-30 ezeren például.
Amúgy változó ez a várakoztatás, nem függ a fen levő emberek számától, bár ha 10k körülinél gyakoribb. -
Nikosi #70540 A kv-3-at már régen elcseszték ott nincs változás most is meg a régiben is t-9-kkel harcolt eredménytelenül. De most már a többit is agyonvágták. Eddig szívót a kv-3 maximum nem használtam, de minden szív most már.
Hát a kredit farm is egy dolog. De így gyakorlatilag gyötrelem minden tank fejlesztése. Ezzel akarják visszafogni az emberek fejlődést vagy mi???
A kredit farmra a kis tier-ek továbbra is jók lesznek, mert HE-vel lehet pukogatni a kis javítási költség mellet az is működik (bár a nyereség lényeges rosszabb lesz). Vagy majd tele lesz a játék tigrincsesekkel akik csak beküldik a pz IV-et KV-t aztán átlépnek netezni, bármi mást csinálni. Vagy belép benyomja az r gombot és már megy is másik tankra és kész. Élvezetes lesz majd ilyenekkel a csata, erre még az inaktivitást sem lehet rásütni. -
Engem is gyorsan berak, néha kell 2 másodpercet is várni. Sőt mostanában szépen ki kell várnom a 30 másodperces visszaszámlálást is. -
Doctore22 #70538 http://www.ironsky.net/site/
ezt nem tudom ki linkelte...de must have!:D
-
R3nton #70537 mindenkinek új. Hát múltkor tigrissel vagy 2 percet vártam arra, hogy berakjon tök alulra, egy olyan csatába ahol még az IS-7esemmel vagy a t30-asommal is nagy kihívás lett volna menni -
brasco84 #70536 3 perces várakozásról nem is hallottam még :O -
Tier 5-ben csinál érdekességeket. Egyik oldalon top 5 KV, másikon 2 PzIII/IV meg 3 PzIV. -
brasco84 #70534 én ebből az MM ből nem érzékelek semmit, kellett vmit letölteni? vagy hogy? engem továbbra is instatne berak, nem kell várni.. ráadásul én is stock vagyok, szóval nem értem.. nekem is nagyrészt T10 es csatába tesz be -
R3nton #70533 a régi is szar volt Nikosi:D mikor kv-3al folyton tier9-10ben játszottam xd Múltkor megvettem stock panther2-t. Jó aznap mentem vele 2 kört 2 win. Másnap 10-11 kör vereség egymás után pedig csak le szerettem duplázni. Hát ilyen nincs. Mikor 50% körüli a globál nyereség statisztikám(hozzáteszem sztem ez a normális), akkor hogy a picsába lehet hogy 10 kört egyhuzamban vesztek. Rulettben nincs ilyen hogy egymás után ennyiszer 1 szín jön. És annyira nem játszottam rosszul vele nagyjából k/d arányom 1 a panther2vel idáig. Meg éppen ezért mivel szopat a matchmaker, a kisebb tankokkal való pénzgrindelést akár el is lehet felejteni. Prémiumot kell venni és is-4el meg e-75 kell pénzt keresni, ha nincs tier8as prem tankod. -
Nazarov77 #70532 Én moron MMnek hívom. -
Adjunktus #70531 Szerintem sem lett siker sztori ez az új megoldás...
más.
Azért az ember már feltételezne némi agyműködést,arról aki a Ferdinándig eljutott.
Az imént leanyáztak,lecsalóztak,lenooboztak,meg mit tudom én még mit nem mondtak rám.Minden voltam,csak rendes ember nem.
A Ferdinándos fiatal ember felháborodott,hogy ki mertem lőni 2 lövésből Objectel.
Mert hogy neki 200mm páncélja van meg 1200 hp-ja!
Mondtam neki,hogy ha körbe kötöz magára még 4 tankot,akkor is keresztül lövöm Object-el.
Na ez után kaptam a pofámra!
Mondjuk a többi játékos jól szórakozott... -
brasco84 #70530 IS-3 18 battles 6 győzelem, kezdem unni :( a túlélésről nem is beszélve, jó ha van 1-2 -
Nikosi #70529 Na egy kicsit a "smart match maker" újításról. Először is csak nekem furcsa és szar az egész vagy más is tapasztalta a romlást a nem "smart" mm-hez képest?
Alap ötlet az volt, hogy ugye ha egy jármű stock akkor N körig folyamatosan az alacsonyabb tier csatákba dobja. A táblázat szerint legalsóbba, majd ahogy fejlődik egyre inkább tolja majd a nagyobb tier-ű csatákba.
