A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #79512 /off (ma ez egy ilyen nap, WOTról már úgysincs mit beszélni :)
A Gothic4-et kezdtem el. Előzőekkel nem játszottam, video review-ek alapján választottam a közelmúlt játékai közül ezt. Olyan akció RPGket tolok mostanságban, ahol ténylegesen WSAD-val megy a harc, van ütés/védekezés/gurulás, tehát effektive tényleg harcol az ember, nemcsak leáll azt adok kapok , a gép meg sorsol hogy talált e.
A csúcs a Darksiders meg a Prototype volt eddig, de toltam a Fable I-et meg a mostanság kijött Lords of The Rings epizódot is.
Aztán néztem mi lehetne még, elkezdtem a Witcher 2-t, de sok a duma és macerás az iráníitása így félretettem, aztán célkeresztbe került a Gothic 4. Ez egész jó, bár a harc nagyon-nagyon könnyű (igaz, normalon tolom), lehet unalomba fog fulladni a sok rohangálásos quest miatt.