A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #70516 Fenrir üzenetéről jut eszembe megvolt az első és egyben igen betegre sikerült wotos álmom:
fiktív pályán zajlott IS4-ben ültem (már ez gyanus, engem ismerve), kilőttem egy csomó tankot mire összefutottam az ellen fő erejével:
t-43, t44, t20, egy iskolabusz (mármint nem arty, egy igazi amcsi sárga iskolabusz), egy IS4, meg valami német med (ezt onnan tudtam, hogy szürke volt, kőrözött körülöttem nagyon lassan és nem tudott átlőni, de mind talált). Na gondoltam végem, de akkor tünt fel, hogy az IS4 idiot ágyúval van felszerelve. Ezen felbuzdúlva kilőttem a a két szovjet medet, majd a t20at, pár %-ra lőttem a németet, majd a folyamatosan dudáló! sárga buszt is, ez már annyira felidegesített, hogy felkaptam (khm lol) és hozzávágtam a csigaként forgolódó német medhez, mindkettő felrobbant. :-) Ezután kilőttem az IS4-est, volt vagy 10 killem és veszítettünk, mert a megmaradt saját T32 + pzIV nem ment vissza a bázisra amit befoglaltak. :-)
Na erre mondják, hogy agyamra ment a játék :-)