418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #72475 Ahhoz, hogy jól hozzon sokat kell sebezni (nem lőni!) vele. Többször is előfordult már hogy elfogyott az AP-m (talán 25-26 van), csak HE maradt. Sőt 1x már ellőttem az összes lőszert is, más tankkal ez még nem fordult elő velem (S-51-el volt 1x).
Meg kell gondolni, hogy mikor merre mész és mikor vonulsz vissza, szóval ésszel kell játszani mint a többivel. -
Dean108 #72474 Ha a Loewe nem hoz több creditet mint a Type 59 vagy a KV-5, akkor csak azért kerül 5,000 gold-dal többe mert heavy?
Úgy érteném a különbséget, ha pl a Type 59 csatánként hoz mondjuk nettó 45,000 creditet, de a Loewe mivel drágább mondjuk csatánként 70,000-et.
Így a vásárló eldöntheti, hogy mennyivel gyorsabban akar pénzt farmolni.
Viszont ha a Loewe nem hoz többet, akkor meg ugyan kinek éri meg megvenni?
Annak akinek még nincs legalább egy TIER 8-as heavy-je?
Ez engem valahogy nem hoz lázba. -
VanDaal #72473 Valaki segítsen legyen szives!
Feltettem ezt az overtargtet markert, de nagyon kicsik lettek tőle a tankok feletti ikonok. Minden úgy tűnik, mintha mérföldekre lenne. Be lehet valahogy állítani, hogy a kis ikonok akkorák legyenek, mint alapból, vagy ahhoz vissza kell tennem az alap file-okat? -
Nem ... lehet type-al is szar csatákat menni ... Tegnap volt hogy bementem csatába, elindultam, egyszercsak valami picsánlőtt, kigyulladtam, leégtem 16 HP-ra, minden modulom odalett és kész ...Egy ilyen csata nem hoz sok pénzt ...
Ahhoz hogy ezek a tankok TÉNYLEG jól keressenek, ahhoz ésszel kell játszani ...
Ha gyorsan ész nélkül akar az ember pénz keresni, akkor kell egy A-20, egy T-50 és egy Leopárd: battle - suicide scout - exit - másiktank ...
Ezzel lehet ész nélkül ugyanúgy keresni mint egy type-al ész nélkül ... -
stork13 #72471 "Tehát ha sok szabadidőd van akkor felesleges, ha nincs akkor qrvajó :)"
Mehetne akár a FAQ-ba is a: Kell-e nekem premium tank? kérdésre válaszként... :D -
Nos eredetileg is ez lett volna a lényeg, hogy minden mindenhol átlője ... gyenge páncélzat - erős ágyú ... pont a KV5 ellentétje ...
Nem tudom, nekem nincs, de nem vettem észre, hogy kevesebb lenne belőle ...
Átlőni még mindig nehéz, oda kell figyelni. (Ami egy vicc, figyelembe véve az adatait ...)
Nerfelni szerintem nem nrefelték, max közelebb hozták a papírformához. De ebben az tud érdemben nyilatkozni, akinek van.
Valamint a "felesleges a prémium tank" kérdéshez. Az! És ez Tény!
Ugyanúgy mint a prémium account. Semmi extrát nem ad, amit nem lehetne nélkülük is megcsinálni.
Viszont IDŐT azt rengeteget meg lehet velük takarítani ... Akinek kevésbé számít, mert sok szabadideje van, annak felesleges ... Akinek kevés ideje van, annak viszont qrva jó ...
Tehát ha sok szabadidőd van akkor felesleges, ha nincs akkor qrvajó :) -
Spheriot #72469 tetjébe ha agyatlanul mész előre akkor is megvan aza pénz. -
Dean108 #72468 45 k nettó profit Type 59-el csatánként?
Az szép!
Olyan sokan mondják hogy élvezet vele játszani, hogy elgondolkoztató. -
Ohyner #72467 Mennyi esély van rá hogy nulláról elérem a T34-et mire prémium tank lesz? -
Spheriot #72466 Szerintem Type jobb választás. Ugyanannyi pénzt hoz és tetejébe gyorsabban. -
stork13 #72465 Van prem de nem felesleges a premium tank.
Löwe-vel platoon-ban szoktam lenni és nem hoz annyival többet a Löwe. Egyszer ez, máskor az hoz többet.
Ami tény: a Type-pal élmény játszani. Legalábbis nekem. :)
Mivel írom ezt is, ezért tudom: 45k tiszta! pénz maradt körönként átlagban a kasszában.
Ezt még az arty sem tudja megcsinálni.
