banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyargyerek
    Most olvastam egy jópofa artyzásos történetről (Hummel)pár sorral lejjebbről és kedvet kaptam elindulni újra arty vonalon, a tankkal mászkálást kezdem unni kicsit kell a változatosság.
    Visszaveszem a Wespét. Már volt nálam a kezdetek kezdetén de megváltam tőle. Aztán próbálkoztam amcsi SPG-vel is T57 remek járgány de visszavették a sebzését nagyon pedig a garázsomba megvan. Aztán jó volt az M37 szintén sokat mentem vele. Utánna jött a tier4 M7 Priest a nagy csalódás. Szinte ugyanazt tudja mint az tie3 M37 de a látótáv amit belát szörnyű kevés. Alig lövi be a fél pályát és folyton mászkáltam a csapataim után. Oroszokat próbáltam SU-26 egész jó volt majd SU-5 megint nem jött be mert pontatlan volt sokkal többet vártam tőle. A Wespe-be megveszem ma 75%-os legénységet és a töltésgyorsítót és a célzásseb.növelőt és próbálok ezen a vonalon nyomulni. Azt látom hogy nagyobbakat sebeznek a német SPG-k mint a más nemzetekbeliek.