A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
megint a kamuzás annyi van belőlle hogy már r bűn lassan reagálnom rá. csak hogy tisztán láss , jól beégetted magad mivel mindenki téged szidott utánna :) miattad veszett el a csata na és most jön a kamu: engem nem lőtt csapattárs:) ellenben veled. na ennyit seá hozm eg annyit hogy ott is ti veletek votl a baj az örökös a MAGYARELLENSÉGG MEG minek az összetartás alapon, mi ez eleln voltunk, privátklán ösztönöztük az embereket ne lőjje nekárosítsa egymást am agyar ez nem tetszet egyeseknek, legfőképp külfödi származásúaknak :) a leghazafias klánok közt voltunk csak ez az örökös cívódás mindenkit kikészített de mi még élünk ti meg nem a remény ésa haza hal meg utoljára én, én kimerem mondani HAZAFIAS érzelmekkel rendelekezek!