418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #80245 t6-ellen yo...de pl. a Pershingemmel elég sok t59-et kiszedek, ők meg elég ritkán engem.
múltkor is 3 rontott rám... mire kiszedtek mindegyiknek levettem legalább a fele életüket :D -
Martens4466 #80244 Nekem a T-29 nagyon tetszik, bár nagyon sok csatában épp hogy valami plusz kredittel jövök ki. -
Plata #80243 Mi az hogy legritkább esetben?Ez már hülyeség megint,elég neki egy kő kerítés és már elvan.Tigris jó tank,mondjuk ezt csak azért mondom mert én szeretem a tigrist,de nem azért mert jó hanem azért mert tigris.Teszt szerón mindig elszórakozom vele,de rendes játékban nincs vele kedvem szívni.A tigris p-det nem hiszem hogy mindig szemből lőnék,pláne nem a tornyát.Már a 90mm AT M3-al sem kihívás nemhogy a 105-ösnek. -
ilsalon #80242 Ebben nagy igazság van, viszont én borzasztóan szopiztam vele egy pár hete. A esetek kilencven százalékában a tornasor aljára kerültem és csak HE-vel tudtam pötyögtetni. Ráadásul a csapatom is folyton kikapott.
Ugyanezzel az ágyúval T32-őn sokkal jobb meccseket hoztam össze.
A legmókásabb most a T34-en ez az ágyú. Mint, ahogy Adjunktus mondaná, olyan érzésed van, mintha egy Sparos bevásárlókocsiban ülnél egy kétkilós kalapáccsal a kezedben. Olyan flusztrált vagyok ebben a tankban, hogy már a tier 6-7 ellenfelektől is elbújok. Tegnap lakevillen megálltam egy pillanatra középen dillemázni, hogy merre mennek a többiek. Bumm máris kiszúrt egy TD és egylövésezett. Utána Erlenbergen egylövésezett egy Arty, pedig mocskosul hátul álltam olyan helyen, ami szinte már nem is pálya része. Mire ötödikre le tudtam duplázni éppen elég is volt vele a játék. Kilőttem három járgányt kb. 17 lövedékkel és kaptam hatszázpár xp-t. T32-vel ilyenkor már inkább a kétezerhez voltam közelebb xp-vel, mint az ezerötszázhoz. -
bgabor #80241 Tiger P-t én is jobban élvezem.
T29 tele van hülyeségekkel, kopromisszumokkal:
- Ha el tudod dugni a testét, a tornya átlőhetetlen...csakhogy a legritkább esetben tudod eldugni a testét, és ha nem, simán átlövi bárki, mert az a legvastagabb ponton is csak 100mm.
- Van két motor fejlesztés hozzá, többtízezer XP-ért...és mindkettő mindössze 40-40 plusz lóerőt ad, amit meg se érzel egy 63 tonnás nehéztanknál.
- Van egy Tier9-es, 105mmes lövege...aminek nevetséges a pontossága (0,37 kimaxolva, vetillátorral), a tűzgyorsasága pedig siralmas. 12 másodperc alatt tölt újra.
- Bár ha felrakod a nagyobb tornyot, javul a tűzgyorsasága a 105ösnek, és már csak 10 másodperc lesz az újratöltés...de a nagyobb tornyon megjelenik kétoldalt egy-egy szép nagy, teljesen páncélozatlan rész(a távolságmérő berendezés részei), amit bárki bármikor átlő. Mindezt egy olyan tankon aminek elvileg az átlőhetetlen torony lenne a legnagyobb előnye.
