A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A beírására válaszként érkezett 2 LOL. Nem azt mondom hogy az összes ilyen, de nem ez volt az első akivel találkoztam. Ennyi erővel csak felderítő könnyű tank meg SPG kéne, a sok közepes meg nehéz tank csak zavaró tényező...
Az ellenfélnél meg a GW Tiger úgy szedte a tankokat Malinovkán hogy 1 tank 1 lövés. 5-ig jutott, aztán szerencsére elfogyott a lőszere. Engem nem talált meg, de úgy kezdtük a csatát hogy -1 Jagdtiger. Egy lövés volt szegény, aztán még be is írta neki hogy bummm...én meg visszaírtam hogy óriási teljesítmény volt mr. bokorból kempelek godmode-ban, erre már csak mosolygott.
Várom már a patchet, mert már ez megy több hónapja és undorító, még akkor is ha engem ritkán találnak el, mert régen volt SPG-m (mikor még volt tracer, tracer kivétele után nem játszottam vele egyáltalán, mert szerintem anélkül egy csíter szar az egész, unalmas is, meg nem fair a többiekkel szemben). De persze mindig meg tudnak lepni hogy hova be nem lőnek néha...meg némelyik milyen pofátlan.