banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Mekkora OP tankok ezek a ruszki scoutok.
    T-50-et nyüstölöm most, volt olyan csata Himmelsdorfon, hogy a sínek mentén beszáguldottam az ellen bázisára, kinyírtam egy artyt, aztán a "halál utcán" a mieinket lövő ellenséges tankok mögött-között visszakanyarodtam a saját bázisra. Megfordultam és megint a fő frontvonal mellett berongyoltam az ellen bázisára és egy társammal elfoglaltuk.
    Mindezt Tier 6 csatában a tornasor alján egy sebzés nélkül csináltam meg. :)
    Másik: Tier 8 csata Karelián. 2.bázisról indulva egy másik T-50-nel elszáguldunk jobbra a sziklák között. Én lefordultam a mocsárba, ő meg ment tovább az ellenséges heavyk közé. Mire átértem a mocsáron az ellen bázisa előtt azt látom hogy jön a T-50 egy HP vesztés nélkül 5 heavy közül. Egymás mellé csapódtunk megint és a völgyben kinyírtunk ketten egy Su-152-t. Mivel itt elfogyott az ellen vissza az ellen bázisára.
    Én átvágtam a túloldalra és kinyírtam egy 20%-os VK3600-at,utána láttam, hogy az ellen bázisán kempelő 100%-os T 25 AT-t egyedül kinyírja a másik T-50.
    Ezek után el se tudom képzelni, hogy a T-50-2-vel mit lehet csinálni.