418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Kérdés. Mi a facnak voltak ott a többiek?

• ilsalon
    Az M7 Priest átlövi teljesen a pályát, csak a jobb cső kell rá. A rádió meg azért kell, hogy lássad is akit lőni akarsz.

Az M41 alap csöve már átlövi alapból a pályát.

Az M7 sem egy jó arty, de a jobb, mint az M37. Ez utóbbi leglább már néha belesebez a tier öt felettiekbe.

Az M41 meg már nagyon jó arty, viszont elég kevés bele a lőszer.
  • magyargyerek
    M7 Priest még megvan bent a garázsomban. Két löveg van hozzá, az alappal használtam. A másik ahogy én néztem csak annyival jobb hogy a töltési ideje rövidebb. Szerinted messzebbre lő? Vannak kétségeim de szeretném ha igazad lenne. Rádiómra most nem emlékszem melyik van meg.
    Kezde azt hinni igazad van! Hazaérek az lesz az első dolgom megnézem hányas rádióm van benne. Érdekes a rádiót sokat elfelejtik fejlesztgetni pedig fontos lenne. Valószínűleg a 700 méter hatótávú rádiót hoztam a kisebb tierből az m37-ből mert ott nem volt gondom a látótávval.. A priesthez látom a 800 m-es rádió a fullos.
  • stoppos
    Nem. Nem artizunk. Rossz Random, rossz.
  • Random work
    Én most vettem meg a Hummel-t, de még nem tökéletes. Gondolom kell rá jobb cső, mert alapesetben visszaesés a Wespéhez.
  • ilsalon
    Azt gondolom nem vetted észre, hogy jobb csővel és jobb rádióval átlövi az egész pályát a Priest?
  • ilsalon
    Hát igen, vannak furcsaságok a chaten. Ez volt a kedvencem, még ki is másoltam, hátha jó lesz valamire:

Dear Retards. Please work together and dont die in facking first minute. Shotem facking all, but give me the kill, cos I'm a facking kill stealer and stat lifter. Fack you all and good luck.
  • magyargyerek
    Most olvastam egy jópofa artyzásos történetről (Hummel)pár sorral lejjebbről és kedvet kaptam elindulni újra arty vonalon, a tankkal mászkálást kezdem unni kicsit kell a változatosság.
    Visszaveszem a Wespét. Már volt nálam a kezdetek kezdetén de megváltam tőle. Aztán próbálkoztam amcsi SPG-vel is T57 remek járgány de visszavették a sebzését nagyon pedig a garázsomba megvan. Aztán jó volt az M37 szintén sokat mentem vele. Utánna jött a tier4 M7 Priest a nagy csalódás. Szinte ugyanazt tudja mint az tie3 M37 de a látótáv amit belát szörnyű kevés. Alig lövi be a fél pályát és folyton mászkáltam a csapataim után. Oroszokat próbáltam SU-26 egész jó volt majd SU-5 megint nem jött be mert pontatlan volt sokkal többet vártam tőle. A Wespe-be megveszem ma 75%-os legénységet és a töltésgyorsítót és a célzásseb.növelőt és próbálok ezen a vonalon nyomulni. Azt látom hogy nagyobbakat sebeznek a német SPG-k mint a más nemzetekbeliek.
  • 3636
    A Ferrari festés nagyon bejön,biztos jól el lehet vele rejtőzni. :D
    Kösz,hogy kitüntettél egy csillaggal. XD
  • virkir
    De lesznek olyan tankok. :)
    Amúgy milyen tankra gondoltál kicsicsillag?
  • 3636
    A játékba nem lesznek ilyen tankok? :)
  • Desmodromic
    Tegnap nem voltam szexhiányos! Bár az asszony hamar elaludt, de a WOT felbaszta az agyam még a délután.
  • lammaer
    Ha csak álmodtam, akkor is szép álom volt :)
  • lammaer
    Sajnos a WOTban sok a szexhiányos idegbeteg, mert a legtöbb csak arra képes hogy "noob" vagy ha már kicsit jobban megy az angol akkor "noob team". Aki már nagyon jó szókinccsel rendelkezik, az a "retard"-ig is eljut...

