A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #77786 Rendben, akkor legyen az időpont ma 22:30.
Hogy változatosabb legyen, a három meccs három különböző tierrel legyen, sorrendben.
Tier 5. KV-van, nem tudom mid van, ezt esetleg kicserélhetjük és visszaveszem a PzII-es tankot
Tier 7. IS-em van, szerintem neked van Tigrised
Tier 8. T32-m van, szerintem neked van Tigris II-d
Aki szeretné látni a csatát, az bejön kis tierrel bármelyik oldalon és a csata elején kilőjjük. Spectator-ként nézheti a meccset. Ilsalon névvel indítom a gyakorlót 22:20-tól Himmelsdorfon, bárki jöhet.
Szabályok:
- a csatát Himmelsdorfon vívjuk, az egyszerűség kedvéért a téren, aki belép a térre már lőhető. A téren belül lehet manőverezni, aki kimegy veszít.
- az egyes harcjárműveken bármilyen felszerelés, kiegészítő használható, az adott tierben a játékos határozza meg, hogy mit hoz (az én gépeimet fenn láthatjátok)
- a csata a másik jármű megsemmisítéséig tart
- semmilyen csalás, vagy segítő program nem alkalmazható a csatában
- a bírák a spectatorok
- háromból kettő csatát kell nyerni, de egyoldalú fölény esetén (hiszen elméletileg a porba leszek alázva), csak az élvezet kedvéért lejátszható a harmadik csata is a szépítés reményében
Este várok mindenkit. Ha esetleg bárkinek bármi közbejön, mert ilyen az élet, akkor ismétlünk valamikor.