418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #105645 Valamit nagyon keversz, ne az NA szervert nézd. -
"Csak nem értem miért, mikor tisztán látszik, h ha nem megy vissza vki, akkor elveszítjük a meccset."
Jah ez mennyire így van.
És néha ha csak elég egy ember és fordulhatna a meccs.
Amire meg senki nem gondol abból nem lehet veszíteni Ha van még bőven időd hogy véded az egyetlen helyet ami ugyan úgy a feladatok közé tartozik.
Most nyomnék egy béna replayt ami igazolja de inkább nem teszem mert anoním csoportba járok xD
-
Dorgal #105643 Segítsen valaki! Akkor most lehet féláron kapni T34-85-öt vagy nem?
Ahogy olvasom február 24-27-ig lehetne,de nekem a teljes árat írja a boltban.Ez megint valami átvágás? -
Renegade #105642 persze, hogy nem tudsz meggyőzni, ok, okozat, fura, hogy ez egyáltalán felmerült benned.
Én kifejtettem az ellenvetésemet a taktikáddal kapcsolatban és elmondtam, hogy én hogy csináltam volna. -
rahotep #105641 A játékfejlesztők,ha jól tudom az Alienware-val paktáltak le,de ha az lenne a rendszerigény amit ők árulnak nagyon kevesen játszanának ezzel a játékkal kishazánkból. :-DDDD
Alienware -
Toweliee #105640 Vágom a borsót! -
Egyedül a városi pályákon szeretem a Löwét :)
ictory!
Battle: Himmelsdorf 2012. február 26. 20:41:02
Vehicle: Löwe
Experience received: 9 200 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 117 217
Battle Achievements: Top Gun, Sniper -
megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :))))
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. február 26. 20:34:53
Vehicle: T-54
Experience received: 9 735 (fine for causing damage to allies: 28; x5 for the first victory each day)
Credits received: 53 487 (fine for causing damage to allies: 7 260)
Battle Achievements: Master Tanker -
Van nekem egy problémám. Úgy hallottam vannak itt IT szakemberek, szal remélem vki tud segíteni. Kb. 3-4 hete vettem észre, h a ping minden csatában állandóan 90 és 110 között mozog. Ez azért fura, mert előtte semmi gond nem volt, normál értékek voltak (20-40 között). A dologhoz hozzátartozik, h akkortájt tettem fel a Leatrix Latency fix progit és a gpedit.msc nevű fájlba is belepiszkáltam a foglalható sávszélességnél. DE: nem hiszem, h ezek okozták a hibát, mert kipróbáltam másik nettel (igaz az routeres volt, ami itthon van az modemes, nem tudom, h ez esetleg befolyásolja-e) és azzal normál értékű volt a válaszidő. Ráadásul most letöröltem a progit, visszaállítottam a gpedit.msc fájlban mindent alapértelmezettre, de csak nagyon magas a ping. Felhívtam a T-onlányt is és csináltattak velem egy tesztet parancssorból (ping origo.hu). Normál értéket mutatott és nem volt elvesztett csomag. Később is megcsináltam, de akkor már magas pinget (kb. 80 ms) mutatott. Máskor megint normál volt. Szal 1x jó értékek jönnek ki, utána meg rosszak, de elveszett csomag nem volt soha.
Szerintetek mi lehet a gond? A gépemmel van probléma vagy a hülye T-onlánnyal? Vagy esetleg a WoT szerver miatt? De akkor a másik nettel miért volt normál a válaszidő? Előre is köszi a segítséget. -
Sorry, csak a hsz-em után láttam, h mit írtál. Nem akartalak leszólni vagy ilyesmi, csak automatikusan reagáltam:) -
rahotep #105635 Igen,ha jól emlékszem az.A videókártyámat szerettem volna kipróbálni mit bír és mindent fullra akartam húzni a megjelenítésben,de azóta sem tudom kipróbálni mert kifogásolta a 32bites oprendszert és 64 bitest követelt némelyikhez.Nem hinném,hogy a vassal van a baj igaz nem mai darab: AMD X2 3200+ 64Bit proci,Sapphire HD 4890 Vapor-X 2 GB GDDR5,3GB DDR2 Ram. Nagyon nem értek a hardveres dolgokhoz úgyhogy ne tépjétek le a fejem,ha valamit rosszul írtam. -
Toweliee #105634 Okéoké, írtam, hogy vicc volt csak. Látom ma pogóznak a hormonok rendesen :) Egyetértek ezzel az elvvel kapcsolatban. -
Látom nem tudlak meggyőzni a többféle taktika dologról, pedig azt hiszem logikus érveket hoztam fel. Te viszont egyet sem tudtál felhozni. Ez a baj a legtöbb emberrel ebben a játékban. Mennek a maguk feje után, odafigyelés nélkül. Látják, h az ellen hamarosan eléri a bázist, ennek ellenére mindenki megy tovább előre. Csak nem értem miért, mikor tisztán látszik, h ha nem megy vissza vki, akkor elveszítjük a meccset.
