banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Ebben nagy igazság van, viszont én borzasztóan szopiztam vele egy pár hete. A esetek kilencven százalékában a tornasor aljára kerültem és csak HE-vel tudtam pötyögtetni. Ráadásul a csapatom is folyton kikapott.

Ugyanezzel az ágyúval T32-őn sokkal jobb meccseket hoztam össze.

A legmókásabb most a T34-en ez az ágyú. Mint, ahogy Adjunktus mondaná, olyan érzésed van, mintha egy Sparos bevásárlókocsiban ülnél egy kétkilós kalapáccsal a kezedben. Olyan flusztrált vagyok ebben a tankban, hogy már a tier 6-7 ellenfelektől is elbújok. Tegnap lakevillen megálltam egy pillanatra középen dillemázni, hogy merre mennek a többiek. Bumm máris kiszúrt egy TD és egylövésezett. Utána Erlenbergen egylövésezett egy Arty, pedig mocskosul hátul álltam olyan helyen, ami szinte már nem is pálya része. Mire ötödikre le tudtam duplázni éppen elég is volt vele a játék. Kilőttem három járgányt kb. 17 lövedékkel és kaptam hatszázpár xp-t. T32-vel ilyenkor már inkább a kétezerhez voltam közelebb xp-vel, mint az ezerötszázhoz.