A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #80215 Ha nem jön túl közel,vagy ha egyáltalán észrevesz a Type a slugger szétszedi.Volt már olyan csatám ahol tisztes távolból kettőt is szétszedtem vele,igaz nem szoktam a Sluggerrel tisztességesen játszani.Jobb szeretem ha észre se vesznek mikor ölök,vagy olyan fedezékből lövök ahonnan nehéz kiszedni.Nem tudom ki mondta már hogy a Slugger nem tud rejtőzködni,de volt úgy hogy hét killt szedtem össze úgy hogy nem is vették észre honnan lövök.Vagy amikor 3 löwe 1Jpanther vs Slugger felállás volt a bázisunkon és sziklákat roncsokat kihasználva megöltem 2 löwe-t meg a jpanthert.Harmadik azért nem jött össze mert túl magabiztos lettem,és kimentem egy lövés elé,pedig már csak 10% körül volt az ő élete is.Másik meg hogy KV-val is lőttem már le type-ot.Mindig van valami miatt rinya,először arty most type,mi lesz a következő?