Amikor a meccs elején tegnap vagy tegnapelőtt kilőtt az arty (cirka 1.5 perc telt el, lövésem sem volt) és nyertünk, még az is pluszos kör volt. Mínuszos köröm még nem volt vele.
Ha heavy stílus jön be akkor Löwe-t vegyél, ha medium akkor Type-ot. Vagy várj az újakra. -
Dean108 #72464 Szóval akkor kacsa az a hír, hogy minden szempontból nerfet kapott a Loewe?
-
Dean108 #72463 Azt hallottam hogy most már minden mindenhol átlövi és talán a penjét is nerfelték.
Lehet túl erős volt TIER 8-ban.
De a credit faktort miért kellett lehúzni?
12,500 goldot fizetnek érte az emberek, akkor legalább kapjanak valamit cserébe! -
Legolcsóbb prémium T8: T34 ... már ha megéljük ... de pl: Jagdtiger is lesz prémiumban ...
Mindegyik prémium jól hozz a pénzt, a kérdés az, hogy milyen játékstílust kedvelsz inkább.
A Type 59 és a KV-5 mindkettő jó kis tank, azt nyújtják ami oda van írva ... A Type lomha, szemből erős, de oldalról - hátúlról papír ... A KV-5 erős mint a dög, csak az ágyúja kicsi ... tehát van pozitív és negatív oldaluk is ... ezért 7500 gold az áruk.
Viszont a Löwe egy érdekes állat, mivel amellett hogy istenkirály ágyúja van, speciális adamantium páncélja van, ami hiába 80mm, a BL9 nem üti át ... Na ezért 12500 gold ...
Aki prémium tankot szeretne, annak szerintem érdemes ráfeküdni a T34-re. Ellenkező esetben tényleg csak attól függ, mit szeret az ember jobban ...
Azt hogy 5k-val többet ér-e a Lowe, azt nem tudom, nekem nem érte meg, ráadásul én jobban szeretem medium tankokat, ezért választottam a Type-ot ... -
Dean108 #72461 Lehet, de nem tervezem hogy örökké fizetem a havi prémiumot.
Másrészt ugyan tényleg jócskán vannak az E-75-tel plusszos körök is, de mennyit kell menjél az E-75-el, hogy pl összejöjjön az E-100 ára?
Tehát több mint 6,000,000 pluszban! -
Ohyner #72460 Nem tudom milyen volt a Löwe fénykorában, ha tényleg nerfeltek rajta, de nekem nem tűnik fel, hogy nem hozná a pénzt. A képességeivel megint nincs semmi bajom, szerintem megállja a helyét. -
R3nton #72459 Megfelelő kezekben szerintem az e-75el is lehet szépen pénzt keresni prémium mellett, tiger2-t én meg eladnám. Sztem ha van prém accod tök fölösleges prém tank. -
Dean108 #72458 Tudom, hogy a prémium tankokat már többször kitárgyaltuk ezen a fórumon, de mivel nekem mostanában aktuális a dolog ezért ha nem baj felhoznám a témát újra.
1 hete még majd 5,000,000 credit figyelt a kincstárban, de azóta beérett pár dolog:
Úgy vettem meg az E-75-öt, hogy közben megtartottam a KT-t.
Beérett a Hummel, így le lett cserélve GW Panther-re
Beérett a JagdPz IV is, így az is le lett cserélve JagdPanther-re.
Így most már 20,000 alatti a credit tartalék, pedig most már csak 1-2 csata kell a Panther-rel a Panther II-höz, ami ugye majd 2,000,000 creditbe fog fájni, a Panther-ért pedig jobb ha nem tudom mennyit kapok eladáskor.
Nos a kérdés:
Egy biztos.
Semmi kedvem TIER 5-ös tankokkal millió számra köröket menni, hogy az anyagi dolgok megoldódjanak.
Előbb hagyom abba inkább a játékot, nekem erre nincs időm se kedvem.
Eddig a KV-5 ill. a Loewe között töprengtem, hogy mennyit ér meg nekem a drága idő.
Pár napja úgy döntöttem, hogy mivel csak egyszeri befektetés legyen inkább a Loewe, mivel azzal később akár prémium nélkül is bőven lehet majd pénzt keresni, amire szükség is lesz, mikor majd az E-100-at, E-50-et, stb kell kicsengetni.
Már csak anyagi rész előteremtésén gondolkoztam mikor fülembe jutott pár dolog, ami erősen megkérdőjelezte a Loewe-t:
Nem csak játéktechnikailag, hanem ráadásul credit factorban is erősen nerfelték a Loewe-t.
