A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
az az e 50 es játékos otthagyta acsatam,ezőt miattam, személyes sérelme már régi okora vezethető viszza galuska a neve neki nekem jött ez e 50 el mégis ő húzta a rövidebbet KT val voltam ellene de engem is ksizedtek, de jütt velem ő is:) mindegy az ellenség miatt vesztett ez az ő hibája nem jó csapatjátékosra vall! még annyit galuskáék régi ellenségek, seá-ról ha kiváncsi vagy a részletekre keresd fel seafight eu 2 szerveren a REV revulotion klán vezérét( REX 2) Jhon-t ő elmesél mindent ,gondolj csak bele ott sosem volt vita klánon belűl de kívűl :) sok a tapló szortírozni kellett sajnos hülye voltam hogy pár tagnak a chaten hírdettem hogy van ez a wot jöjjenek ide mert a seafight úgyis drága.... stb így is lett jól átvágtak még meg sem köszönték nekem inkább csak tovább ellenségeskedtek, pedig én csak béküli akartam. mindegy ilyen világban élünk az ember nem változik ezárt vannak háborúk oka oka- oka mindig mindennek van! :)