418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Type59: pro: agilis
kontra: ... és nem gyorsul jól "
Az agilis nem a jó mozgékonyságot/gyorsulást jelenti ?
Az meg hogy jó péncélja van elöl.... Tigris 88/L71 10ből 9x átlövi... Ezt nem mondanám jónak. Az egy dolog, hogy a T29/T32 ágyújával nehéz átlőni. -
Sunrider924 #80284 A tyu-tyu-tyu-rol nekem mindig a Hutyutyu jut eszembe
http://www.youtube.com/watch?v=s398kD2B5JE -
ilsalon #80283 Nagy szívfájdalmam, hogy említést sem tesznek a PzKpfw B2 740-es fasírozott készítő bádogkaszniról. Nekem ez a kedvenc prémium járgányom. Az mondjuk igaz, hogy másom meg nincs. (Egyszer kaptam egy M3 Stuartot valami promó kóddal, de eladtam egy meccs után)
Mivel mérjünk?
Pénz: Type és Löwe egyértelmű
Győzelmi arány: Type jobb, mint a Lőwe, mert egy csapatba többet rak és falkában megesznek szinte mindenkit. Megjegyezm a kis pöcsölő prémiumokkal általában viszed a csatát, tehát ha innen nézzük, akkor ebben azok jobbak.
Játékélmény: kinek mi a játékélmélny. Nekem a minnél több eredményes találat és kiegészítője a KILL. Én ebben is a Lőwét mondanám, hiszen jobb az ágyú, ami nekem fontosabb. Itt is megemlíteném a kis pöcsölőket. Van, hogy ötvenet lövök a B2-vel és a nagyja talál is. Igazi starwars feeling van. Tyu-tyu-tyu. -
virkir #80282 Hagyd már.
Ment vagy 500 kört med-el T7-ig bezárólag de ő ért hozzá. Mindenki más meg hüjje.
Na az ilyeneket szeretném néha le TK-zni mikor a városba leginkább csak akadályozza a heavy-met. -
Lehet, hogy nem a leglassabb med a mérvadó ebből a szempontból. -
Szpecnyaz #80280 T-44
pro: gyors, agilis, viszonylag jó frontpáncél
kontra: az egész tank egy nagy lőszerrekesz lánctalpakon, förtelmes ágyú (bár a köv patchben jön rá az LB-1, azzal sokkal de sokkal jobb lesz)
Type-59
pro: nagyon jó front és torony páncél, beépített pénzautomata, agilis, lapos
kontra: gyenge motor, szóval lassú, és nem gyorsul jól (érdemes rajta használni a végsebesség kiakasztót), hulladék ágyú (bár a D10t-nél még mindig jobb), ez a tank is kb egy guruló ammorack
Panther II
pro: nagyon jó páncélzat, nagy súly (igaz hogy ez hátrány is, de legalább tud rammolni), kiváló ágyú, jó végsebesség
kontra: nem túl mozgékony, érzékeny modulok,
Pershing
pro: agilis, jól fordul, nagyon jó löveg, kiváló gun depression (lehet vele partizánkodni)
kontra: papír páncél, érzékenyek a moduljai (különösen a toronygyűrű, szerintem ott valami beépített mágnes van), gyenge végsebesség
Szvsz a legjobb ezek közül a Panther II, a leggyengébb pedig a T-44, amit simán lealáz a kínai farmer tank (bár a patch után ez lehet változni fog). a Pershing pedig olyan tank, amivel nagyon tudni kell játszani a papír páncél miatt, iszont ha ez megvan, akkor nagyon jó kis gép az is.
-
Glo #80279 Mint egy heavy?
Múltkor arcába mentem egynek a VK3001P-mmel, és letolatott rólam, de úgy, hogy tolatva gyorsabb volt, mint én elöre.. -
Sunrider924 #80278 Jaj de kukacoskodik valaki, tuti nem a penzhozam szempontjabol kerdeztek, hanem a harcmezei teljesitmeny alapjan. Milyen erdekes hogy a KV5 alig kapott szavazatot, azt ugyanis a tobbseg le se tojja, a Lowet meg a Type59et szoktak szidni, ha van rajta sapka ha nincs, es megint milyen erdekes, ez a ket tank kapta a legtobb szavazatot. -
Plata #80277 Akarunk.
-
lammaer #80276 "A szavas arrol szol hogy melyik premium tanknak van a legjobb teljesitmenye"
Pontosabban: kategóriáján belül a legjobb teljesítménye :D
Persze most ez is kérdés, mi az hogy teljesítmény? Pénzhozam? Mert a prémeknek valahol ez a legfőbb céljuk. Ami persze indirekt a harci képességektől is függ. Viszont biztos vagyok benne, hogy megfeszülhetsz abban PZ38xyz-ben, hiába elpusztíthatatlan a tierjében, akkor se fog még a közelében se hozni mint a KV5/Lőwe/Type trió. -
Sunrider924 #80275 Ezert mondtam hogy a "hate" vezeti a szavazast nem az ertelem... -
Bmsrt #80274 Természetesen értem én mire megy ki a szavazás.
