A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #80249 Nekem a dagadt leo a mumusom mostanában. Ha én megyek vele, akkor bumm kinyiffanok, vagy bumm leesett a lánc és kinyiffanok. Ha én lövök rá, akkor bumm és rohan tovább egy nulla damages kritkus találattal. Mire meg betölt a hurkatöltő, addigra régen egy másik pályán van. Még a T50-2-est is jobban lövöm, pedig az gyorsabban cikázik.
A bokros leoról meg az jut eszembe, hogy múltkor Prokhorovkán elindul a menet és középen felmentem egy szikláig, ahol van egy fűpamacs. Oda beálltam, amikor éppen csöngettek. Kimentem, mire visszajöttem megnyertük a meccset, túléltem és nézem, hogy tizennégy ellenfelet spottoltam. Lehet, hogy ezután mindig ott kéne hagynom csata elején a tankom és sokkal jobb lenne a dolog?