banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    A fullheavy vs fullmed csaták érdekesen tudnak alakulni, nekem voltak mindkét oldallal meglepi csatáim ilyen esetben ...

A jó csata nem feltétlenül nyertes csata, és a rossz csata nem feltétlenül vesztes ...

A jó csata az amikor végig történés van, érdekesen alakul a csata, jól szórakozom ... (Ha nyerek akkor a az a hab a tortán ...) A rossz csata, mikor fél perccel a kezdés után szétb@sz egy arty, vagy 14 perc kempelés van, vagy semmit sem találok el ami talál az meg rikosé vagy didnátgótrú (Itt természetesen azokra gondolok, amikor van esélyem valamit penetrálni ...) ... amin idegeskedem, amin felhúzom magam az a rossz csata ... Vagy amikor a lemingek elindulnak, és megállnak valami lehetetlen helyen, az enemy pedig díszmenetben bemasírozik a bázisra, és gyakorlatilag fél másodperc alatt elpukkantják az 1-2 védeni szándékozó pijonyírt és befoglalják a bázist ...

Ezek egy része függ tőlem is természetesen, rossz helyen állok meg, rossz helyre célzok, stb ... De ettől függetlenül vannak olyan csaták amikor minden összejön, minden szuper, de vanna olyanok is ahol semmi sem sikerül ... Na ezeket utálom ...

HA ebből van zsinórban rengeteg, és nem is csak az én balfaszságom miatt ... ezt hívom szopóágnak én.