Toweliee: Igen lelőtték, mert ő sem volt "mennyben lakó isten", de nem véletlenül az övé a legtöbb elért győzelem. Már sokkal hamarabb lelőhették volna, ha nem alkalmazza a saját maga által megfogalmazott elvet. Egyébként is az antantnak nagy volt a túlereje a levegőben is. Várható volt, h lelövik előbb vagy utóbb. Nem lehet mindig elmenekülni, főleg ha mindenki rád vadászik. -
yossarianHUN #105632 Édes drága nagymamám mondta volt gyakorta
-
Multipumukli #105631 Mondja meg nekem valaki, hogy miből van az e-75 ágyúja! Porcelánból?
Szinte minden meccsen ellövik. Volt, hogy az alját találták el és elszállt ez is. Az előző kettőnél a lőszerrekeszre kellett vigyázni, ennél meg az ágyúra. Hogy mindig van valami típushiba a német technikában.
-
badnewz #105630 xp és a win7 között egyetlen negatív különbség amit tapasztaltam (játékok terén)egy picivel kevesebb fps-em van, de ha nem ezer éves cfg-m lenne fel sem tűnne:) persze optikai tuningot lehúztam és csak leheletnyi a különbség ha xp-n a bc2 nem csak épphogy futott volna akkor észre sem veszem, de így win7 alatt már fpslaggol. -
lammaer #105629 De ari szöveg :) -
yossarianHUN #105628 T7-be kerül fel és ha úgy érted igen, a KV ketté lesz bontva KV1 és KV2-re (mindkettő T5 marad) -
yossarianHUN #105627 Csacskasáág -
Toweliee #105626 Van egy olyan gondolatom, hogy miután az IS-4 felkerül T10-be rosszabb lesz, mint az Is-7. Viszont amit helyette kapnak az IS-4 tulajok T9-es tank meg nagyon vagány. Szerintetek? -
Toweliee #105625 (poén volt) -
Toweliee #105624 De őt lelőtték. -
Amúgy nem tom melyikőtök írta, tényleg elég gáz h a játékfejlesztők lepaktálnak valamelyik vga vagy más feriféria gyártókkal, s arra optimalizálják a játékaikat, így kényszerítve rá szegény usert h fél évente folyamatosan fejlessze a gépét :/ -
Martens4466 #105622 Ez most komoly hogy a KV-3 fel fog kerülni T8-ba és KV-1 lesz? -
Renegade #105621 ok
mi a véleményed az oprendszerekről? ;) -
Vagyis fordítva :D -
Battlefield 3-hoz elég az XP....
A Bad Company 2-höz meg minimum Vista... -
Persze előfordult, de azt hiszem abban egyetérthetünk, h randomban nem igazán számíthatsz a csapattársakra. Vagy te mindig első osztályú csapatba szoktál kerülni? Nem hiszem. Tényleg máshogy látjuk a dolgot, ezért én nem is akarok ezzel többet foglalkozni. Sztem helyesen cselekedtem az adott szituban. Mindenkinek van valamilyen taktikája pályánként/tank típusonként és nem feltétlenül csak az egyik vagy a másik a jó. Én a tiédre sem mondtam, h rossz. Sőt, véleményem szerint egy tank típussal több hatásos/megfelelő taktika létezik. A lényeg: sztem ebből a repből tanulhat egy kezdő. Pl. nem kell az elsők között meghalni meddel és mindenáron spotolni, hanem ha a szitu úgy kívánja igenis ott kell hagyni a heavyket és a szárnyon kell támadni. Manfred von Richthofen (a Vörös báró) egyik harcászati alapelve szerint, ha úgy látod nincs esélyed a győzelemre, inkább vonulja vissza és ne halj meg feleslegesen.
Nézzék meg többen is a repet és ha úgy gondolja a többség, h nem való a FAQ-ba, akkor menjen nyugodtan. Nem lesz belőle semmilyen probléma.
-
BFBC2 xD
(Akartam volna BF3at is összehasonlítani mert nagyon vártam a fejleményeket milyen lesz a fostbájt2 motor engine de kibaxtak velem a fejlesztők és xp-n nem támogatott. -
lammaer #105616 Oprendszer vitához: nekem egészen tavaly őszig Windows XP 32Bit-em volt. Semmilyen játéknak nem volt kompatibilitási gondja, egyetlen olyan volt ami nem ment XPn (a Shadowrun) de azt direkt csinálta úgy az MS hogy ne menjen, és utóbb kiderült elég nagy bukás lett.
Ami egyedül gond volt, a 32bit miatt a 4GB max memória, az néha már karcsú volt amikor 2 klienssel toltam a játékokat, esetleg vmware-n felrakott windowson (ha nem támofatta a játék alapból a dula boxot).
Demmi más gond nem volt az XPvel, teljesítménygondok se voltak.
