418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    .. egy-egy olyan jatek utan mint nemreg a redshiren, amikor a panher2vel az ember vegig kempelt a dombon es vegignezte, ahogy legyilkoljak a tobbieket, sokat dobna a hangulatomon, hogyha bekattinthatnek egy pipat a neve mellett, h evvel soha tobbet ne rakjon egy csapatba.. de hat ez remenytelen vagyalom..
  • lammaer
    A legegyszerűbb tényleg a balancer kipofozása lenne. Legtöbben emiatt morognak.
    Ha tudna rendesen szétosztani tankokat
    pl:
    - 6 type van.. akkor 3 ide, 3 oda
    - arty szám limitálva
    - ha az egyik oldalon van scout, akkor tesz a másikra is

máris sok morgásra okod adó dolog megszűnne. Pedig nem hiszem el hogy ez atomfizika, nemtom miért nem csinálták meg már rééééég....

A playerekről nem tehet a játék, azért kár a WOTot okolni.
  • Martens4466
    Szerintem annyira nem rémes a WOT, vannak hibái de csak megoldják. Nekem is volt olyan, hogy 2-4 hónapra félre raktam mert jött valami másik játék.
  • lammaer
    És a többi Gothic rész - mennyire akció jellegű a harc?

(skyrimet megnéztem, de abban nagyon bénának tűnik a harcrendszer).
  • lammaer
    Bele se merek gondolni, mennyi datacore-m felhalmozódott az eltelt 2-2.5 évben.... sztem 1-2 évig biztos játszhatnék ingyen EVE-t a két karimmal.

De egyszerűennem visz rá a lélek..

Talán ha lenne olyan feature, hogy ha kilőnek, akkor vmi bot újból összerakja a hajódat a piacról. Fizetni fizetnék mint a katona, de hogy rohangáljak körbe körbe egy fél órát órát... soha többé.
  • Plata
    Jaa,hát azzal nem játszottam mert az már csak nevében Gothic de semmi köze a sorozathoz.A Gothic 3 után a készítők leléptek,és a kiadónál maradt a Gothic név.
  • lammaer
    A highsec élet csak egy óriási unalmas grind. De még ott is figyelni kell, tele van sok suicid barommal...

Lowsec meg tényleg halál, egy gatecamp azt csocsi, oda a cuccod, rakhatsz össze egy új hajót eltöltve egy rakás időt a repkedéssel.
    Sztem ha valami, akkor az eve az igazi grindgép - nekem a vége fele már majdhogynem második munkahely volt (pos töltögetés, mining runok szervezése, agent mission farm).

--------

Én WOTban is csomószor észreveszem hogy én hibám, nem mindíg másokat okolok. Meg ugye, ha az EVE-t egyedül játszod, persze hogy nincs csapat amit okolhatnál.
    De nézz meg bármilyen PVP-re épülő MMOt vagy multiplayer játékot, NINCS olyan ahol az esetek többségében nem menne az állandó mutogatás meg noobozás (Navyfield pl...)
  • SovereignXY
    Egy ideje pont ezért nem EVE-ezek é sem. WoTban nem kell órákig keresgélni, hogy aztán legankoljanak 5en. Plusz még menjél hogy menjél hajót venni. Meg vissza. Itt szépen kényelmesen ha kilőnek kilép és megyek másik tank addig. Lóvé meg akkor is van ha meghalok. :) Ja! És nem 455 milla egy plex :(
  • lammaer
    BF3 - én a BF2-t meg a BF2142-t toltam, de ott ugyanúgy rá vagy utalva a többi játékosra.
    - És a barom amikor elviszi a helit és nem is tudja használni
    - vagy amkor a Jetek egymás írtása helyett - kimondatlanul megegyezve - szénné farmolják a gyalogságot...,
    - a support meg beb*szza melléd a gránátot
    - a medik nem dob medpakkot
    - vagy mégjobb, állandóan feltámaszt az ellenség orra előtt akik lelőnek újra és újra és újra...
    - a tankot amit szerelsz elviszi a csapattárs
    - vagy éppen atank amit szerelsz hátratolat és elgázol...

ugyanúgy dühítő.

