418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #74235 Plusz tegyük hozzá, a fasizmus azért trendi, mert nem kizárólag a népírtással kötik össze az azt éltető emberek hanem olyan dolgokkal is mint:
- nagy német birodalom
- gazdasági fellendülés
- Tigris tank, KirályTigris
- egyenruhák
- vaskereszt
- felvonulások
- indulók, dalok
Azaz pontosan az, amivel de vádolod a zsidókat (hogy belénksúlykolták a nácizmus elítélését) működik még ma is a nácizmus mellett. Göbbels és csapata jó munkát végzett, ha 70 ével később a fasizmus éltetésére még mindíg van ok. -
huzzatok mar innen a picsaba ezekkel a temakkal, remelem a topik nevet el tudjatok olvasni -
Az öt ágú vöröscsillag is.... -
Tőlünk mindenki kihalt kivéve a Löwét, aki a bázison afk volt.
A másik oldalon maradt egy T32 fél hp-n meg egy pershing 900 hp-n, ja meg egy grille. Írjuk nekik, hogy Löwe afk in base. Mennek kinyírni mikor odaérnek a Löwe felébred és kinyírja őket, nyertük a mecset. :) -
Mondjuk itt dícsértek pl a csapattársak, nice arty... stb. De azért ez a véletlen műve, mert ilyen jó máskor sose sikerült még lenni.
Kivéve a szemben lévő TigrisP, az írt valami csunyát. -
lammaer #74230 Azért, ahogy azt más kfejtette, mert:
- a vörös khmerek messze vannak, csak a sajátjaikat írtották
- a fasiszták meg itt voltak, írtottak mindenkit, közvetlenül felelősek a 2. világháború (ami egy globális event) kirobbanásáért.
Bár a vörös khmerek terrorja is ugyanúgy elítélendő és ugyanolyan szörnyű mint a fasizmus, méreteiben, hatásaiban, elterjedtségében kisebb volt. És nem is aggatja magára senki - pont emiatt - a khmer jelképeket. -
Adjunktus #74229 Aki horogkeresztet rak valahová az náci.Aki vörös csillagot,az komcsi.
Az arabok ugye mind terroristák.
Az Amerikaiaknak,akik már feljöttek az élmezőnybe ártatlan civilek gyilkolásában,(természetesen szigorúan a demokrácia és a szabadság védelmében)miért nincsen ilyen nevük?
Atom amcsik,vagy vegyi Yenkik?
Még mindig a média tudat formálásáról beszélek.Nagy szerepe van az emberek véleményének alakításában.
És a médiákat irányító csoportok döntik el,hogy milyen irányba befolyásolják az embereket -
endrodiz #74228 Há' pont az ilyen csaták miatt kezdtem óvatos arty fejlesztésbe nemrég. Ha már máshogy játszhatatlan a T8 és magasabb szintű csata a "support" miatt. Csak azt sajnálom, hogy átfordult a dolog és ma már a többi tank supportál az artynak, hogy arathasson... (Mondjuk annyira nem kapkodok vele, szal kicsit lassan halad...) -
Adjunktus #74227 Jaj még mindig nem értitek,hogy miről beszélek?
Az ártatlan vagy védekezésre képtelen emberek lemészárlását és az agressziót el is kell ítélni!Én is elítélem.
Csak arra próbálok kilyukadni,hogy miért esik más elbírálás alá az egyik a másikkal szemben? -
lammaer #74226 Egészséges és érett nézettel rendelkező emberként miért ne itélhetném el a fasizmust és annak jelképeit, még akkor is, ha konkrétan engem nem érint?
A Gyilkosságot és a gyilkosokat is elítélem, holott sem engem, sem a hozzátartozóimat nem ölte meg senki. -
Adjunktus #74225 Na ja.Ha minden csatában lenne vagy 20 Khmer gerilla,azokkal jobban ellennék mint ezekkel az artysta férgekkel!:D -
ühümmm szóval Looserke ás pointer4 , jóvan írom a listámra
-
De mi most már téged is. :) -
Oddball29 #74222 Egyébként is artisták rosszabbak, mint a szvasztikások. -
Én nem utállak :D -
Adjunktus #74220 Igazat szóltál!:) -
Glo #74219 Szerintem a szvasztikás zászlóra ráállni egy tankkal nem pont hazafias. Bár, ha úgy vesszük, hogy oroszok által zsákmányolt német tank, akkor az :) -
Tudom hogy mindenki utálni fog, de ezt meg kell osztanom veletek... 