De szerintem a Prém light-nak kéne vezetni mert az veri a mezőnyét,ellenben a T8-as prémiumokkal,az teljesít legjobban.(csak a süsük utálják a tájpot meg a lóvét) -
"mert az a legvastagabb ponton is csak 100mm."
Döntöttség miatt 148mm
+azért egy német T6-al azért szépen elakadhat benne az ember.
Anno meg elég opé egy dög volt mikor még rendes ágyú volt rajta ezért nerfelték csak kicsit túlzottan is. -
DoctorStryker #80272 Miért nem azt teszik fel, hogy akarnak-e artykal közösen játszani vagy nem? -
Azt meg megint benézted hogy hogy majd te velem személyesen személyeskedve fogsz foglalkozni én több időt nem kívánok rászánni a magadfajta beszűkült gnóm gondolkodásra↓ +bemutattad felfogásod határait amúgy is.
→majd mindent a statból fürkészel mint pap a bibliából vagy mint valami jósdás a kristálygömbből na hagyjuk már ez nem az rtl klub
Mert ez akkora kamu úgy kezelni mint valami szentírást amiben vakon bízni és hinni kell persze majd mindenkire ráerőszakolod mert mindenki egyforma és mindenkire egyformán igaz hát kis barátom nem fog menni el kell szomorítsalak.
+Te a wolfpack-ról még csak hallomásból se értesültél és most sincs fogalmad mert nem is lehet mivel elmúltak azok az idők mikor 4-5db t54 elindult együtt mondjuk annak volt köszönhető főként anno hogy az volt az új tank kb olyan sláger mint most az e75 úton út félen beleakadtál mint a bogáncsba. -
Sunrider924 #80270 Tehat, minden banto szandek(be/leszolas) nelkul:
A szavas arrol szol hogy melyik premium tanknak van a legjobb teljesitmenye. A szavas szerint a Type59 es a Lowe. Erre azt mondtam hogy nem azt kelett volna nyomogatni, hogy melyiket utaljak a legtobben. Egy szot nem szoltam a premium Pz38Hrol. Azt mereszeltem allitani, hogy a sok kis emo szavazo el se olvasta hogy mire szavaz. Arra alapoztam az allitasomat hogy az igazan jo tankok nem is nagyon kaptak szavazatot szemben a tipikis wallet warrior tankokkal. -
Pedig így van. A type-nak csak a páncélja valamirevaló, az ágyúja nagyon gyenge, és egyáltalán ne agilis, úgy gyorsul mint egy heavy.
A Löwe-nek hasonlóan jó a páncélja, és ahhoz még társul egy nagyon jó ágyú is. -
Bmsrt #80268 Hát azért a PzKpfw 38H735 (f) az nagyon tömeggyilkos a kicsik közt. A nem prémekre veszélyesebb mint bármelyik másik prémtank a felsoroltak között... -
Ry0K3N #80267 Aha persze :D -
Sunrider924 #80266 Akik szavaztak azok nem tudnak olvasni, marhara nem az volt a kerdes hogy melyik premium tankot utaljak a legjobban... -
Ry0K3N #80265 Új szavazás van
Which premium tank has better relative performance in its class?
KV-5 (tier 8 heavy):42 (3%)
Lowe (tier 8 heavy):233 (21%)
Type 59 (tier 8 medium):624 (58%)
PzKpfw 38H735 (f) (tier 2 light):124 (11%)
RAM II (tier 5 medium):8 (0%)
M6A2E1 (tier 8 heavy):22 (2%)
No comment..... -
Attiska #80264 Prokhorovkán hol van az a fűcsomó? -
Bmsrt #80263 Szerintem a sírás-rívás megmaradt a másik tábornak.
(főleg az artyjaiknak 1 kivételével pusztult az összes amíg ott voltam)
-
MuldR #80262 Dehogy adtam. Ott rohad a garazsba :) -
ilsalon #80261 Ja, néha hibázik a matchmaker. Remélem ezért nem sírtál nagyon.
-
zsoltesz90 #80260 Te scoutolsz és van arty, hibázott a MM. :) -
malystryx #80259 Hát nem tudom, én a 3001H-val tegnap este 4 óra alatt csináltam 23k xp-t, 2 nappal előtte meg 16-18 ezret nyomtam bele. Gyakorlatilag 3-4 komolyabb "odaülés" és megvan a Panther. Nekem eddig a Pz4 után ez jött be a legjobban, ahova lövök, oda megy a lőszer, és nem kellett 100 meccs, hogy magára találjon a tank, ahogy azt mondják a társaim is. Sztem jó kis tank. -
Eladtad a T34-est premiumosítása előtt? Nem jó ötlet. Főleg, hogy Tier8-ban meg fogja szerintem állni a helyét a többi tankkal szemben. -
Bmsrt #80257 Ki találja meg a hibát a képen?
Oké megsúgom nincs "hiba" de platoon nélkül T5 light ennyi artyval???Még soha nem volt szerencsém ilyen menethez!!!Akkora pusztítást végeztem puszta jelenlétemmel,hogy az csak na!
