banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Nekem meggyőződésem, hogy minden tank a feladatát hajtsa végre első körben, ha az MM úgy dönt, hogy mindenfajta tankot rakott a csapatba. Tehát med, light ezen a pályán megy a füvön és öli az artyt ha volt olyan okos és odaállt vagy foglal. A heavy-k mennek a városba, a TD-k védenek középütt, ha kell. Itt egyet értek vikirrel, hogy ha a 4 light elment volna jobbra, ha nem is győznek a győzelemig tuti feltartják az ellent. De teljesen megértem az egyedül menés megunását. Nagyon így vagyok vele én is, de mostanában akkor inkább nem megyek a birkákkal, hanem maradok védeni, a semminél jobb.
    Tegnap a Fishermans Bay-en 2db 13 90 és egy Type szétszedte a védekező TD-nket és két heavy-t a templomnál simán. Be is foglaltak nyertek is, a heavy-k nem értek vissza a városból.

Steppes volt olyan csatám szintén tegnap, amilyet még sosem láttam. harmad társaság elindul balra, harmad jobbra. A maradék harmad marad kempelni a bázison. Jönnek a spotok, látszik, hogy a völgyben jön az ellen fő ereje és szó nélkül a bázison levők, mindannyian, egytől egyig elindulnak arra és segítenek az ottaniaknak. Gyönyörűen nyertünk. A csoda, hogy tier6-os csatában történt mindez. Nagy kár, hogy a csaták többsége nem ilyen.