-
Adjunktus #74217 Na itt van a kutya elásva!
Én pont arról beszélek,hogy milyen szerepe van a hatalommal bíró érdek csoportoknak a tudat formálásban.
A zsidók és a cigányok szisztematikus kivégzése folyt.Innentől kezdve a cigány és zsidó származásúaknak minden joga meg van rá.hogy felháborodjanak egy horogkereszt láttán.
No de a más származásúak közül is sokan felháborodnak rajta!
A több mint 2 millió Kambodzsait leölő khmerek-el kapcsolatban miért nem háborodnak fel??
Az Amerikai hadsereg láttán miért nem háborodnak fel??
Megmondom.
Azért mert ezeket nem tolják napi szinten bele az arcába a médián keresztül. -
Oddball29 #74216 És? Ez másokat miben érint? Én sem zsidóként írtam. -
doomguard #74215 Más szitu. Én olyankor szoktam szólogatni, h a top heavy ne a bázison kávézzon, mikor védekezni ott vagyunk haverral (isu+ferdi)+ t25at. Ha meg kell valaki, úgyis kiabálok. Volt olyan, Prokhorovkán, h nekem kellett előretörni az isuval, mert a teljes nehézgárda ( 2 tiger 2, 1 E75+ Is) ott csoszogott a sarkamban. Mikor megláttunk egy pz4-et, egyből mindenki rámozdult, bemásztak egymás tűzvonalába, meg anyáztak jó nagyokat, aztán mikor feltűnt az enemynél 1 teljes t28+ 1 kis sherman, mindenki ismét beállt mögém. Na ilyenkor nagyon el tud menni a kedvem a játéktól. A 6 t8 as tankról meg csak annyit, h sztem a 3 tankos wolfpack az optimális. Nekik is inkább 2 3 tankos csoportban kellett volna menniük, mint egy hatosban. Szerintem ennyi med már zavaró egy helyen. A bénázási faktorukhoz viszont nincs mit hozzátennem. -
122mm ... 3,5 ROF, nagyobb aiming time, kisebb pontosság ... Még TD-re is szar a 3,5, nemhogy egy médiumra ... Nekem ki sem volt fejlesztve anno T44-en ...
Nekem sajnos mostanában többször előfordul, hogy top tankként kempelnem kell a bázison: Pár napja IS3-al top voltam cliffen, volt még egy KV-5, pár KV, a többi megy PZ4 és társai ...
Enemynél 5db Type59, 1db T-44, meg pár kisebb tank ... Fasza, jobb lesz védekezni ... be is írtam, hogy szerintem jobb lenne védekezni ...
Mindenki meg is fogadta a tanácsomat, 20 másodperccel a csatakezdés után már senki sem volt a bázison ... Volt egy jóképességű hazánkfia, aki folyamatosan szidta a typokat (persze magyarul ...) aztán, hogy - hogynem nem sikerült a 3 PZ4-nek és 2 KV-nak szétcincálni a 6db T8-as médiumból álló wolfpack-ot, utána már én voltam a noob, mert a bázisról lőttem az érkezőket ... A type-osok azért voltak noobok, mert valahogy sikerült nekik felülkerekedni a májti PZ4-en, én pedig azért mret ahelyett hogy rusholtam volna velük, kilőttem 5 támadó tankot, meg lesebeztem pár másikat a nagy büdös kempelés közepette ... -
A nácizmus nem csak a zsidókat érintette, hanem egész Európát, sőt a világ elég nagy részét. A vörös khmerek meg elég távol voltak innen ahhoz, hogy ne váltson ki érzelmeket emberekből (arról nem is beszélve, hogy valszeg senki sem ismeri fel Európában a zászlajukat).
A holokauszttagadás (a tiltásával együtt!) meg tömény butaság. -
Adjunktus #74212 Na kikeresek egy vörös khmer zászlót.Több mint 2 millió embert öltek meg.
Kirakom a garázsra és fölteszem a hiv fórumra.
Kiváncsi leszek hányan fognak tiltakozni ellene?
