A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem tudom, nekem meg volt/van mindkettő, de nekem a t29 jobban tetszett.
Azért a t29 testét elég jól el tudod rejteni, egyik kedvencem Malinovka dombja, ha arra sikerül felkúsznom, felülről lőhetem az ellent, ők meg csak HEvel lőhetik a tornyom. Néha még a páncéltestről is lepattan a kisebb kaliberű lövedék.
A tiger p tornyát pedig még egy 75mm-es is átviszi, a páncéltest igaz 200mm, de csak az legeleje, az oldala és az alja viszont vékony.
A hosszú 88-as igaz jó kis ágyú, de messziről sokat veszít az átütő erejéből, s sajna a tiger p-t nem lehet igazán közelharcra használni. Snipingoláshoz, meg kicsi a dpm-je. A t29-esnek nem is kell olyan nagy pontosság, ez a tank kb. 200m-ről nyújtja a legjobbat. A fülek pedig azt hiszem a következő patchban már nem fognak sérülést okozni, ahogy a e-100-nál a felső léc sem fog.
A tiger p lassú, arty eledel.
Viszont olcsóbb. Nagyobb Hp-je. Jobb túlélő. Tier 7-ben, ill. alatta ezért jobb a t29, de felette már én is inkább a tiger p-t választanám.