- Már ez az ötlet is egy nettó baromság. Attól, mert egy KV vagy egy PZ IV elit lett, még nem tud jobban érvényesülni T8-T9-T10 tankok ellen. Mert az, hogy egy tankkal mondjuk megsebezz valakit az 2 tényezőn múlik:
1. Találat elérése (+/-25%) a jó helyen. Azaz hiába célzol te a gyenge pontra, ha a random úgy dönt mellé megy. Ergo ez nem a játékostól függ, sokkal inkább a random faktortól. Na jó persze itt van némi emberi tényező, de azért feltételezhető, hogy az ember azért egy tank hasát be tudja célozni (tisztelet a kivételnek).
2. Átüt vagy nem. Ez abszolúte random függő, tehát egy elit jármű, ugyan úgy át tud ütni egy páncélt mint egy nem elit. Abszolúte nem függ a lejátszott csatáktól, sem az emberek tudásától. Teljesen a a random +/- 25%-onm múlik.
Na most attól mert én egy 600 csatás KV-ban vagy egy 100 csatásban ülök, abszolút nem befolyásol, hogy most én sikeresebb leszek egy t8, t-9, t-10-es tank ellen vagy sem.
Másrészt amit tapasztalok stock t-29-el az első 10 csatám az alábbiak voltak:
- 3 csata top tier vagyok első 4-ben voltam tornasorban.
- 5 csata Ellenfelek T-9, T-8 tankok (nem stock darabok E-75 128-asla IS-4 S70-el, stb...), én utolsó 5-6 között a tornasorba.
- 2 csata Ellenfelek T-10-es tankok és attól lefelé én legalul utolsó 3 között a tornasorban, instank kill.
Igen lehet azt mondani, nekem nem a t-9, t-10-kel kell harcolnom, de nem tudom eldönteni ki fog rám támadni, ki lesz a domb mögött. Momentán egy nem stock T-7-es tank is esélytelen még sebezni is szinte (tudom HE) egy E-75 vagy egy is-4-et.
Ami zavar, hogy most az új mm szerint általában a fent leírt csata arányoknál is durvább csatakiosztásokat kapok. 5 csatából egyszer vagyok olyanban ahol hasonló tier-ű (max +1 tier-ű ellenfelek) ellenfelekkel szemben kell bizonyítani, 2-2 csatában pedig t-9 illetve t-10-esk az ellenfeleim és az ellenfélnél is max 1-2 azonos tier-ű ellenfél van.
Nem az a baj, hogy bedob t-9, t-10-es ellenfelek ellen, a baj az, hogy túl gyakran ha 5 csatából 1-2 lenne ilyen teljesen esélytelen bohóckodás elviselhető lenne (régi mm ilyen arányt produkált nekem), de így egyszerűen élvezhetetlen a játék, semmi értelme grindelni, fejleszteni, mert csak szívatás az egész.
Ráadásul ami a t-29-es stock első 10 csatámon látszik egy nagy hazugság volt az egész amit leírtak. Mert az nem egy nagy engedmény, hogy 20%-ban olyan csatába tette a stock tankot ahol kezdeni is lehetett valamit, ennél a régi mm is jobb volt.
Nem beszélve arról, hogy néha percekig vársz a csata kezdésére, ez se lenne baj, ha cserébe élvezhető csatákat lehetne nyomni. De azért álljak 3 percig sorba, hogy utána egy t-10-es tank egy vagy max 2 lövésből 1,5 perc alatt kiszedjen majd a végén kapja jó esetben 100-200XP-t + 500 kredit nettó profitot, vagy veszteséget. Ez enyhén szólva is a édes anyucikájukat...
Ezzel az új mm-el egyszerűen t-6, t-7, t-8 körül szinte játszhatatlanná vált a játék. Oké, hogy olyan T-10-es csaták vannak mintha klán csatában lenne az ember. De őszintén a t-10-es tankokat a klán csaták miatt tartja az ember, nem randomozni. Mert ott csak arty csemege, meg kredit mínusz gyártás megy, szinte nulla élvezeti faktorral.
Ráadásul az új csoda mm olyan érdekes csatákat tud ám csinálni, hogy egyik oldalon 6 top med másik oldalon 6 E-75 mondjuk egy artyval oldalaként. Vagy olyan, hogy egyik oldal 6 top td másik oldal 6 top med. Ezek aztán kiegyensúlyozott meccsek. Miért nem lehet egy ide egy oda pakolászni, van rá idő hiszen így is 3-5 perceket áll az ember miközben a lobbyban benn van 200-500 csatára váró jármű.
Arról a nem túl gyakori napi 1-2 csatáról ahol mondjuk 6-8 top arty van oldalanként már említést se tegyünk.
Ergo kedves balfék orosz fejlesztőink megint attak a szarnak egy akkora pofont, hogy most mindenhol csak szardarabokba botlik az ember. Ha a fejlesztések ennyit rontanak a játékon akkor talán még most kéne leállni a fejlesztéssel, mielőtt még ennél is szarabb lesz az egész.
