banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    a régi is szar volt Nikosi:D mikor kv-3al folyton tier9-10ben játszottam xd Múltkor megvettem stock panther2-t. Jó aznap mentem vele 2 kört 2 win. Másnap 10-11 kör vereség egymás után pedig csak le szerettem duplázni. Hát ilyen nincs. Mikor 50% körüli a globál nyereség statisztikám(hozzáteszem sztem ez a normális), akkor hogy a picsába lehet hogy 10 kört egyhuzamban vesztek. Rulettben nincs ilyen hogy egymás után ennyiszer 1 szín jön. És annyira nem játszottam rosszul vele nagyjából k/d arányom 1 a panther2vel idáig. Meg éppen ezért mivel szopat a matchmaker, a kisebb tankokkal való pénzgrindelést akár el is lehet felejteni. Prémiumot kell venni és is-4el meg e-75 kell pénzt keresni, ha nincs tier8as prem tankod.