Szerinem ez túlságosan sok kompromisszum, el is adtam a T29-est 110 csata után. -
Plata #80240 T29 kétségtelenül jobb.T32 T29 a kedvenc heavy tankom. -
tier 6-os tank ellen még jó, hogy jobb a type -
R3nton #80238 a tornyán szinte végig a lövegpajzs van, amiről elég sokat pattan és a 88as pontos és nagy rofja van. Volt már olyan 29nek a fülét meglőttem vagy 500-600 méterről a t30al:D De ízlések és pofonok a t29 is nagyon jó -
Mi bajod a 105-össel? -
Nekem is megvan mind a kettő még mindig. Nekem a T29 jobban bejön, az ágyúja brutálisat üt, a tornya a keményebb és azt kell kidugni ha lőni akarsz, mese nincs. A TigerP homlokpáncélja brutális de a tornya lőhető. -
R3nton #80235 nekem volt mindkettő. Jó nagyon a t29 is de sztem tigerP jobb -
R3nton #80234 Hát nem tudom. Mostanában az új tier9-10es CW szerű csaták nem éppen a legszórakoztatóbbak. Régebben azért jó volt az ha eljutott az ember tier9ig mindig szórakozás volt egy menet:D -
No azért a T29 még mindig menő :-)
Csak Neki van T9-es ágyúja és meglepő dolgokat lehet vele produkálni. -
bgabor #80232 Na hát ez az, ezen kellene változtatni. Tier6os medek már a Tier8asokkal is alig bírnak el, nemhogy mégföljebb. Sokkal szűkebbre kéne venni a MM sávjait, dehát erről is már milliószor szóltunk a hivatalos fórumban. -
bgabor #80231 Ennyire. :D
De a 3001P se sokkal jobb, azzal is csak az szenved, aki Tiger P-t szeretne. Nekem egy igazi kínszenvedés volt a 3001P-vel összeszedni a 40k-t a Tiger P-re. Persze a Tiger P megéri, talán a legjobb Tier7 heavy, szinte minden pattog róla. -
Egy T6-os médium az T9-es heavy és TD-ig bezárva mindennel találkozhat. (Milyen vicces, hogy a T9es medeket fentebb rakja az MM :( )
Ha egy T6-os bármilyentanknak a Type a legnagyobb szívfájdalma, mit szól egy IS4 - E75 vagy JT - T95 kombóhoz?
A Chaffee-t leginkább T10-be rakja a játék, mégis lehet vele pötyögtetni ... Ha az ott tud bármit is csinálni, akkor lentebb, gyengébbek ellen is illene. -
Attiska #80229 Ennyire szar a VK3001(H)? De jó, hogy kihagytam, így is eleget káromkodok a (P)-vel. -
bgabor #80228 Sajnos a VK3001H a lerosszabb német Tier6os med, ezért mindenki a VK3601/VK3002DB útvonalon közelít a Pantherhez. Sajnos a 88 L/56 egy elég szar ágyú, még a kiválló VK3601 is gáz vele, nemhogy a sokkal rosszabb VK3001P vagy a leggyengébb, a VK3001H.
Ennek ellenére tényleg nevetséges, hogy egy olyan páncélzatú medet, mint a Tájp, összeeresztenek a kis Tier6osokkal. -
Bár nem épp virágnyelven fogalmazol dehát téged így kell ugye szeretni és mellesleg tökigazad van. Konkrétan a 88/71-ig a német ágyúk penje több mint siralmas. 135-ös átütéssel naná hogy mindenről lepattan a 88/56, lőszert sem szabad pazarolni a Type-ra meg szinte semmi t8-asra, max talán a Perzsára. -
lammaer #80226 Lehet csak nekem új, de az Online techtreenél minden tanknál (legalábbis amiket megnéztem) van egy "modules" gomb is, amivel meg lehet nézni milyen extrák mennek az adott tankra.
Most hogy ugye féláron lehet ezeket venni, egy kicsit könnyebb így a jövőre tervezni :) -
lammaer #80225 Értem én hogy meg akarod lovagolni a type elleni gyűlölethullámot, de azért a szutyok 3001H Tier6-os tankoddal ne akarj már egy Tier8-ast halomra lőni...
Konkrétan a 3001H-val örüljél ha sajád tieredben elboldogulsz
-
Épp akartam írni, hogy úgy emlékszem még két tankunk visszaért, láthatóságilag le volt fedve a körünk .
Hirtelen csak néztem mi a fene is történik, vagy nem volt foglaló tank a körben, a csík viszont folytatta útját a 100% felé, vagy ha volt, akkor hatalmas fail volt a láthatóság részéről, elvileg nem volt mi mögé bújnia a három mozgó tankunk elől .
A napokban történt, hogy egy ellen T-54 mozgolódott tőlem 50 méteren belül, és felém tartó rövid útja során kétszer tűnt el úgy, hogy köztünk talán 1-2 eperpalántának is alig nevezhető növény volt .
