418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #77797 Kényleten leszel ezúttal józan maradni, már ha tényleg meg akarod mutatni a képességeidet. Kifogásokra senki sem kíváncsi. -
Igen kösz ez jó leírás, már van egy kis alap-om a többi érthetően majd ha áthelyezik.
-
bgabor #77795 Ott leszünk, ki nem hagynám semmiért. :D
Hogy lehet a mások által nyitott gyakorlószobákra rákeresni? Még sosem voltam gyakorló szobában. -
hNeo #77794 a jobb felső sarokban van a gomb.
de ahhoz GOLD kell hogy free-be váltsd... -
ilsalon #77793 Nyomogassad a minuszt serényen a kommentje mellett. -
FoxMulder19 #77792 sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy 3 tankomnak megtudtam csinálni hogy elite legyen, de maradt egy csomó XP-je, hogy tudnám átváltani ezeket aranyra, mert a játék honlapja szerint lehet?
válaszaitokat előre is köszi. -
bgabor #77791 "vagy inkább te meg a gyáva is hogy nem mersz kiállni ellenem- mindegy kamu dumákra sosem voltam vevő."
Aha. Azt azért vágod hogy majdnem kétszer annyi tankot zúztam le 3000 csata alatt, mint te 6000 csata alatt. Ez már nem az általános iskola, ahol ha elég hangosan üvöltesz, azzal eltereled a figyelmet a szánalmas teljesítményedről. -
Glo #77790 Már jönnek elöre a kifogások. Asszem feladok egy lottót :) -
mordawn #77789 Hogyan tudom ebben a fórumban beállítani, hogy ne is lássak valakitől kommentet? -
rendben ,bár mivel a hét nekem ezzel vége is remélem nem fogok beinni kicsit! :) azért macerásabb ilyen állapotban játszani :) na de benne vagyok! -
megint a kamuzás annyi van belőlle hogy már r bűn lassan reagálnom rá. csak hogy tisztán láss , jól beégetted magad mivel mindenki téged szidott utánna :) miattad veszett el a csata na és most jön a kamu: engem nem lőtt csapattárs:) ellenben veled. na ennyit seá hozm eg annyit hogy ott is ti veletek votl a baj az örökös a MAGYARELLENSÉGG MEG minek az összetartás alapon, mi ez eleln voltunk, privátklán ösztönöztük az embereket ne lőjje nekárosítsa egymást am agyar ez nem tetszet egyeseknek, legfőképp külfödi származásúaknak :) a leghazafias klánok közt voltunk csak ez az örökös cívódás mindenkit kikészített de mi még élünk ti meg nem a remény ésa haza hal meg utoljára én, én kimerem mondani HAZAFIAS érzelmekkel rendelekezek! -
ilsalon #77786 Rendben, akkor legyen az időpont ma 22:30.
Hogy változatosabb legyen, a három meccs három különböző tierrel legyen, sorrendben.
Tier 5. KV-van, nem tudom mid van, ezt esetleg kicserélhetjük és visszaveszem a PzII-es tankot
Tier 7. IS-em van, szerintem neked van Tigrised
Tier 8. T32-m van, szerintem neked van Tigris II-d
Aki szeretné látni a csatát, az bejön kis tierrel bármelyik oldalon és a csata elején kilőjjük. Spectator-ként nézheti a meccset. Ilsalon névvel indítom a gyakorlót 22:20-tól Himmelsdorfon, bárki jöhet.
Szabályok:
- a csatát Himmelsdorfon vívjuk, az egyszerűség kedvéért a téren, aki belép a térre már lőhető. A téren belül lehet manőverezni, aki kimegy veszít.
- az egyes harcjárműveken bármilyen felszerelés, kiegészítő használható, az adott tierben a játékos határozza meg, hogy mit hoz (az én gépeimet fenn láthatjátok)
- a csata a másik jármű megsemmisítéséig tart
- semmilyen csalás, vagy segítő program nem alkalmazható a csatában
- a bírák a spectatorok
- háromból kettő csatát kell nyerni, de egyoldalú fölény esetén (hiszen elméletileg a porba leszek alázva), csak az élvezet kedvéért lejátszható a harmadik csata is a szépítés reményében
Este várok mindenkit. Ha esetleg bárkinek bármi közbejön, mert ilyen az élet, akkor ismétlünk valamikor. -
Az a baj, hogy egy olyan tankról kérdezel, ami még nem jelent meg (mert hogy biztos más lesz mint a T34 tier IX. el, ugye Tier VIII. lesz)
Ha a T32-őt vesszük alapul, ami nagyon jó tier-jében, akkor egy elég gyorsan célzó, relatíve pontos ágyút kapsz, 9sec-es töltési idővel, 400 körüli sebzéssel. TigrisII-őt szemből alul át lehet lőni vele, Type59et a lámpánál szemből necces. Löwe-t viszi rendben, KV-5 MG-nél vagy hátulról csak. IS7-et, MAUS, E100-at kb oldalról sem üti át. HE-je meg ami most van, úgy se számít már 2 hét múlva, szemből mondjuk Type59ről 200at kap le.
