A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #72458 Tudom, hogy a prémium tankokat már többször kitárgyaltuk ezen a fórumon, de mivel nekem mostanában aktuális a dolog ezért ha nem baj felhoznám a témát újra.
1 hete még majd 5,000,000 credit figyelt a kincstárban, de azóta beérett pár dolog:
Úgy vettem meg az E-75-öt, hogy közben megtartottam a KT-t.
Beérett a Hummel, így le lett cserélve GW Panther-re
Beérett a JagdPz IV is, így az is le lett cserélve JagdPanther-re.
Így most már 20,000 alatti a credit tartalék, pedig most már csak 1-2 csata kell a Panther-rel a Panther II-höz, ami ugye majd 2,000,000 creditbe fog fájni, a Panther-ért pedig jobb ha nem tudom mennyit kapok eladáskor.
Nos a kérdés:
Egy biztos.
Semmi kedvem TIER 5-ös tankokkal millió számra köröket menni, hogy az anyagi dolgok megoldódjanak.
Előbb hagyom abba inkább a játékot, nekem erre nincs időm se kedvem.
Eddig a KV-5 ill. a Loewe között töprengtem, hogy mennyit ér meg nekem a drága idő.
Pár napja úgy döntöttem, hogy mivel csak egyszeri befektetés legyen inkább a Loewe, mivel azzal később akár prémium nélkül is bőven lehet majd pénzt keresni, amire szükség is lesz, mikor majd az E-100-at, E-50-et, stb kell kicsengetni.
Már csak anyagi rész előteremtésén gondolkoztam mikor fülembe jutott pár dolog, ami erősen megkérdőjelezte a Loewe-t:
Nem csak játéktechnikailag, hanem ráadásul credit factorban is erősen nerfelték a Loewe-t.
Hogy esetleg ügyesebben kell vele játszani, azt még esetleg lenyeltem volna, de azt már nem, hogy ha igaz az, hogy kevesebb pénzt is hoz.
Ezzel szembe erősen dicséri mindenki a Type 59-et.
Tényleg nehéz azt a tankot átlőni és azt mondják a lövege átvisz szinte mindent. Mivel gyorsan tölt, gyorsan mozog, ezért jó kezekben dől a pénz rendesen.
Kérdem én akkor: Miért nem a Type 59 kerül 12,500 gold-ba akkor.
Ha tényleg ennyire jó, akkor miért csak 7,500 gold?
A Loewe pedig ha tényleg ennyire szarrá nerfelték miért maradt 12,500 gold?
Azt meg miért nem vitték le 7,500-ra?
Szóval a fő kérdésem:
Tényleg még mindig 5000 gold-dal többet ér a Loewe mint pl., a Type 59 vagy a KV-5?
Vagy manapság Loewe-t venni ráfizetés mert semmiképp nem éri meg az árát?
Most akkor mi az igazság?
A másik ehhez kapcsolódó kérdésem.
Hallom hamarosan jönnek új prémium tankok.
Érdemes várni inkább? Tudtok olyan prémium tankról (akár prémium arty), amit érdemes megvárni és inkább majd arra költeni a goldot?
Ami nekem az egészben a legfontosabb:
Minél kevesebb időt tölteni a credit farmolással.
Épp elég az XP farm, nekem még az is sok.
Ha már nem lehet elkerülni a credit farmolást, legalább ne legyen túl szenvedős és lehetőleg ne kelljen rá túl sok játékidőt szánni.
Előre is köszi minden helpet!