Sztem minden PVPn alapuló játékban ugyanaz az emberanyag, a WOTban nincs több hülye mint máshol. Max a respawn hiánya miatt jobban zavar ha meghalsz.
  • TVelvet
    Bírnám ha úgy hatna a lövedékre a gravitáció mint a BF3-ban. Kicsit HC-bb lenne a játék.
  • Adjunktus
    Én Mount and Blade-ezni szoktam néhanap.
    Szeretem azt a játékot,bár csak az alap verzió van meg.
  • Trabant93
    Milyen furcsa,freemail-re 1 nap múlva se jön semmi a goldos cuccal,erre gmail-re abban a pillanatban :)
    Akinek kell,az siessen,van még 3464 kód :))
  • lammaer
    /off (ma ez egy ilyen nap, WOTról már úgysincs mit beszélni :)

A Gothic4-et kezdtem el. Előzőekkel nem játszottam, video review-ek alapján választottam a közelmúlt játékai közül ezt. Olyan akció RPGket tolok mostanságban, ahol ténylegesen WSAD-val megy a harc, van ütés/védekezés/gurulás, tehát effektive tényleg harcol az ember, nemcsak leáll azt adok kapok , a gép meg sorsol hogy talált e.

A csúcs a Darksiders meg a Prototype volt eddig, de toltam a Fable I-et meg a mostanság kijött Lords of The Rings epizódot is.
    Aztán néztem mi lehetne még, elkezdtem a Witcher 2-t, de sok a duma és macerás az iráníitása így félretettem, aztán célkeresztbe került a Gothic 4. Ez egész jó, bár a harc nagyon-nagyon könnyű (igaz, normalon tolom), lehet unalomba fog fulladni a sok rohangálásos quest miatt.
  • Renegade
    off

hehe, nesze neked izlések és pofonok :-)

EVE-be nyugisan farmolgatok, ha lemegyek low-ba és kilőnek az én hibám, ha szarul fittelek az én hibám, bedőlök egy contractnak szintén, nincsen az az érzés, hogy jó játékosként rossz esetben 14 easy AI (akit a random isten mellém dobott) elbassza az élményt :-)
  • f24sg
    Jah, nálam is ez volt úgy szeptember közepe felé, mikor meguntam a témát. Azóta csak olvasgatok róla.

Akárhogy nézem, a játék történetében ez a 6.7-es a legszarabb verzió, és ez van a legrégebb óta fenn (nekem legalábbis úgy tűnik)
    Azért a 7.0-ást megnézem. Overlord blogon megy a kukaborogatás a T95 miatt, remélem nem csak arról fog szólni.

• VanDaal
    Annyira kevés híja volt, hogy tökéletes legyen :) Csak sajnos a végén rámtört az agybaj, hogy meg kell szerezni a böllért.
  • patchaou
    BF3 engem is elcsalt volna, ha lenne hozzá vasam :) Az a baj, hogy nincs más multis játék ami érdekelne. Tankos meg még annyi sem.
  • Plata
    Nekem nyereséges legtöbbször,Slugger M12 párossal szoktam farmolni.Nagy ritkán 1-2 kv menet,már nagyon unom,798 csatám volt vele.
  • DummyBoy
    Emiatt a mondat miatt nem szabad bántani a Tuvokot!

Amikor én véletlenül olyan ordas nagy égbekiáltó baromságot merészelek állítani, hogy a magasszintű artik hozzák a pénzt, akkor a pár minusz után jön az hogy mert noob vagyok, sosemvolt artym, üljek bele egybe majd megtudom, különbenis drága a lőszer meg a fenntartás, meg csak 30% a találati arány, különbenis noob vagyok.

És tessék: Akad még olyan artista, akinek nem sikerült még átmosni az agyát ...

