A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #79518 A highsec élet csak egy óriási unalmas grind. De még ott is figyelni kell, tele van sok suicid barommal...
Lowsec meg tényleg halál, egy gatecamp azt csocsi, oda a cuccod, rakhatsz össze egy új hajót eltöltve egy rakás időt a repkedéssel.
Sztem ha valami, akkor az eve az igazi grindgép - nekem a vége fele már majdhogynem második munkahely volt (pos töltögetés, mining runok szervezése, agent mission farm).
--------
Én WOTban is csomószor észreveszem hogy én hibám, nem mindíg másokat okolok. Meg ugye, ha az EVE-t egyedül játszod, persze hogy nincs csapat amit okolhatnál.
De nézz meg bármilyen PVP-re épülő MMOt vagy multiplayer játékot, NINCS olyan ahol az esetek többségében nem menne az állandó mutogatás meg noobozás (Navyfield pl...)