37-el megy, relatíve mozgékony, hulldownba/ablakból célozva nagyon veszélyes, tornyát semmi sem üti át AP-vel szemből.
Alját akárhogy forgatod, még a pz4 is átlövi.
Remélem ilyen jellegű beszámolóra számítottál ? -
Glo #77784 Az OTM le van tiltva, mert a WG fog csinálni olyan commander skillt, ami tudni fogja ugyanezt.. -
hellokitty92 #77783 Én úgy olvastam, h gond nélkül kilőtt téged az az e50, úgy h közben a társaid is lőttek rá, meg biztos te is a helyzet magaslatán voltál... és csak miután te meghaltál, azután lőtték ki a társaid. Dehát ahány story annyi verzió.
Amúgy seafight-on is ilyen problémás a viselkedésed, mert akkor megértem a srácot... "oka mindig mindennek van!" -
Adjunktus #77782 jaj Matyi,hagyjad már a hülyeséget!
Ha beülök egy SPAR-os kocsiba egy 10 kg-os kalapáccsal és szólok a 91 éves nagyanyámnak,hogy tologasson,akkor is szétkopácsollak,akár milyen tankban ülsz!:) -
Sajna nem, nem vagyok USA tree párti inkább a Szovjet-el játszom.
Ezért kérdeztem aki játszik vele van-e esély lepattanóra a testéről legalább elöről?
És lehet-e Ap-val átütni mint a szovjet vagy pontos-e mint a német ágyúk.
Azért kérdem hogy legyen egy kis alap viszonyításom róla. -
Jaaa, fúúúúú de magasól esett leee :D
3 alreg + 4 osztálytárs :D -
Nem tudom mi lehet a gond, de 2 hetet kibírsz nélküle sztem:)
Utána ugyis vége a modnak. -
mordawn #77778 Jelenleg: 120mm-es ágyú AP-vel jó, átütés és ROF miatt is. Nem OP, de bőven használható. Testpáncéljáról le tud pattanni lövedék, de erre alapozni azért nem lehet. -
ÉS ezt a wot melyik verziójában fogjátok nyomni? Most 0.6.7.0-nál tartunk. Mire elérjük az 2.0-t talán lesz Abrams is :) -
M1 Abrams vs Leopard 2-Tanks in Action-2011
AC/DC - Thunderstruck ! ez fog szólni a győzelmemkor***
úgy kiszedlek mint Maus a LOLtraktort! :) elég csak neked mennem ,robbansz:) -
Akkor végképp nem értem azt a 7+-t ... -
Cortes #77774 Sracok valaki a 77766-ra.
-
Szerintem egy T32 kategóriájú tankra kell gondolni. (már ha ez mond valamit)
Megkapja a T29/T32 nagy csövét, az alja papír, a torony nagyon masszív lesz. -
bedykém múltkor hogy behúztad a ******** mikor találkoztunk:) sad kiszedett téged azért grt neki meg is üzentem de máskor ne menekülj el előllem oké:) akkor magyarázz:)
-
Kösz
Azért érdekelt leginkább az ágyúja hogy lehet-e használni Ap-val a saját lehendő tierjében, mert itt sokan mintha azt írták volna hogy leginkább a repesz lövedék-kel jó csak.
Meg az hogy azt látom elég vékony a test páncélja és hogy mennyire számít a döntöttsége hozzá, mint mondjuk az IS-eknek? -
Egy színtévesztő szerintem látja a zöld vagy piros alapon a fehéret. Max sárgának, rózsaszínnek, másnak hiszi. Vagy tévedek ?