@lammaer: Nézőpont kérdése ... a WoT-ban nem elég rákattintani, célon kell tartani, és akkor is megy a kockadobálás ... Nem azt mondom, hogy mindenki SWTOR-ozni fog, de sokakat el fog csábítani más játék ha WG-ék így folytatják ... Csak jelenleg ez a legnagyobb cím ami kijött ... BF3 és CODMW3 is vitt el embereket ...

Számomra is az volt a legmegnyerőbb a WoT-ban, hogy 10-20 percekre is le lehet elé ülni, vegy kis eksön, és lehet mást csinálni ...

De most 10-20 percre leülök, szétbasz az ideg és megyek mást csinálni :(
  • Plata
    Sok hülye is7 vagy e100 megáll a mezőn és csak bambul,és nem érti mért lövik szét.Az első Maus-om egy barom volt,nem figyelt oda és csörtetett a szőlősben,könnyű préda volt,az első is7 egy barom volt,megált a nagy semmi közepén és csak forgott.Folytathatnám a sort,néha csinálok képeket az ilyenekről,minden artys álma az olyan retardált tank tulaj,aki az első lövés után nem nem veszi a lapot és nem vonul fedezékbe.Van t34-em és nem járok ide sírni az artyk miatt.T10 tankom szerintem sose lesz,nem látok benne fantáziát,és nem is hiszem hogy élvezetes,t9 nekem teljesen elég,a kedven tankjaim sem a nagyok közül kerültek ki.Nálam a Slugger M41 M12 M4 a favorit.
  • MightyDuck0
    Hülye arty-sok sírnak mikor csak 380-at sebeznek úgy hogy el se találták a célt közben meg az egy tisztességes lövés E75-el vagy IS7-el amiért keményen meg kell dolgozni egy hasonló tankon (AP)
  • Tuvok #79503
    Csigavér:) Én se komálom tankban az égi áldást, de ha csak kapargatjuk az Egerek oldalát, akkor jól jön a tüzérdandár a háznál
    Biztos vannak kiskakasok a dombon, én jobb szeretem egy sarokból, csendben bontani a rendet odaát; - amúgy meg szerintem mindenki seggét mentette már meg egyszer az életben egy köcsög arty !
    A limitálással egyetértek, nem jó a szőnyegbombázás, se a konkurencia
    Ha lesz tracer, majd szopunk
  • Plata
    Ezzel a bumm-ot írogatós gyerekkel én is találkoztam,egy csapatban voltunk.
  • Plata
    Off:Melyik Gothic résszel játszol?Nekem az első három rész megvan,az első és a második nagyon nagy kedvencem,hármat is szeretem,de az már valahogy nem az igazi.Volt hogy az első rész első fejezetében 300 játékbeli napnál többet is el töltöttem.
  • Eagle16
    A beírására válaszként érkezett 2 LOL. Nem azt mondom hogy az összes ilyen, de nem ez volt az első akivel találkoztam. Ennyi erővel csak felderítő könnyű tank meg SPG kéne, a sok közepes meg nehéz tank csak zavaró tényező...

Az ellenfélnél meg a GW Tiger úgy szedte a tankokat Malinovkán hogy 1 tank 1 lövés. 5-ig jutott, aztán szerencsére elfogyott a lőszere. Engem nem talált meg, de úgy kezdtük a csatát hogy -1 Jagdtiger. Egy lövés volt szegény, aztán még be is írta neki hogy bummm...én meg visszaírtam hogy óriási teljesítmény volt mr. bokorból kempelek godmode-ban, erre már csak mosolygott.

Várom már a patchet, mert már ez megy több hónapja és undorító, még akkor is ha engem ritkán találnak el, mert régen volt SPG-m (mikor még volt tracer, tracer kivétele után nem játszottam vele egyáltalán, mert szerintem anélkül egy csíter szar az egész, unalmas is, meg nem fair a többiekkel szemben). De persze mindig meg tudnak lepni hogy hova be nem lőnek néha...meg némelyik milyen pofátlan.
  • f24sg
    Hello!

Legalább van valami pozitív tapasztalat a 7.0 tesztszervereken?
    Van javulás, vagy csak buffok-nerfek ide-oda?