Egyik szemem nevet, a másik sír . Nevet, mert elvileg az én T-54-em is képes lehet ilyenre; valamint sír, mert tudom, hogy nem képes ... :D -
stork13 #80223
J4-5-ről van szó. Ott nem igazán van takarás, pláne ha a Type már a 2. körét teszi benne (közben szedte ki az ellent). Illetve H4 felöl jött vissza 2 másik tank is.
Érdekes volt. Voltak anomáliák mostanában a láthatósági rendszerrel. :D -
Valószínűleg azért, mert a T44, Pershing, P2 addig van meg az embereknek amíg ki nem grindelik a nagyobbat, ráadásul ezeket fentebb is sorsolja az MM ...
A Type-ot prémium mivolta miatt viszont nem adja el az ember ... Béta elején, mikor még a T8 medek voltak a toppok, nem kevés T44 platoon szaladgált ... Nem kis kellemetlenségeket okozva az enemynek. Majd ha T8-as tankokból lehet prémimot csinálni, akkor fogtok látni több T44 platoont szerintem ... főleg ha meglesz az LB1 rá ...
@Erdos: IS4-est én is imádom, bár mostanában nincs ingerenciám tankozni, mióta SWTOR hétvégére elqrvultam, kedvem sincs elővenni ezt a szart ... Kipróbáltam pár mostani játékot, Skyrim, Deus Ex, Assassins Creed ... Ne sok kedvem 2-3-5 kellemesen végigszórakozott este után visszaülni a szopórollerre :(
Mellesleg legutóbbi emlékeim szerint a T44 nem is kicsit mozgékonyabb a Type-nál ... De a D10T az egy vicc az orosz medeknél, az tény :( -
malystryx #80221 Rendben, ha este leszel, akkor megkereslek. Köszi :) -
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. december 5. 8:14:41
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 284 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 221
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Ez az IS-4 már bétában is nagy álmom volt és egyszerűen zseniális. Nem tudom a többi t9 Hvy milyen de ezzel a cuccossal nagyon betojni egyiktől sem kell. Szédületes na :-) -
Nekem volt mind a négy t8 med és van róla tapasztalatom, ha valakit érdekel akkor egy kis summa róluk:
Egyenként:
Type 59:
Erős páncél, főleg a tornyon, szerintem alulmotorizált, elég gyenge de remekül fordul. Az ágyúja pontatlan, lassan fókuszál és a 175-ös pen nem igazán sok.
T44:
Régebben volt a kezeim között, én szerettem. Mintha erősebb lenne a motorja mint a Type de gyengébb a páncélzata. Az ágyúja gyenge, a 100-as ágyú komolytalan már, a 122 meg használhatatlan medként kevesebb mint 4 ROF-fal. Gyakorlatilag Tier-6-7-8 csak gy fajta ágyút használ az orosz ágon, szívás :-) Fordulékony kis dög de HP mínuszban van a többi medhez képest.
Perzsa:
Fordulékony, gyors, jobb ágyú de papír páncél. Egy légy is átlyukasztja ha nekirepül. Csikicsuki tank, nem szabad beleállni egy anyagcsatába :-) HP kielégítő, torony is jól fordul, nem rossz tank.
Panther II.
Brutális. szerintem a legjobb T8 med. Gyors de tökig páncélozott, a legjobb PEN-es ágyúja van, pontos és nem is sebez rosszul. A tornya lassan forog, vigyázni kell rá a kergetőzéseknél de más hátránya nem nagyon van. -
P2-vel, vagy T44-el alig találkozom T5-6-7 tankokban ülve, Pershing már egy kicsit gyakoribb, viszont Type szinte csak akkor nincs ha Én vagyok a lista tetején. Ráadásul legtöbbször falkában jönnek. -
Plata #80217 Ruinbergen találkoztam egy elég nagy önbizalommal rendelkező magyarral,KV-val bement t8-t9 heavyk elé.T34-el ki is lőttem,de a neve is nagyon jó volt,satankaakiraly. -
Tréning csatában megmutatom hol lődd ... 1 a lényeg ... ne az elejét!
Kupola mehet, vagy lánctalp, attól befordul és oldalról - hátul papír.
P2 vs T44 vs Pershing vs Type: Mivel egyre unalmasabb a téma, legyen szíves jelentkezzen valaki, akinek mind a 4 van (volt), és elemezze ki őket, mert nekem pl: Bétában volt csak T44-em és Pantherem sosem, így nem mérvadó amit mondok.