Ez lett a vége.(szerencsétlen Jgdpanthert 2x is meglőttem pedig a mögötte lévő Gw pantherre céloztam,igaz köröztem közbe mint az állat:)) -
MuldR #80256 Nekem 150 000 free xpm banta, hogy megszabadulhassak attol a szemetlada T34-tol. Megerte. :) -
Sunrider924 #80255 Most csak az en keszulekem a hibas vagy Overlord tank premiumositasi otlete ota el van cseszve kredit szorzo a jatekban? Hihetetlen mennyire nem fizet semmit a KV is, meg nyertes csataban is alig ad 10k folott... -
Plata #80254 Városi pályák is jók,főleg ruinberg,sok kerítéssel.Már mentették meg az életem,amikor kilőtték arrébb mentem ahol még ép volt és azt lőtték,ruinbergen volt hogy védtem bázist és artyt,medek bepróbálkoztak t32 ellen de kerítést kihasználva levertem őket.Akkor volt az is mikor olyan nagyot lőttem type-ba. -
lammaer #80253 Nekem chaffee toronyról pattant asszem gwpanther lövedék közvetlen közelről. Nagyon élveztem :) -
lammaer #80252 Hát, nekem volt T29, T32 és Tiger P-is.
Papíron úgy gondoltam, a T29-el jobb leszek mint a T32-vel (hiszen ugyanaz az ágyú, de egy tierrel lejjebb), gyakorlatban valamiért - ha jól emlékszem - a T32-vel sikerült még feljebb tornászni a T29-ben elérteket.
Ettől függetlenül a T29 egy vadállat a tierjében, amíg a TigerP nem jött ki, sztem minden Tier7 közül a legjobb cucc volt. A Tiger P a bugos toronnyal jobb volt, de ha azt fixálják, lehet visszaesik majd, és megint a T29 lesz a király.
A hull down pozíció szinte minden pályán lehetséges (talán csak a városiakban nem), ergó ki lehet belőle hozni a maximumot szinte mindenhol. Vannak pályák - pl mines, lakewille - amik egyenesen egy jól használt T29/T32-ért kiáltanak, szinte nekik lettek kitalálva :)
Az meg külön jó dolog, hogy ilyen tankban nem kell agyalni hogy ma mit játsszak, mivel a helyek adottak :)
-
Nem tudom, nekem meg volt/van mindkettő, de nekem a t29 jobban tetszett.
Azért a t29 testét elég jól el tudod rejteni, egyik kedvencem Malinovka dombja, ha arra sikerül felkúsznom, felülről lőhetem az ellent, ők meg csak HEvel lőhetik a tornyom. Néha még a páncéltestről is lepattan a kisebb kaliberű lövedék.
A tiger p tornyát pedig még egy 75mm-es is átviszi, a páncéltest igaz 200mm, de csak az legeleje, az oldala és az alja viszont vékony.
A hosszú 88-as igaz jó kis ágyú, de messziről sokat veszít az átütő erejéből, s sajna a tiger p-t nem lehet igazán közelharcra használni. Snipingoláshoz, meg kicsi a dpm-je. A t29-esnek nem is kell olyan nagy pontosság, ez a tank kb. 200m-ről nyújtja a legjobbat. A fülek pedig azt hiszem a következő patchban már nem fognak sérülést okozni, ahogy a e-100-nál a felső léc sem fog.
A tiger p lassú, arty eledel.
Viszont olcsóbb. Nagyobb Hp-je. Jobb túlélő. Tier 7-ben, ill. alatta ezért jobb a t29, de felette már én is inkább a tiger p-t választanám. -
Plata #80250 Nekem Leoval a legnagyobb ami rólam pattant az a KT volt,de hogy 155-ös arty lőszer lepattanjon. -
ilsalon #80249 Nekem a dagadt leo a mumusom mostanában. Ha én megyek vele, akkor bumm kinyiffanok, vagy bumm leesett a lánc és kinyiffanok. Ha én lövök rá, akkor bumm és rohan tovább egy nulla damages kritkus találattal. Mire meg betölt a hurkatöltő, addigra régen egy másik pályán van. Még a T50-2-est is jobban lövöm, pedig az gyorsabban cikázik.
A bokros leoról meg az jut eszembe, hogy múltkor Prokhorovkán elindul a menet és középen felmentem egy szikláig, ahol van egy fűpamacs. Oda beálltam, amikor éppen csöngettek. Kimentem, mire visszajöttem megnyertük a meccset, túléltem és nézem, hogy tizennégy ellenfelet spottoltam. Lehet, hogy ezután mindig ott kéne hagynom csata elején a tankom és sokkal jobb lenne a dolog?
-
Plata #80248 Kicsi leo dekkol a bokorban,spotolják,hagyom hogy teljesen beszűküljön a kör,lövök és lepattan,hajam meg az égnek áll. -
bgabor #80247 Miféle vadparaszt stílus ez már megint? Vegyél vissza.
Nekem mindkét tank megvolt/van, leírtam róluk a véleményemet, ennyi. -
Plata #80246 A nap poénja hogy 155 mm Gun M1A1 pattant kicsi Leopardról.