Köszönöm in advance, yours sincerely!
  • VanDaal
    Én azt szeretem bennük nagyon (többek között), mikor csesznek odébbmenni, miután bespottolták őket. Majd persze ki is lövi az ellen arty, amiért mindenki más a hülye. És feltétlen szükségét is érzik, hogy ezt hajtogassák a csata egész hátralévő idejében, csak azért, mert ők még odébbgurulni sem voltak képesek.
  • lammaer
    /off

EVE-ben nem idegeskedsz annyit? Pedig annál g*cibb játék és játékos közösség szerintem nem igen van MMO-ban.
    Lopnak, csalnak, hazudnak, megy az újoncok szopatása, a politika, az ármánykodás, a sárdobálás (EVE fórum, nemcsak a magyar), broáf :)
    Blobbolás, 20-an ráugrunk egyre akciók :)

De az akció is sokszor a tetőfokon: mondjuk amikor alliance warban kiadják hogy kempeljétek a kaput órákig :) vagy amikor összeraksz egy hajót azt gyalogolhatsz jitába alkatrészekért :)

Ebből a szempontból sztem a WOT sokkal jobb: instant action, 2 perc alatt már megy a móka :)
  • Nazarov77
    bgabor jó kis választ kaptál overlordtól a szívhez szóló jövendölésedre :D

You have opened our eyes. We can see the light now.
  • Tuvok #79495
    Gondolom nem szorul magyarázatra, hogy miért nem teszem:)
  • lammaer
    /off
    Én is megpróbáltam ezt az új SW MMO-t, de pontosan 5 perc után kiléptem és uninstall.

Nekem ez a rákattintok a célpontra aztán megy automatikusan a kockadobálás és nézem ahogy repkednek a damage számok nem fekszik, egyszerűen uncsi :)

Az meg hogy ez a játék jelentene veszélyt a WOTra... tök más stílus, tök más közönség, nem érzek semmilyen veszélyt. Az hogy X ember kicsit félreteszi már rá van kattanva a star warsra vagy bármlyen más játékra (én most éppen gothicot tologatok) az tök normális, ez bármilyen más játékkal is előfordul. Nem is nagyon lehet mit tenni, mert szerintem nincs olyan játék ami 1-1.5 év folyamatos tolás után ne avulna el bárkinél.
  • I.C.ram
    Vegyél egy Type-ot. :P
  • bgabor
    Szerintem menne az ennél becsületesebb módon is, de te tudod.
  • Tuvok #79491
    Mondjuk creditért, hogy fenntartsam a tankjaim .
  • Plata
    Legalább fejbe lőtted?Szeretek artyzni,de a hülye artysokat én sem szeretem,néha városi pályákon beállok td-zni a nagyok közé M12-vel.Birom azokat a hülyéket akik a fórumon sírnak az arty miatt.
  • pointer4
    Itt az lehetett a baj, - nem hogy arty volt-, hanem hogy egyszerűen beképzelt köcsög :D
    De ilyen sima tankban is van :D
  • I.C.ram
    Lőttem is volna ki rögtön.
  • Eagle16
    Tegnap azzal kezdte a csatát az egyik SPG-nk, hogy beírta hogy ne lőjünk egyáltalán, csak spotoljunk...
  • bgabor
    Nem, a legundorítóbb szokása hogy artykat tesz be meccsekbe. Amúgy minek artyzol, akkora gond lenne, ha az ellenfél vissza tudna lőni?
  • ollie
    Lol, csak hogy az artyk nem teszik jobbá a játékot, sőt ellenkezőleg, sokat rontanak a játékélményen. A többség játékélményén. Persze egy artys szereti, de a játéknak nem a kisebbségről kell szólnia! És ezt felejtik el az artysok. Most már olyan sok az artys a játékban, hogy a szerepek sokszor teljesen felcserélődtek, és az artysok azt gondolják, hogy azért vannak a tankok a játékban, hogy őket supportolják. Hát egy nagy lófütyit. Próbáljátok már ki, hogy milyen egy 15 vs 15 arty meccs, aztán legyen nagy a szátok.