A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #77760 Ó istenem milyen flame áradatot indítottam el, tudtam h be kellett volna fognom a szám.:DxD
Tigrincses tudom jól mi az ingame nicked, te vagy az egyik etalon, h hogyan ne játszunk!:D Anno írtam is itt fórumon neked egy terjedelmesebb, építőjellegű kommentet, h mennyire szégyelném magam, ha olyan statom lenne mint neked. Te vagy az az auto aim-es nyomorék aki szereti külső nézetből nézni, ahogy kinyírja az ellent(már ha eltalálod...) és ezzel magyarázza a szar statját.
Tegnap valaki pont beírta, h miként ment át érted egy magyar játékos e50-el az egyik csatában. Szerintem ezt intő jelnek kéne venned! Biztos vagyok benne, h nem szereztél túl sok barátot az itteni ügyködésed alatt. És most kivételesen a jó szándék beszél belőlem.:)