banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    122mm ... 3,5 ROF, nagyobb aiming time, kisebb pontosság ... Még TD-re is szar a 3,5, nemhogy egy médiumra ... Nekem ki sem volt fejlesztve anno T44-en ...

Nekem sajnos mostanában többször előfordul, hogy top tankként kempelnem kell a bázison: Pár napja IS3-al top voltam cliffen, volt még egy KV-5, pár KV, a többi megy PZ4 és társai ...

Enemynél 5db Type59, 1db T-44, meg pár kisebb tank ... Fasza, jobb lesz védekezni ... be is írtam, hogy szerintem jobb lenne védekezni ...

Mindenki meg is fogadta a tanácsomat, 20 másodperccel a csatakezdés után már senki sem volt a bázison ... Volt egy jóképességű hazánkfia, aki folyamatosan szidta a typokat (persze magyarul ...) aztán, hogy - hogynem nem sikerült a 3 PZ4-nek és 2 KV-nak szétcincálni a 6db T8-as médiumból álló wolfpack-ot, utána már én voltam a noob, mert a bázisról lőttem az érkezőket ... A type-osok azért voltak noobok, mert valahogy sikerült nekik felülkerekedni a májti PZ4-en, én pedig azért mret ahelyett hogy rusholtam volna velük, kilőttem 5 támadó tankot, meg lesebeztem pár másikat a nagy büdös kempelés közepette ...