banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Legolcsóbb prémium T8: T34 ... már ha megéljük ... de pl: Jagdtiger is lesz prémiumban ...

Mindegyik prémium jól hozz a pénzt, a kérdés az, hogy milyen játékstílust kedvelsz inkább.

A Type 59 és a KV-5 mindkettő jó kis tank, azt nyújtják ami oda van írva ... A Type lomha, szemből erős, de oldalról - hátúlról papír ... A KV-5 erős mint a dög, csak az ágyúja kicsi ... tehát van pozitív és negatív oldaluk is ... ezért 7500 gold az áruk.

Viszont a Löwe egy érdekes állat, mivel amellett hogy istenkirály ágyúja van, speciális adamantium páncélja van, ami hiába 80mm, a BL9 nem üti át ... Na ezért 12500 gold ...

Aki prémium tankot szeretne, annak szerintem érdemes ráfeküdni a T34-re. Ellenkező esetben tényleg csak attól függ, mit szeret az ember jobban ...

Azt hogy 5k-val többet ér-e a Lowe, azt nem tudom, nekem nem érte meg, ráadásul én jobban szeretem medium tankokat, ezért választottam a Type-ot ...