banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nekem tegnap csupa jó élményeim voltak, igaz csak a duplákat nyomtam le.

IS4-ben pl volt olyan, hogy cliffen felülről indulva elkocogtam a hegy melletti kanyarig. CSak egy slugger jött velem, ott sertepertélt mellettem.

Előre szóltam neki hogy maradjon mögöttem, használjunk engem fedezéknek. Jött is az affirmative. Miután sikeresen ammorackeltem egy Typeot első lövésből, összefutottam az ellenfél E75-IS4 duójával.
    Irtam a chatbe, hogy az egyetlen hummelünk légyszi segítsen (volt benne please), jeleztem is hogy visszatolatok a hegy mögé hogy lőhesse őket.

Bár akkor már teli volt célponttal a térkép, a hummel jelzett egyből hogy OK. Így aztán együttes erővel szépen farigcsáltuk a két T9est, a sluggernak meg szóltam hogy nyugodtan menjen középre mert itt semmit nem fog tudni csinálni. Szótfogadott és ment.

4000+ XPs dupla és cirka 70000 credit lett a vége, plusz a végén egy kölcsönös vállveregetés a hummellel.