banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Viszont a VK meg a derpgunnal simán kiszedi a T-50-2-t, főleg, hogy minden lepattog ...

Átlag heavyt ha egyedül van szétszedem T-50-2-vel, VK-t nem tudom, arról lepattogok, míg ő a derpgunnal szétszed, hiszen elég gyors és mozgékony, hogy utána forduljon a T-50-2-nek ...

Szóval van ott megfelelő, csak másképp kell használni. Mondjuk a Leopárdot utálom ... Már "csak" 30k xp kell a dagihoz, de nem akarja az istennek sem ...

Orosz tankok: A hétvégén meglett a T34, így folytattam a szenvedést az IS3-al ... úgy néz ki az IS3-am irígy lett a T32-re és megmakacsolta magát ... tegnap végre jó köreim voltak vele, eltaláltam a tankokat, stb ... Isten bizony lelke ven ...

Kicsit dícsérgetni kell, babusgatni, és működik rendesen :) (Mondjuk még így is minden átviszi szemből ...)