banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, nekem volt T29, T32 és Tiger P-is.

Papíron úgy gondoltam, a T29-el jobb leszek mint a T32-vel (hiszen ugyanaz az ágyú, de egy tierrel lejjebb), gyakorlatban valamiért - ha jól emlékszem - a T32-vel sikerült még feljebb tornászni a T29-ben elérteket.

Ettől függetlenül a T29 egy vadállat a tierjében, amíg a TigerP nem jött ki, sztem minden Tier7 közül a legjobb cucc volt. A Tiger P a bugos toronnyal jobb volt, de ha azt fixálják, lehet visszaesik majd, és megint a T29 lesz a király.

A hull down pozíció szinte minden pályán lehetséges (talán csak a városiakban nem), ergó ki lehet belőle hozni a maximumot szinte mindenhol. Vannak pályák - pl mines, lakewille - amik egyenesen egy jól használt T29/T32-ért kiáltanak, szinte nekik lettek kitalálva :)
    Az meg külön jó dolog, hogy ilyen tankban nem kell agyalni hogy ma mit játsszak, mivel a helyek adottak :)