A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
doomguard #74208 Hasonlókkal én is rendszeresen találkozom, és hihetetlen, h hiába írogatok, h a top tank ne álljon már le kempelni hátul a sarokba az artyk mellé, vagy ne induljon már a csorda egy irányba, az egész falra hányt borsó. Az a szerencse, hogy gyakran az enemy is majmokból áll, és pont tegnap volt példa arra, h egyedül maradtam bázist védeni az isummal, és egyszer csak szembesétált egy is7. Nem tudom, h vette e az accot a srác mindenesetre jól megmutatta magát, be is kapott 2-t, majd odajött közel, és elkezdett 30%-on "peek-a-boo"-zni. Ez lett az első 100%-os is7 skalpom sérülés nélkül. :)Persze ezek után megérkezett egy t44-type duó, szét is cincáltak másodpercek alatt.
Kérdésem lenne a t44 tulajdonosokhoz:
A 122mm-es ágyú tényleg ennyire semmit sem ér, vagy csak én vagyok béna?