De tetszik a nyelvész zseni is, aki egy chatelés közben elütött betű után nyelvórát tart meg írja hogy learn english.
    Majd csata közben pont azon fogok rúgózni hogy hexameterekben beírjam a mondanivalómat esetleg shakespeare-i angolban esszét írjak neki.
  • Destydeme
    Szia.
    Általában a normális hangnem az élet minden területén bejön.
    U.I.:Vártam,h vki megszól:VK=DB,de már este volt és nem akartam írkálni,h utolsó hsz cancel stb.:)
  • kiskami
    Replay-t vagy nem történt meg!
  • DonZorro
  • Simulacrum
    Nekem meggyőződésem, hogy minden tank a feladatát hajtsa végre első körben, ha az MM úgy dönt, hogy mindenfajta tankot rakott a csapatba. Tehát med, light ezen a pályán megy a füvön és öli az artyt ha volt olyan okos és odaállt vagy foglal. A heavy-k mennek a városba, a TD-k védenek középütt, ha kell. Itt egyet értek vikirrel, hogy ha a 4 light elment volna jobbra, ha nem is győznek a győzelemig tuti feltartják az ellent. De teljesen megértem az egyedül menés megunását. Nagyon így vagyok vele én is, de mostanában akkor inkább nem megyek a birkákkal, hanem maradok védeni, a semminél jobb.
    Tegnap a Fishermans Bay-en 2db 13 90 és egy Type szétszedte a védekező TD-nket és két heavy-t a templomnál simán. Be is foglaltak nyertek is, a heavy-k nem értek vissza a városból.

Steppes volt olyan csatám szintén tegnap, amilyet még sosem láttam. harmad társaság elindul balra, harmad jobbra. A maradék harmad marad kempelni a bázison. Jönnek a spotok, látszik, hogy a völgyben jön az ellen fő ereje és szó nélkül a bázison levők, mindannyian, egytől egyig elindulnak arra és segítenek az ottaniaknak. Gyönyörűen nyertünk. A csoda, hogy tier6-os csatában történt mindez. Nagy kár, hogy a csaták többsége nem ilyen.
  • Yan
    legó tank :/
    miért játszol csalással? túl nehéznek találod a játékot?
  • lammaer
    Összességében az a tapasztalatom, hogyha az ember először megpróbálja névre szólóan a please szó használatával megkérni a többieket hogy itt vagy ott segítsenek, esetleg jöjjenek velünk ide v oda, az működik.

Az viszont sose működik (vagy csak nagyon ritkán) ha vki beírja hogy "gyökerek, gyertek a bal oldalra mert nincs senki"....

Sokszor hülyézzük meg noobozzuk a csapatot, de mivel a legtöbb játékosnak is tele van a töke hülyékkel, szívesen reagálnak egy rendes kérésre, főleg ha látnak rációt benne.
    Fontos, hogy az elején tegyük a meccsnek, mert a térkép másik oldaláról ugye már nem lehet áthozni egy szempillantás alatt vkit.

Kedvencem az 500 méterre Help HElp Help-et nyomogató ember, aki miután rá 10 másodpercre meghal, számonkér hogy miért nem segítettünk...
  • lammaer
    Nekem tegnap csupa jó élményeim voltak, igaz csak a duplákat nyomtam le.

IS4-ben pl volt olyan, hogy cliffen felülről indulva elkocogtam a hegy melletti kanyarig. CSak egy slugger jött velem, ott sertepertélt mellettem.

Előre szóltam neki hogy maradjon mögöttem, használjunk engem fedezéknek. Jött is az affirmative. Miután sikeresen ammorackeltem egy Typeot első lövésből, összefutottam az ellenfél E75-IS4 duójával.
    Irtam a chatbe, hogy az egyetlen hummelünk légyszi segítsen (volt benne please), jeleztem is hogy visszatolatok a hegy mögé hogy lőhesse őket.

Bár akkor már teli volt célponttal a térkép, a hummel jelzett egyből hogy OK. Így aztán együttes erővel szépen farigcsáltuk a két T9est, a sluggernak meg szóltam hogy nyugodtan menjen középre mert itt semmit nem fog tudni csinálni. Szótfogadott és ment.

4000+ XPs dupla és cirka 70000 credit lett a vége, plusz a végén egy kölcsönös vállveregetés a hummellel.
  • Random_
    na jó egy óra játék után nekem is eldurrant az agyam
    - kempelő heawy-k a bázisunkon
    - öngyilkos eszetlen csapattársak
    - spottolásra nem reagáló arty

és még nagyok közé is dobált be + 16 órát melóztam ma :(
  • Solten
    Epic battle volt...