Miután gépet upgradeltem, csak azért raktam fel win7 64bit-et, mert miért ne, plusz igy a 6gb memória végre tökéletes élményt ad a dualboxos játékoknál (pl fallen earth). Ettől eltekintve minden pont ugyanúgy működik mint az XP-n :)
Melóhelyemen mai napig XPm van, holott már majd mindeki upgradelt Win7-re. Nekem nem hiányzik. -
a Wot? -
rahotep #105614 Akkor összezavarodtam...Miért van az,hogy a szebb képi hatásokhoz kéri a 64bitet? Vagy valamit elnéztem?
-
Jó mást nem is vártam bazzz xD tipikus kisebbségi komplexusos duma
Lényeg az objektivitás meg kell nézni mind2őn és levonni a konzekvenciát ami mindenkinél más lehet a különböző konfigok miatt.
Van xp és Win7 64bitem is fent és pl:nekem -10ms van vmiért Xp-n a WoT-al és dx is kicsit jobban fut.
Alapból a WoT dx9et használ ugye ezt tudod?
és attól nem lesz neked dx11-en mert te Win7et használsz és a WoT program is *32bites xD
Szóval ne szállj el nagyon a jövőbe mert a desktopod és a Win7 aeród 64biten fut a háttérben attól még mikor játszunk ugyan az a program fut nálad is meg nálam is csak pl nekem nem mind1, hogy hány fps-em van és milyen net kapcsolatom ms.
-
bgabor #105612 Ez melyik játék? -
Persze hogy veszek neked
...de biztos hogy egy elég? úgy nem jó neked hogy mindkettőt megkapod?
Egyébként köszi a választ!
-
Renegade #105610 máshogy látjuk
ha jól értem: veled még soha egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy állsz az emelkedőn és elkezdenek utánad batyogni?
mint mondtam maga a replay kielemzése meg rém egyszerű, megnézi pár ügyes játékos és véleményezi, az én véleményem csak egy. -
lammaer #105609 @Renegade/Popeye: össze ne verekedjetek nekem, tessék konstruktívan megbeszélni.
@Renegade: Az adott videó természetesen gondos elővizsgálat után került fel (értsd: megnéztem :) ), és leírtam a commentnél hogy mi az oka amiért ott van, ami szerintem tanulságos (csapatra figyelés, ellenség számolása, előretörés ahol könnyebb)
Tény kicsit dilemmáztam hogy első blikkre gyávaságnak is értékelhető az elszaladás a harc elől, de szerintem volt ráció benne :)
Bár nagy valószínűséggel ha én lettem volna ott a T44-ben nem hagyom ott az IS3akat (és valószinűleg előttük haltam volna meg én :) ), megnézve hogy szépen különálltak egymástól, miközben 2*E75, egy AMX és egy Type volt várható, szerintem nem volt teljesen hülye döntés otthagyni őket és megindítani a támadást a zászló ellen, tudva azt hogy ott nincs értékelhető védelem.
A hillre felmenni és spottolni teljesen felesleges volt, még félútig se, egyrészt látható volt mi jön, másrészt a faluból az E75 lelőtte volna mint a kutyát, még az emelkedőn felfelé. -
Ha jól megnézted a repet, akkor láthattad, h a heavyk szépen megálltak a domb aljában az erdőben. Szerinted fel tudtak volna lőni vagy feljöttek volna utánam segíteni? Biztos, h NEM. Ráadásul többen is mentek a dombra. Esélyem sem lett volna ellenük és mint mondtam nem akartam feleslegesen meghalni. Úgy látom te se figyelsz oda a csaták mentére, mint ahogy sokan mások sem. Azért mertem átmenni, mert tudtam, h az ellen bázisán csak nálam kisebb tier-ű tankok vannak és egyáltalán nem a mező közepén mentem. Még egy dolog: ha nincs a figyelem elterelő támadásom, valószínűleg veszítünk. Egyébként meg a medeknek nem csak az a feladata, h a heavyk szeme legyen. Használják a saját szemüket is. Ha olyan a szitu, akkor ki kell használni a mobilitást és oldalszárny támadást kell indítani. Egyébként meg abból sem fog tanulni egy kezdő, ha felmész a dombra, spotolsz egy ideig és utána kinyiffansz, mert lerusholnak. -
R3nton #105607 okoskodni meg mindenbe belekötni tudtok szépen, de elismerni, hogy az xp elavult azt nem. Meg mit vársz, hogy egyből a win 7 alatt futó játékok mennyit fejlődjenek??? Picivel szebb jobb és kész, mindig csak kicsit fog fejlődni. Ennyi erővel még mindig az atarinál meg a comodornál tartanánk. -
Az amúgy is eléggé technikás pálya, ergo ott lehet vagy nagyokat győzni, vagy nagyokat elbukni :)
Persze a szerencse mindig mindenhol benne van a pakliban :)
Nemrég vettem meg a Tiger II-t, 3 csatát mentem idáig vele, a motortz kivéve minden alap rajta.... Elvileg az alap löveg ugyanaz mint a Tiger I-en, 8.8 43/L71. Mégis.... Egy IS3-assal kerültem szembe (vagyis oldalba kaptam) és mégis... vagy csak nekem tünt úgy, hogy nagyobbakat sebzett rajta, mint hasonló szituban a Tiger I. ugyanezzel a löveggel????