@Plata: Majd a prémium JT ... és a Prémium artyk. -
Plata #80215 Ha nem jön túl közel,vagy ha egyáltalán észrevesz a Type a slugger szétszedi.Volt már olyan csatám ahol tisztes távolból kettőt is szétszedtem vele,igaz nem szoktam a Sluggerrel tisztességesen játszani.Jobb szeretem ha észre se vesznek mikor ölök,vagy olyan fedezékből lövök ahonnan nehéz kiszedni.Nem tudom ki mondta már hogy a Slugger nem tud rejtőzködni,de volt úgy hogy hét killt szedtem össze úgy hogy nem is vették észre honnan lövök.Vagy amikor 3 löwe 1Jpanther vs Slugger felállás volt a bázisunkon és sziklákat roncsokat kihasználva megöltem 2 löwe-t meg a jpanthert.Harmadik azért nem jött össze mert túl magabiztos lettem,és kimentem egy lövés elé,pedig már csak 10% körül volt az ő élete is.Másik meg hogy KV-val is lőttem már le type-ot.Mindig van valami miatt rinya,először arty most type,mi lesz a következő? -
Kronos79 #80214 Én se tudok szerkeszteni:
Melyik végén volt a ti bázisotok? -
Kronos79 #80213 Max úgy lehet, ha valaki állt egy bokorban és a Type úgy mozgott, hogy nem látta. Ja és ő kezdte a foglalást. -
stork13 #80212 Nem tudok szerkeszteni:
Ruinberg: Természetesen tanúm is van rá. :D -
stork13 #80211 Nem akarlak elkeseríteni, de a géppuskaborotválás mellet a szívószállal átlövöd az igaz, de ugyanúgy kivégez mint most.
Nem értem ezt a dolgot. Tier 6-7 nem tud kivégezni egy Tier 8-at és mindenki háborog.
Ki lett tárgyalva, hogy kategóriájában utolsó,szemből kemény, sok lepattanóval (nem csak szemből),T8 heavy-től kezdve (USA kivétellel) szemből nem viszi át őket. Kéne neki egy kis nerf, hogy MS-1 is átvigye...
Apropó, M26 tulajokhoz 1 kérdés:
Mi a francért nem viszi át a fullos gépsárkány az E-50-et?! Sokadszorra fordul elő és idegesít. :)
Illetve egy mai adalék:
Ruinberg, 2 Type és egy E75 foglal (2-300 hp-sak). Megérkezik egy fullos Type-unk kivégzi őket, foglalás 94-95%-on. Type-unk a körben mozog a foglalás megy tovább és vesztünk... Wtf?! -
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. december 5. 0:31:58
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 468
Szerzett kredit: 38 133
Csatában elért Achievement: Védő
22 lövésből 20 talált kaptam is utána csinos lőszer számlát
5 kill T-50,T29,Löwe,T-34-85,KV és KT,E-75 lesebeztem -
bgabor #80209 Nagyszerű, te úgy gondolod hogy neki van igaza med kérdésben , mások pedig itt a fórumon a jelek szerint úgy, hogy nekem. Akkor szerintem ezzel le is zárhatjuk ezt a meddő témát. Úgysem vezet sehová. -
ColMoss #80208 volt már 900 meg 1100 de ez rekord.......
Defeat
Battle: Westfield 2011. december 5. 0:16:18
Vehicle: T32
Experience received: 1 335
Credits received: 65 406
-
malystryx #80207 A type-okra egyre mérgesebb leszek. 50m-en belül nem tudom átütni a 3001H L56-os ágyújával. Próbáltam a hasát, semmi, a torony alatti keskeny részt, semmi, pedig az indikátor zöldet mutat. Próbálom track-elni, az is csak másodikra.. Befordult ennek hatására, mondom az oldaladba kapsz egyet. Ding.... Akkor kiszaladt egy qrva a***d a számon, aztán kilőtt. Esküszöm ha meglesz a Panther, leborotválom még a géppuskát is a tetejéről a prém sz*rról.
Ezt leszámítva jó napom volt, (inkább este) kis csaták, jó meccsek. -
virkir #80206 Akkor maradjunk annyiban, hogy szerintem neki van igaza és nem neked.
Mentem már 1k kört med-el hidd el tudom mi lenne a feladatuk és lásd, hogy nem a levegőbe beszélek-