Hogy esetleg ügyesebben kell vele játszani, azt még esetleg lenyeltem volna, de azt már nem, hogy ha igaz az, hogy kevesebb pénzt is hoz.
Ezzel szembe erősen dicséri mindenki a Type 59-et.
Tényleg nehéz azt a tankot átlőni és azt mondják a lövege átvisz szinte mindent. Mivel gyorsan tölt, gyorsan mozog, ezért jó kezekben dől a pénz rendesen.
Kérdem én akkor: Miért nem a Type 59 kerül 12,500 gold-ba akkor.
Ha tényleg ennyire jó, akkor miért csak 7,500 gold?
A Loewe pedig ha tényleg ennyire szarrá nerfelték miért maradt 12,500 gold?
Azt meg miért nem vitték le 7,500-ra?
Szóval a fő kérdésem:
Tényleg még mindig 5000 gold-dal többet ér a Loewe mint pl., a Type 59 vagy a KV-5?
Vagy manapság Loewe-t venni ráfizetés mert semmiképp nem éri meg az árát?
Most akkor mi az igazság?
A másik ehhez kapcsolódó kérdésem.
Hallom hamarosan jönnek új prémium tankok.
Érdemes várni inkább? Tudtok olyan prémium tankról (akár prémium arty), amit érdemes megvárni és inkább majd arra költeni a goldot?
Ami nekem az egészben a legfontosabb:
Minél kevesebb időt tölteni a credit farmolással.
Épp elég az XP farm, nekem még az is sok.
Ha már nem lehet elkerülni a credit farmolást, legalább ne legyen túl szenvedős és lehetőleg ne kelljen rá túl sok játékidőt szánni.
Előre is köszi minden helpet!
-
Szerintem tuti van megoldás ennek az editálására ... ha a beszédhangokat lehet akkor csak meg lehet oldani ezt is ...
Rá is keresek gyorsan. -
:) én kb 5 pittyegést viselek el, aztán beírom one more and i leave, de leszarják én meg tartom a szavam, tegnap is magam tartottam egy szaros szorost a T32-vel mikor "kikellett" lépjek.
Viszont a töltés pitty az fontos szal maradok a saját megoldásomon :) -
Renegade #72455 sajna daginak csak akkor van esélye a 50-2 ellen, ha a dagi áll és az 50-2es kőröz körülötte. Ennek a manővernek az előfeltétele, hogy ne legyen ellenséges arty a játékban, vagy ellenséges tank a közelben. Forduló harcban nincsen sok esélye, ott már nagyon kijön a derp pontatlansága.
Mondjuk van kihívás benne rendesen, pl, ha arty védelemre hátul maradok, mert feltételezem, hogy jön a hósikló, akkor, ha nem jó helyen várom, akkor mire felgyorsulok, hogy elfogjam már kilőtte két artynkat és elszaladt. -
ilsalon #72454 Tegnap ezt éreztem, amikor az ellenfél öt artyja pár másodperces különbséggel megsorozott. Végülis nem talált el egyik sem, csak 300-400 sebzéseket kaptam a splashből. Végeredmény: pár tonna vas
Random Isten arra kérlek, arany skulót adjál nékem,
Arany skulót a kedves GW Tigerbe.
Spotoljál föl mindent nékem, had szórjam meg a nípet, jajj, de meghaltok. (Bangó Margit után szabadon) -
Viszont a VK meg a derpgunnal simán kiszedi a T-50-2-t, főleg, hogy minden lepattog ...
Átlag heavyt ha egyedül van szétszedem T-50-2-vel, VK-t nem tudom, arról lepattogok, míg ő a derpgunnal szétszed, hiszen elég gyors és mozgékony, hogy utána forduljon a T-50-2-nek ...
Szóval van ott megfelelő, csak másképp kell használni. Mondjuk a Leopárdot utálom ... Már "csak" 30k xp kell a dagihoz, de nem akarja az istennek sem ...
Orosz tankok: A hétvégén meglett a T34, így folytattam a szenvedést az IS3-al ... úgy néz ki az IS3-am irígy lett a T32-re és megmakacsolta magát ... tegnap végre jó köreim voltak vele, eltaláltam a tankokat, stb ... Isten bizony lelke ven ...
Kicsit dícsérgetni kell, babusgatni, és működik rendesen :) (Mondjuk még így is minden átviszi szemből ...) -
Attiska #72452 Ezt mondom én is. Persze német oldalon nincs megfelelője. mert hiába gyors a Leo meg a VK28, kanyarodni nem szabad velük. -
Sir Charles #72451 Mekkora OP tankok ezek a ruszki scoutok.
