banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• erdos
    Nekem volt mind a négy t8 med és van róla tapasztalatom, ha valakit érdekel akkor egy kis summa róluk:
    Egyenként:
    Type 59:
    Erős páncél, főleg a tornyon, szerintem alulmotorizált, elég gyenge de remekül fordul. Az ágyúja pontatlan, lassan fókuszál és a 175-ös pen nem igazán sok.
    T44:
    Régebben volt a kezeim között, én szerettem. Mintha erősebb lenne a motorja mint a Type de gyengébb a páncélzata. Az ágyúja gyenge, a 100-as ágyú komolytalan már, a 122 meg használhatatlan medként kevesebb mint 4 ROF-fal. Gyakorlatilag Tier-6-7-8 csak gy fajta ágyút használ az orosz ágon, szívás :-) Fordulékony kis dög de HP mínuszban van a többi medhez képest.
    Perzsa:
    Fordulékony, gyors, jobb ágyú de papír páncél. Egy légy is átlyukasztja ha nekirepül. Csikicsuki tank, nem szabad beleállni egy anyagcsatába :-) HP kielégítő, torony is jól fordul, nem rossz tank.
    Panther II.
    Brutális. szerintem a legjobb T8 med. Gyors de tökig páncélozott, a legjobb PEN-es ágyúja van, pontos és nem is sebez rosszul. A tornya lassan forog, vigyázni kell rá a kergetőzéseknél de más hátránya nem nagyon van.