Az ittenieknek nem ér!:D
" marha egyszerű, minden nép, népcsoport (kurd, zsidó, örmény, akármi) ápolja, reprezentálja a maga emlékeit,"
Ez így van!A maguk emlékeit nem is tukmálják rá másra.Csakhogy ezeknek a népeknek nincs meg a befolyásuk és a pénzük ahhoz,hogy az egész világnak reprezentálják,mesterségesen életben tartva a hisztériát.A zsidók megtehetik,hogy erre alapozva 67 év távlatából is 90 meg 100 éves öreg embereket rángatnak elő a világ bármely pontjáról.
Megtehetik,hogy képtelenebbnél képtelenebb indokokkal még most is hihetetlen összegeket követelnek kártérítésként.
Megtehetik,hogy a médián keresztül,életben tartsák a gyűlölködést,ami kétélű fegyver.Már régen enyhülhetett volna ez a dolog.
Megtehetik,hogy demokratikus országok törvénykezésébe beleszólva,büntethetővé teszik a holokauszt tagadást.Ami pedig szembe megy a szabad vélemény alkotás törvényével.Ami pedig alapjog egy demokráciában.
Ha nem nyomnák úton útfélen az ember pofájába a holokausztot,akkor náci sem lenne annyi.
Na tényleg befejezem most már ezt a témát.
-
Srácok, szerintem zárjuk most már le a vitát, inkább jöjjenek a hsz-ek a játékról. -
de volt!!! :) -
Azért mert ez baromság ... Azért mert ha a náciknak nem lett volna horogkeresztjük, hanem mondjuk egy sárga színű paralelogramma, akkor most qrvára senki nem tudná mi a picsa az a svasztika ...
Viszont mindenki azzal példálózna aki szerint menő a sárga paralelogramma, hogy de hiszen ez főleg egy szines alakzat, nem pedig a nácik fő jelképe ... -
doomguard #74208 Hasonlókkal én is rendszeresen találkozom, és hihetetlen, h hiába írogatok, h a top tank ne álljon már le kempelni hátul a sarokba az artyk mellé, vagy ne induljon már a csorda egy irányba, az egész falra hányt borsó. Az a szerencse, hogy gyakran az enemy is majmokból áll, és pont tegnap volt példa arra, h egyedül maradtam bázist védeni az isummal, és egyszer csak szembesétált egy is7. Nem tudom, h vette e az accot a srác mindenesetre jól megmutatta magát, be is kapott 2-t, majd odajött közel, és elkezdett 30%-on "peek-a-boo"-zni. Ez lett az első 100%-os is7 skalpom sérülés nélkül. :)Persze ezek után megérkezett egy t44-type duó, szét is cincáltak másodpercek alatt.
Kérdésem lenne a t44 tulajdonosokhoz:
A 122mm-es ágyú tényleg ennyire semmit sem ér, vagy csak én vagyok béna? -
Oddball29 #74207 Ez mellébeszélés, egyrészt a kontextusból egyértelműen kiderül, mihez kapcsolódik a jelkép.
Egyébként meg marha egyszerű, minden nép, népcsoport (kurd, zsidó, örmény, akármi) ápolja, reprezentálja a maga emlékeit, de védje is meg magát, ha úgy érzi, inzultus érte. Ha az én elődeimet szolgasággal és népirtással fenyegette egy rendszer, valaki meg nyilvános helyen/fórumon vállalja annak a jelképét, azt nem lehet szó nélkül hagyni. -
endrodiz #74206 Na, pont erre gondoltam én is. Tegnap szinte egész este szívtam, de eszembe nem jutott ezt a szopóágra fogni. Persze lehet volt benne az is :), de ha objektív akarok lenni, sok meccsem ment el azon, hogy elbénáztam a dolgot, egyszerűen nem voltam ott fejben. És persze a stock/félstock tankok is befolyásolták a dolgot.
Azt viszont még mindig nem értem, hogy régen, ha Wolverin/Slugger jött szembe, mindig pattogtam róla, most hogy Wolverin/Sluggerrel járok, simán tésztaszűrőt csinálnak belőlem... :) -
kdezso30 #74205 "A horog kereszt semmi mást nem jelképez, csak amit a nácizmus elkövetett." Ez az állítás egyszerűen valótlan tényállítás, illetve történelemhamisítás. Számtalan más nép és vallási csoport is használta ez a jelképet. Másrészről meg miért ne rakhatna ki valaki a garázsába kínai hallhatatlanságot jelképező szimbólumot? (Hátha megvédi őt a type 59-től.) -
Én is ugyanerre gondolok amikor a szopágat emlegetem. -
Attiska #74203 Egyedi garázst gyártok magamnak, ennyi. Ha amerikai, vagy az orosz ágat húznám, akkor az lenne a harckocsi alatt, ennyi. Nem kell mindenbe a rosszat belelátni. -
Oddball29 #74202 Engem tutira, de én már csak ilyen vagyok.