UI.: Kérem vissza a régi jól működő mm-et, semmi intelligens faszsággal. Ez is olyan már mint az intelligens mosópor... -
ilsalon #70528 És ilyenkor jön, hogy a HE is lepattan. Ilyen kritkus esetben jártam már hasonlóan. Sőt, artyval is lepattantam már járműről és ezen a találoaton múlott a csata, mivel az ellenfél foglalt. -
Folyamatosan ez szólt a háttérben: "Válts HE-re!!!" (Haverok TS-en ...)
Persze a büszkef@sz (én ...): "Akkor is átütöm!" xD
-
Nazarov77 #70526 miért nem HEvel lőtted? :D -
Én a múltkor (Meséltem is ...) idegből sem tudtam kilőni egy 17 HP-s IS-4-est ...
Aztán reggel arra ébredtem röhögve, hogy azt álmodtam, hogy jönnek az IS-4-esek és nem tudom őket átütni ...
-
lol Malinovka Artyval pásztázok aztán gondolok egyet odalövök egyik szikla mellé és kilőttem az ellen Artyját XD szegény gyerek utána szidott rendesen xD -
ilsalon #70523 Óóó, de kockák vagytok. Az én álmaimban is vannak dudák, de semmi köze a WOT-hoz
-
malystryx #70522 Esküszöm én is szoktam álmodni vele, többször is, de én mindig olyasmit, hogy a valóságban a közelében nem vagyok, de álmomban kifarmoltam a tankok nagy részét.. :))
Ez már "munkahelyi ártalom" címen fut. -
Nazarov77 #70521 Én álmaimban mindig nagyon elborult, un-reális dolgok vannak :D -
Renegade #70520 látom van baj, nálad is :-)) -
Nazarov77 #70519 Habár amit legutoljára álmodtam nagyjából fel tudom idézni, nagy baromság volt, valami házba menekültem és fel kellett készülnöm mert jött valami banda kocsival, telepakoltam a házat csapdákkal az orcs must die! játékból ( http://www.youtube.com/watch?v=12WjmEUAA1k&feature=related ) aztán az !út közepén! lévő bokorba tettem egy Leopárdot. Mikor már egy csomót vártam gondoltam kimegyek megnézni mi a franc van már, aztán amit láttam hogy közvetlen a bokor előtt volt egy füstölgő kocsi roncs, mondom lol hülye lerammolta a nehezebb leot és nyomtam egy print screent ( ne kérdezzétek hogyan, miközben nem is gépközelben voltam hanem ott álltam :D )
Volt más is több wotos dologgal de most nem jutnak eszembe :D -
Renegade #70518 ja igen, és mindeközben az utolsó exem apja pátoszos hangon kommentálta, hogy hagyni kellett volna az ellenséget, mert ha visszamegyek nyerünk, hiába mondtam neki, hogy harcoltam, nem értette :-) -
Nazarov77 #70517 Nekem is volt pár wottal kapcsolatos álmom, de egyiket se tudom normálisan felidézni most :D -
Renegade #70516 Fenrir üzenetéről jut eszembe megvolt az első és egyben igen betegre sikerült wotos álmom:
fiktív pályán zajlott IS4-ben ültem (már ez gyanus, engem ismerve), kilőttem egy csomó tankot mire összefutottam az ellen fő erejével:
t-43, t44, t20, egy iskolabusz (mármint nem arty, egy igazi amcsi sárga iskolabusz), egy IS4, meg valami német med (ezt onnan tudtam, hogy szürke volt, kőrözött körülöttem nagyon lassan és nem tudott átlőni, de mind talált). Na gondoltam végem, de akkor tünt fel, hogy az IS4 idiot ágyúval van felszerelve. Ezen felbuzdúlva kilőttem a a két szovjet medet, majd a t20at, pár %-ra lőttem a németet, majd a folyamatosan dudáló! sárga buszt is, ez már annyira felidegesített, hogy felkaptam (khm lol) és hozzávágtam a csigaként forgolódó német medhez, mindkettő felrobbant. :-) Ezután kilőttem az IS4-est, volt vagy 10 killem és veszítettünk, mert a megmaradt saját T32 + pzIV nem ment vissza a bázisra amit befoglaltak. :-)
Na erre mondják, hogy agyamra ment a játék :-) -
Magyon megvagyok elégedve a T1-el,modulsérülés szinte csak a lánctalp,se lőszer,se ágyú amióta megvan kopogjam le:) -
Renegade #70514 na bassz, 9 kill + bukta, jó is az :-)
összetörted legalább a klaviatúrát? Na majd Mumblen elmeséled :-)