A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valószínűleg azért, mert a T44, Pershing, P2 addig van meg az embereknek amíg ki nem grindelik a nagyobbat, ráadásul ezeket fentebb is sorsolja az MM ...
A Type-ot prémium mivolta miatt viszont nem adja el az ember ... Béta elején, mikor még a T8 medek voltak a toppok, nem kevés T44 platoon szaladgált ... Nem kis kellemetlenségeket okozva az enemynek. Majd ha T8-as tankokból lehet prémimot csinálni, akkor fogtok látni több T44 platoont szerintem ... főleg ha meglesz az LB1 rá ...
@Erdos: IS4-est én is imádom, bár mostanában nincs ingerenciám tankozni, mióta SWTOR hétvégére elqrvultam, kedvem sincs elővenni ezt a szart ... Kipróbáltam pár mostani játékot, Skyrim, Deus Ex, Assassins Creed ... Ne sok kedvem 2-3-5 kellemesen végigszórakozott este után visszaülni a szopórollerre :(
Mellesleg legutóbbi emlékeim szerint a T44 nem is kicsit mozgékonyabb a Type-nál ... De a D10T az egy vicc az orosz medeknél, az tény :(