• darki81
    ebben a körben elsőként elhaltam a szokásos dologtól, és ezt már 2szeres szorzóval számolta a semmit, továbbá 2 csapattársam is nekem jött, és még büntetést is kaptam más hibájából!
    na jo8
  • marchizor
    ott a publik ts..
  • Skill
    akinek kell 2100goldot adó key annak mondom, hogy holnap Pesten a nyugatinál leszek keyeket aktiválni. aki jön az dobjon pmet.
  • darki81
    már nem gyengén unom ezt a játékot... nem értem ezek mit képzelnek:

igaz csak 1 type-ot lőttem ki, meg volt egy sebzésem is de azért ez mi ez a creditlopás? prémiummal kaphatnék kétszer ennyit is ha már ilyen drága a javítás meg az ammo! nem tudom miért kell ennyire lecsökkenteni.. az egyik tag akivel játszok most uninstallálta mert nem tudja megjavítani a kt-t és az 5-ös tankot meg unja, akár csak én.

kár hogy nem kempeltem én is végig a kört, kár hogy mentem segíteni az is4-nek, mert így az arty pró gamernek lett még 1 killje hú de fasza :D -.-

még játszom pár órát, aki szeretne szakaszozni jöjjön TS-re, de előtte privátba írjon hogy tudjak adni ip-t meg ilyesmi (tier9-et hozom)
  • lammaer
    Nem én találtam ki, sztem is hülyeség, mindenesetre tényleg így van. Konkrétan itt a fórumon is volt akita nevében lévő 88 miatt bannoltak, és külön support ticketet kellett nyitnia hogy megváltoztassa a nevét és akkor visszaengedték.

Amúgy nem vagyok náci, de kitárgyaltuk, neonáci buziknak ez a 88 tényleg olyan mint vmi titkos jel. Én most arról nem tehetek hogy a WGsek hülyék.
  • Tono34
    Végre az első jó köröm T32-vel (4 type volt az ellennél, mind meglett :) )

• Solten
    :D
  • Solten
    Legalabb akkora baromsag mint a matematika az ABC-vel. De inkabb kisebb.
  • marchizor
    Hali :)
    1: Igazából csak reménykedtem, hogy nem fog észrevenni és messziről el kerül, bár végül nem volt olyan messze, de a bokornak és a mozdulatlanságnak köszönhetően sikerült észrevétlennek maradnom. Amúgy én ezeket a rejtőzködő értékeket egyáltalán nem figyelem, szóval gőzöm nincs, hogy rejtőzködnek a franciák :P
    2: Ez már csak ilyen berögződés, talán mert régen idegesített, hogy a torkolattü'z miatti füsttől (?) nem látok semmit egy kis ideig, ha sniper módban vagyok. Hátragörgetek, de az egeret nem mozgatom, illetve ha mozgatom is, lenyomva tartom a jobb egérgombot és úgy nézek szét, így az ágyú marad egy helyben, de ezt gondolom tudod :)
  • lammaer
    Áh, ha nem kihívás akkor nem kell :)
  • Scharnhorst
    Amíg az ember kifarmolja a 107-est addig jó a 152-es szerintem :P
    Remélem sikerült kitrollkodnod magad egy kicsit :) Szólj ha megint vágyat érzel , szívesen beírok valami ökörséget :P
  • lammaer
    A DB as VK is :)

VK3002DB :)
  • Destydeme
    Vagy az DB volt VK helyett?
  • Destydeme
    Szia.
    Levezetésként megnéztem a te csatád is,mára ennyi elég lesz a tankokból.
    1:Hihetetlen,h 10m-ről nem látott meg a VK a dombon a bokorban.Vagy ilyen jó a francia tankok rejtőzködése?
    2:Minden lövés pillanatában vissza zoomolsz.Ez miért van?Figyeled meglátott-e vki?Hogy hogy nem mozdul el a célkereszt eközben a célról?
    Amúgy tetszett a battle,a dombról durván megtizedelted őket.Az E-75 biztos megjegyzett magának.Fullról levitted 200körülire:)GG
  • Sippie
    hosszú után beültem az artyba, gondoltam megnézem azzal több lóvét kapok-e mint az E8-al. Elején countereztem, de 3 lövésből 1 sem volt köszönő viszonyban azzal ahova konkrétan szántam a lövést. Ellenben amikor spottolt az ellenség, engem két lövésből kiszedtek az artyk. Hát érdekes.
  • Fec papa
    sg cikk egész jó, van róla szó a harckocsik felfestéséről is benne, ha valaki esetleg nem nézné főoldalt. :)
  • wmisi
    az nem lesz jo......a nemet tankosok olyan hidegverrel nyirtak ki az ellent hogy nem mennel sokra a hokovetovel...