banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Nagy szívfájdalmam, hogy említést sem tesznek a PzKpfw B2 740-es fasírozott készítő bádogkaszniról. Nekem ez a kedvenc prémium járgányom. Az mondjuk igaz, hogy másom meg nincs. (Egyszer kaptam egy M3 Stuartot valami promó kóddal, de eladtam egy meccs után)

Mivel mérjünk?
    Pénz: Type és Löwe egyértelmű
    Győzelmi arány: Type jobb, mint a Lőwe, mert egy csapatba többet rak és falkában megesznek szinte mindenkit. Megjegyezm a kis pöcsölő prémiumokkal általában viszed a csatát, tehát ha innen nézzük, akkor ebben azok jobbak.
    Játékélmény: kinek mi a játékélmélny. Nekem a minnél több eredményes találat és kiegészítője a KILL. Én ebben is a Lőwét mondanám, hiszen jobb az ágyú, ami nekem fontosabb. Itt is megemlíteném a kis pöcsölőket. Van, hogy ötvenet lövök a B2-vel és a nagyja talál is. Igazi starwars feeling van. Tyu-tyu-tyu.