Ráadásul ha rajta hagyod az egeret, kapsz rá infó-t. -
Ha kihívlak Mátyáshun akkor annyi előnyt adok, hogy kikapcsolom a monitort
-
Srácok, nem tudjátok hol lehet jelezni az SG felé, hogy a + - gombokra csináljanak valami ColorBlind modot? -
Wlanseraf #77767 És mennyire jó vagy:) nálam egy példakép vagy. -
Cortes #77766 Sziasztok.Segitsetek kerlek.Az OTM-t hasznalom de csataban a sebzest nem latom, be van allitva minden, a proban latszik de a csataban nem.Vajon miert? -
te mindig is ilyen fellengzős maradsz, azt hiszed tier 10 a max azalatt mindenki béna? gyere ellenem tier 9 el vagy tudod mit tier 2 vel tudsz játszani gonodolom amennyi pénzed van a játékra nem lehet neked gond beszerezni egy kis light tankot ott azon a szinten legalább egál a pálya! :) jha és hagyd el a extrákat csak fullosítsd ki a picikét láthatod nekem sem volt tűzoltás meg javítás a tankjaimon egyiken sem soha! csak mostanában szereltem fel a javítást 2 nagy tankra! én így nyomom vazze. -
Kösz -
az az e 50 es játékos otthagyta acsatam,ezőt miattam, személyes sérelme már régi okora vezethető viszza galuska a neve neki nekem jött ez e 50 el mégis ő húzta a rövidebbet KT val voltam ellene de engem is ksizedtek, de jütt velem ő is:) mindegy az ellenség miatt vesztett ez az ő hibája nem jó csapatjátékosra vall! még annyit galuskáék régi ellenségek, seá-ról ha kiváncsi vagy a részletekre keresd fel seafight eu 2 szerveren a REV revulotion klán vezérét( REX 2) Jhon-t ő elmesél mindent ,gondolj csak bele ott sosem volt vita klánon belűl de kívűl :) sok a tapló szortírozni kellett sajnos hülye voltam hogy pár tagnak a chaten hírdettem hogy van ez a wot jöjjenek ide mert a seafight úgyis drága.... stb így is lett jól átvágtak még meg sem köszönték nekem inkább csak tovább ellenségeskedtek, pedig én csak béküli akartam. mindegy ilyen világban élünk az ember nem változik ezárt vannak háborúk oka oka- oka mindig mindennek van! :) -
crossy104 #77762 Én is szivesen kihivlak bárhol, de Type59 kivételével csak tier 10 tankjaim vannak. Szóval ha van tier 10 vasag akkor még azt is eldöntheted T30,IS7, vagy Maus-al menjek ellened! -
hellokitty92 #77761 Azért valami esélyt adj neki, mondjuk had sebezhesse le a tankod fele hp-át, mielőtt először visszalőnél.:)) -
hellokitty92 #77760 Ó istenem milyen flame áradatot indítottam el, tudtam h be kellett volna fognom a szám.:DxD
Tigrincses tudom jól mi az ingame nicked, te vagy az egyik etalon, h hogyan ne játszunk!:D Anno írtam is itt fórumon neked egy terjedelmesebb, építőjellegű kommentet, h mennyire szégyelném magam, ha olyan statom lenne mint neked. Te vagy az az auto aim-es nyomorék aki szereti külső nézetből nézni, ahogy kinyírja az ellent(már ha eltalálod...) és ezzel magyarázza a szar statját.
Tegnap valaki pont beírta, h miként ment át érted egy magyar játékos e50-el az egyik csatában. Szerintem ezt intő jelnek kéne venned! Biztos vagyok benne, h nem szereztél túl sok barátot az itteni ügyködésed alatt. És most kivételesen a jó szándék beszél belőlem.:) -
tetszik az szlogened* ugyan honnan ilyen ismerős nekem:) -
Szerintem nem jó szempont a kill-eket kiemelni. Lehet valaki jó játékos, sok lövést leoszthat, ami nagyon hasznos a csapat győzelme szempontjából, és alakulhat úgy, hogy nem stat mániás, és nem megy rá a kill-re.
Mondjuk ilyenkor kap is érte általában confederate medált.
Szóval érdemesebb lenne a leadott sebzést kiemelni, na de nem azért, hogy megvédjem, hanem hogy még jobban látszódjon, hogy mekkora béna :D
Így ugye kijön az, hogy 226 sebzést ér el átlagban a csatáiban. Ez, amúgy egy loltraktorral, egész becsületre méltó. Pz4-el nem egész két lövés / kör. E75-el, meg két körönként egy leadott és talált lövés :D
Ezt úgy lehet a legegyszerűbben szemléltetni, hogy 9 körig nem csinál semmit, de semmit (magyarázná a 44%-os winrate-et) majd a 10. körben lő E-75el 4-et, vagy PZ4-el 15-öt. :)