A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #70546 A tier 9-10-es MM nekem tetszik. Végre kemény meccsek mennek, aki mindenki labdába tud rúgni. Végre 10 felett tudok lőni az E75-tel, nem halnak ki olyan gyorsan az ellenfelek. Én ezért várok egy-két percet. Egy dolog nem tetszik, hogy az arty reménytelenül sok.
Tier 5-6-tal farmoltam a pénzt a hétvégén. Az M4-et folyamatosan top tanknak, vagy tier 7 alá középre rakta be. Nagyon kevésszert nagyobb csatába. Az M6-ot csak néhányszor rakta be az első harmadba, ellenben szinte mindig legalul voltam szopóba. Egyetértek, hogy a tier 6-8 tankokkal eléggé kicsesztek ezzel. Úgy tűnik, hogy ez most megint artypárti döntés, mivel megint az arty fog tudni többet lőni és többet sebezni, ergo több pénzt kapnak, ami megint csak több farmoló artyt jelent.