A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
doomguard #74215 Más szitu. Én olyankor szoktam szólogatni, h a top heavy ne a bázison kávézzon, mikor védekezni ott vagyunk haverral (isu+ferdi)+ t25at. Ha meg kell valaki, úgyis kiabálok. Volt olyan, Prokhorovkán, h nekem kellett előretörni az isuval, mert a teljes nehézgárda ( 2 tiger 2, 1 E75+ Is) ott csoszogott a sarkamban. Mikor megláttunk egy pz4-et, egyből mindenki rámozdult, bemásztak egymás tűzvonalába, meg anyáztak jó nagyokat, aztán mikor feltűnt az enemynél 1 teljes t28+ 1 kis sherman, mindenki ismét beállt mögém. Na ilyenkor nagyon el tud menni a kedvem a játéktól. A 6 t8 as tankról meg csak annyit, h sztem a 3 tankos wolfpack az optimális. Nekik is inkább 2 3 tankos csoportban kellett volna menniük, mint egy hatosban. Szerintem ennyi med már zavaró egy helyen. A bénázási faktorukhoz viszont nincs mit hozzátennem.