T-50-et nyüstölöm most, volt olyan csata Himmelsdorfon, hogy a sínek mentén beszáguldottam az ellen bázisára, kinyírtam egy artyt, aztán a "halál utcán" a mieinket lövő ellenséges tankok mögött-között visszakanyarodtam a saját bázisra. Megfordultam és megint a fő frontvonal mellett berongyoltam az ellen bázisára és egy társammal elfoglaltuk.
Mindezt Tier 6 csatában a tornasor alján egy sebzés nélkül csináltam meg. :)
Másik: Tier 8 csata Karelián. 2.bázisról indulva egy másik T-50-nel elszáguldunk jobbra a sziklák között. Én lefordultam a mocsárba, ő meg ment tovább az ellenséges heavyk közé. Mire átértem a mocsáron az ellen bázisa előtt azt látom hogy jön a T-50 egy HP vesztés nélkül 5 heavy közül. Egymás mellé csapódtunk megint és a völgyben kinyírtunk ketten egy Su-152-t. Mivel itt elfogyott az ellen vissza az ellen bázisára.
Én átvágtam a túloldalra és kinyírtam egy 20%-os VK3600-at,utána láttam, hogy az ellen bázisán kempelő 100%-os T 25 AT-t egyedül kinyírja a másik T-50.
Ezek után el se tudom képzelni, hogy a T-50-2-vel mit lehet csinálni. -
Például az MMOHut-on is olvasható:
Katt ide -
Nazarov77 #72449 Ilyenkor nagyon mérges vagyok a csapatomra....
Vereség
Csata: Arctic Region 2011. november 2. 8:02:38
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 314
Szerzett kredit: 117 294
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
-
PetiPetiHUN #72448 Valamit buheráltak a crediten? 4 napig nem voltam és eddig a T34-es közel nullára hozta a creditet most 10k xp olyan 100k credit veszteséget hozott. Hiába mentem jól és sok 600-900xp-s kört 25 ezer fölé nem ment a credit, eddig ilyenkor 30-35 ezer volt a bevétel. Elég meglepő volt hogy a sok győzelem mellett milyen szépen fogy a creditem amíg "szopóágon" voltam jobban jött. (Valamiért mindig kell nyavajogni! :)) -
Köszönöm a válaszokat! -
Nazarov77 #72446 Ezt hol találtad pontosan?
Amúgy nem néz ki rosszul.
Lammaer ezt hol írták?
"Available in different options, camouflage will provide enhanced invisibility and add more to the strategic element of tank combat."
Nézem a wot oldalát meg overlord blogját rendszeresen de ott nincs semmi ezekről, orosz oldalról van vagy mi a forrásotok? :D -
lammaer #72445 A völgy rush ritkán jön be, főleg ha félénkek a játékosok és amikor a lejáratnál telibeveri őket valami (tipikusan az ellenséges nagy tierű TD) akkor ahelyett hogy nyomnák tovább lefelé hogy gyorsan fedezékbe kerüljenek lenn, megtorpannak és elkezdenek visszafelé tolatni. Addig telibeverik őket még1x.... aztán meg már annyi a roncs, hogy nincs mit csinálni... -
redsting #72444 Úgy látszik még nem keltek fel a játékosok!
Előtte:
Utána:
-
redsting #72443
Nekem ezek vannak! -
redsting #72442 Töltésgyorsítót mindenféle képpen,de még avval is elég lassan tölt.Cserélhető cuccnak nagy szerszámosláda. -
Gunslinger #72441 SU-85(I)
-
Gunslinger #72440 Eljön az igazi Klingon álcák ideje, majd egy ilyennel felszerelve 20 méterre körözni fog körülötted egy T-50-2 és villogni fog, meg 1-2 másodpercre eltűnni miközben veszettül lő. Object 704 meg csak akkor fog látszódni, ha 20 centire állsz tőle és folyamatosan áll a dudán. Jó lesz ez, asszem akkor többet nem ülök világítótorony német tankba, T-54 és kész. Kíváncsi vagyok, hogy Himmlesdorfon hogy fog kinézni az adaptív camo, törmelékkupac mintája lesz vagy valami egyenszürke, mint most egy átlag német vasnak? -
virkir #72439 Azzal dolgozni is kéne ez meg hozza a pénzt a sok vérpistitől. -
na igen ez aztán rettentően kell bele ahelyett hogy teljes camo revampot csinálnának. -
lammaer #72437 "Available in different options, camouflage will provide enhanced invisibility and add more to the strategic element of tank combat."
Hurrááááá!!!! Nyilván csak 1-2%-ot fog jelenteni majd a goldos camo. -
ajánlotok?