banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Emiatt a mondat miatt nem szabad bántani a Tuvokot!

Amikor én véletlenül olyan ordas nagy égbekiáltó baromságot merészelek állítani, hogy a magasszintű artik hozzák a pénzt, akkor a pár minusz után jön az hogy mert noob vagyok, sosemvolt artym, üljek bele egybe majd megtudom, különbenis drága a lőszer meg a fenntartás, meg csak 30% a találati arány, különbenis noob vagyok.

És tessék: Akad még olyan artista, akinek nem sikerült még átmosni az agyát ...

@lammaer: Nézőpont kérdése ... a WoT-ban nem elég rákattintani, célon kell tartani, és akkor is megy a kockadobálás ... Nem azt mondom, hogy mindenki SWTOR-ozni fog, de sokakat el fog csábítani más játék ha WG-ék így folytatják ... Csak jelenleg ez a legnagyobb cím ami kijött ... BF3 és CODMW3 is vitt el embereket ...

Számomra is az volt a legmegnyerőbb a WoT-ban, hogy 10-20 percekre is le lehet elé ülni, vegy kis eksön, és lehet mást csinálni ...

De most 10-20 percre leülök, szétbasz az ideg és megyek mást csinálni :(