Más:
Overlord said...
Q: Is 7.1 still expected in December as you had previously said also, or does the delay with 7.0 push it back?
A: 7.1 hasn't been affected much, if there are no more delays with 7.0, French tanks and M103 will arrive this year.
-
Attiska #74201 Valamint a történelmet a győztesek írják ugye, és ők döntik el mi ajó és mi a rossz.
Részemről befejeztem, ha bant kapok, vállalom. -
PetiPetiHUN #74200 Egyébként nem az a gáz hogy kirakja azt a zászlót hanem az hogy miért. A fiam is ha csinál II. vh makettet az is tele van önkényuralmi jelképekkel a történelmi filmek vagy archív felvételek szintén még is bemutatják őket a tévében. Az számít mit gondol mikor kirakja, azt meg innen nehéz megítélni.
-
Adjunktus #74199 Megint elkanyarodunk a topik eredeti témájától.
Ámde.Afrikában emberek százezreit mészárolják le.Ha valamelyik Afrikai diktátort éltetném itt a fórumon,akkor hányan ugranának nekem?
A Kurdoknak hazájuk sincs.Üti vágja őket mindenki.Még vegyi támadást is kaptak,mégis leszarják őket.
Vagy ne adj isten a 2 millió embert leölő vörös khmerek zászlóját raknám ki a garázsom falára,akkor hány embernek nem tetszene.Sokan azt sem tudnák mi az!
De jó példa a népek tanítója,a nagy Sztálin elvtárs is.Tőle nagyobb mészáros nemigen létezik.
A Yenki fehér csillag?Ők az egyetlen nemzet a világon akik atom bombát vetettek be civil célpont ellen.Fél Vietnámot vegyszerekkel szórták tele.
Félreértés ne essék!Nem vagyok sem náci sem újfasiszta!Csak objektív!
Ha egy horogkeresz láttán rögtön kitör a hisztéria,akkor van még nagyon sok minden ami miatt kitörhetne.
Csak hát ugye nem mindegyik hátterében állnak érdekcsoportok. -
A fullheavy vs fullmed csaták érdekesen tudnak alakulni, nekem voltak mindkét oldallal meglepi csatáim ilyen esetben ...
A jó csata nem feltétlenül nyertes csata, és a rossz csata nem feltétlenül vesztes ...
A jó csata az amikor végig történés van, érdekesen alakul a csata, jól szórakozom ... (Ha nyerek akkor a az a hab a tortán ...) A rossz csata, mikor fél perccel a kezdés után szétb@sz egy arty, vagy 14 perc kempelés van, vagy semmit sem találok el ami talál az meg rikosé vagy didnátgótrú (Itt természetesen azokra gondolok, amikor van esélyem valamit penetrálni ...) ... amin idegeskedem, amin felhúzom magam az a rossz csata ... Vagy amikor a lemingek elindulnak, és megállnak valami lehetetlen helyen, az enemy pedig díszmenetben bemasírozik a bázisra, és gyakorlatilag fél másodperc alatt elpukkantják az 1-2 védeni szándékozó pijonyírt és befoglalják a bázist ...
Ezek egy része függ tőlem is természetesen, rossz helyen állok meg, rossz helyre célzok, stb ... De ettől függetlenül vannak olyan csaták amikor minden összejön, minden szuper, de vanna olyanok is ahol semmi sem sikerül ... Na ezeket utálom ...
HA ebből van zsinórban rengeteg, és nem is csak az én balfaszságom miatt ... ezt hívom szopóágnak én. -
Attiska #74197 Tudom, hogy honnan származik a svasztika. Na, túllépünk a témán? -
Oddball29 #74196 Mivel etnikailag részben én is az "Untermenschet" képviselem, ezért attól a pillanattól kezdve, hogy beletoltad azt a vizuális környezetszennyezést (i.d. szvasztika) a képünkbe, onnantól engem is irritál. Egyébként nagy ívben tennék rá, ki mennyire hülye.
Nem tudom, kiterjed-e ilyesmire a fórumszabályzat, de ezért csípőből osztanám az átmeneti bant.